ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Moon Light aliyorsan yesil cay ya da matcha tozu al.
Yeşil cayim var. Digerine de bi bakayım alirim canim
Kilo verme yuzdelerimiz fazla soze gerek yok.

Halime gozun ciksin.

Eki Görüntüle 2229500

Eline saglik kaptancim

Selamlar nasılsınız hatunlar
Eve geldim uzattım ayaklarımı simdi bi kahve icicem camasir makinesi bitsin asayim yatayim diyorum baska bisey demiyorum

Hastayiiz. Tum topik nerdeyse hasta
Sen nasilsin? Nasil gidiyor is hayati? Sevdin mi ordaki insanlari

Yeşil cayim var. Digerine de bi bakayım alirim canim

Eline saglik kaptancim

Hastayiiz. Tum topik nerdeyse hasta
Sen nasilsin? Nasil gidiyor is hayati? Sevdin mi ordaki insanlari
Idare eder iste
Iste iyi gibi yani hasta olmasam daha iyi gidicek ortamda idare eder zaten oyle cok muhabbet etcek falan vakit yok kasada olunca

Simdi karar verdim okullar kapanana kadar çalışcam sonra cikcam zaten pazara çıkıyodum yazin pazara devam etcem
Simdi bile yarim gün bakilcak sorun oluyo kv icin yazin hic istemez

Yanlis hatirlamiyorsam 6 subata kadar tekrar gelmek isteyenler olursa listeye alincak dedi A AklinYolu1

O zaman ben anlatayım biraz neden katılmak istediğimi :)
30 yaşımdayım. 52 53 kilo civarı bir insandım hep. 50ye düşmeye çalışırdım düşerdim çıkardım. İşe başladım yaş ilerledi. Her yıl 1 kilo eklendi. En son yazın 58dim. Evlendim. Yeni evimdeki tartıda hep 60-61 çıkıyordum ki benim için imknsızdı o yüzden tartı yanlış dedim geçtim.
Dün annemde tartıldım 62! Spor yapıyorum düzenli. Bu sebeple sanırım kıyafetlerim oluyor salık değilim ama kalınlaşma var..
Bugün sinirlerim çok bozuktu bütün gün. Şu an aç uyuyacağım ama biraz motivasyona ihtiyacım var buraları kurcaladım.bugün yediklerimi de yazayım :)
-sabah bir haşlanmış yumurta 1 bardak kefir
-öğlen 3 tane ızgara köfte bir dolu tabak göbek salata
-akşam eve gelince 2 bardak kefir
Ardından yoga yaptım 50dk. Yogadan sonra bir kase zerdeçallı yoğurt.
Olaya sert girdim biraz. Normalde çok iştahlıyım. Karbonhidrat yemem ama bol yağlı ve proteinli beslenirim.
Benden bu kadar bugünlük :)

Bir günluk bi sey olmaz ama yarın telafi etmen şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…