-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.441
Gormez olur muyum, savasta dusmanina soylenmezIrmakcim gunaydin.
Yalniz forever in ettigi bedduayi gordun mu?@Forever07 nerede oturdugunu soyle de seninle komsu olmayalim.
Gerci Halime de bedduayi haketmiyor degilKomşusunun ardından konuşanın .... Loading :)
Halimelik yaparsan bulurum ben seni :)
Ne Halime'lik yapacagim kizimmm.Komşusunun ardından konuşanın .... Loading :)
Halimelik yaparsan bulurum ben seni :)
Gecmis olsun canim. Bu aralar herkese bi haller oluyo. Nazardan heralde ciddenSelam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenlere de bol bol azim hirs ve istek çünkü isteyince oluyor
Ben bugün tartilamadim eşim serçe parmağını kırdı hastane falan durumu iyi şükür alçıya alindi belki ameliyat olabilir
A AklinYolu1 ancak girebildim kusura bakma canim
selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız
Kesinlikle onermedigim bir cay ml.Esila fantastik dörtlü diye bi cay varmis. Bilgisi fikri olan var mi bu cayla ilgili?
Detox cay varmis herby detox alacamEsila fantastik dörtlü diye bi cay varmis. Bilgisi fikri olan var mi bu cayla ilgili?
Karismiyorum artik istediginizi alin.Detox cay varmis herby detox alacam
Hamile topigine arada çeviriyoruzNana929 ve benim yuzumden milletin psikolojisi bozulacak Disardan arada girip okuyan olsa mesajlari bunlar ne yapiyor acep bunlar nasil zayiflama takimi biri kilo alinca digeri seviniyor diyecekler durumu bilmeyince
Kilo veremiyorsaniz arkadaslarinizi sismanlatin.
Hamile topigine arada çeviriyoruz
Kesinlikle onermedigim bir cay ml.
Daha once bir bitki kursuna gittim biliyorsun. Teknik olarak aciklayamam ama tavsiye etmiyorum.
Kilo veremiyorsaniz arkadaslarinizi sismanlatin.
Cnm zaten şişman oldum ya eskiden yemiyordum tutuyordum kendimi şimdi tutamıyorumKilo veremiyorsaniz arkadaslarinizi sismanlatin.
Yan etkileri sonradan cikiyor ml.Aci cehre varmis icinde. O baya sinameki gibi bi etki veriyo heralde di mi kaptanim?
Sen onermiyosan siliyorum kafamdan hemmen.
Nana onceki menulerini bilmesek kendini tuttuguna inanicaz .Cnm zaten şişman oldum ya eskiden yemiyordum tutuyordum kendimi şimdi tutamıyorum