- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.501
Karnim acikti kizlar.Saat 11.30 a geliyor.
Bir tabak salata ile az peynir +3 zeytin yedim +1 bardak ayran
Bir tabak salata ile az peynir +3 zeytin yedim +1 bardak ayran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün edicem valla :)Bir günluk bi sey olmaz ama yarın telafi etmen şart.
Hoşgeldin:) bol eksili gunler :)Eki Görüntüle 2229730
Kızlar günaydın. 1 günlük açlıkla normal bi kiloda çıktım sanırım. 58.8 benim için başlangıç olabilir. Hedefim 52.
Hosgeldin.Eki Görüntüle 2229730
Kızlar günaydın. 1 günlük açlıkla normal bi kiloda çıktım sanırım. 58.8 benim için başlangıç olabilir. Hedefim 52.
Merhaba ,selam kızlar ben de bugün itibariyle katılmak isterim aranıza..
yaş 32 boy 1.63 kg 61.9 hedef :57 , evliyim 2 çocuk var çok şükür emzirme dönemini atlattım, çalışıyorum.
galiba tartı fotosu isteyeceksiniz yarın atsam olur mu ?
Hosgeldin.
Bu bizim icin baslangic. Normal tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunu. O yuzden yarin tarti resmini tekrar yuklemeni rica edecegim.
Soyle bir sey yapabilirsin gunluk hedef belirleyebilirsin.
Onun disinda gunluk aktif paylasim sartimiz var. Kilon fazla degil zaten , hedefin de ulasilabilir bizim yarisma 6.5 hafta daha surecek.
Merhaba ,
Sanirim baska gruba katilmissin. Baska diyet grubunda olmak hem sizin icin, hem de bizim icin verimli olmuyor.
Yani verilecek fazla bir kilon yok. Bizim yarisma 6 hafta daha surecek o yuzden, oteki grupta da kalabilirsin. Karar senin.ya aslında bi arayıştayım hiç bu konuda bi foruma katılmadığım için de kuralları bilmiyorum, ok derseniz çıkcam diğer gruplardan
Hosgeldin.
Bu bizim icin baslangic. Normal tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunu. O yuzden yarin tarti resmini tekrar yuklemeni rica edecegim.
Soyle bir sey yapabilirsin gunluk hedef belirleyebilirsin.
Onun disinda gunluk aktif paylasim sartimiz var. Kilon fazla degil zaten , hedefin de ulasilabilir bizim yarisma 6 hafta daha surecek.
Merhaba ,
Sanirim baska gruba katilmissin. Baska diyet grubunda olmak hem sizin icin, hem de bizim icin verimli olmuyor.
Bugunku menunu de yaz bakalim. 300 gram verilecek bir menu mu degil mi .58.8 uzun zamandır gördüğüm min kilo umarım +ya çıkmam. Yarın hedefim 58.5 o zaman
tamam o zaman yarın tartı fotomu da alıyorum katılıyorum aranızaYani verilecek fazla bir kilon yok. Bizim yarisma 6 hafta daha surecek o yuzden, oteki grupta da kalabilirsin. Karar senin.
Hosgeldin o zaman.tamam o zaman yarın tartı fotomu da alıyorum katılıyorum aranıza
ahh öyle deme yıllardır başıma bela bu 5-6 kilo
Hosgeldin o zaman.
75.3 lerden 56.5 lara indim bilmem mi.
Hala emziriyor musun biraktin mi?
Günaydın sonuç yine aynı ama olsun...
Eki Görüntüle 2229780
Önceki gün ile dün arasındaki beslenme farkı demir hapını almak oldu umarım etkileyen o değildir koca bir kutu var kullanmam gereken.
Günaydın sonuç yine aynı ama olsun...
Eki Görüntüle 2229780
Önceki gün ile dün arasındaki beslenme farkı demir hapını almak oldu umarım etkileyen o değildir koca bir kutu var kullanmam gereken.
Bunu buldum tarhana. Guzel bir menuymus.O zaman ben anlatayım biraz neden katılmak istediğimi :)
30 yaşımdayım. 52 53 kilo civarı bir insandım hep. 50ye düşmeye çalışırdım düşerdim çıkardım. İşe başladım yaş ilerledi. Her yıl 1 kilo eklendi. En son yazın 58dim. Evlendim. Yeni evimdeki tartıda hep 60-61 çıkıyordum ki benim için imknsızdı o yüzden tartı yanlış dedim geçtim.
Dün annemde tartıldım 62! Spor yapıyorum düzenli. Bu sebeple sanırım kıyafetlerim oluyor salık değilim ama kalınlaşma var..
Bugün sinirlerim çok bozuktu bütün gün. Şu an aç uyuyacağım ama biraz motivasyona ihtiyacım var buraları kurcaladım.bugün yediklerimi de yazayım :)
-sabah bir haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
-öğlen 3 tane ızgara köfte bir dolu tabak göbek salata
-akşam eve gelince 2 bardak kefir
Ardından yoga yaptım 50dk. Yogadan sonra bir kase zerdeçallı yoğurt.
Olaya sert girdim biraz. Normalde çok iştahlıyım. Karbonhidrat yemem ama bol yağlı ve proteinli beslenirim.
Benden bu kadar bugünlük :)
Bizde takili kilo kalmiyor , hepsi gidiyor. Verilecek bir bes kilon kalmis. Benimki de 4.5 kilo simdi.yok 1 yıl oldu bırakalı şükür..
ayy ne güzel vermişsin ben de ilk doğumdan sonra geldim oralardan buralara ama takılı kaldım burda..
ben o eski ben diilim hala
Dun 500 gram vermistin zaten fatma. Her gun 500 gram gidecek diye bir sey yok. Demir hapi etkilemez aksine destekler.Günaydın sonuç yine aynı ama olsun...
Eki Görüntüle 2229780