- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.521
Bunu buldum tarhana. Guzel bir menuymus.
Yoga yapiyorsun, zerdecalli yogurt yiyorsun daha ne olsun.
Kizlar Cumartesi gununden bu yana 800 gram verdim.
Iyi yani Cumartesi gunu yag yuzdem %22.9 iken bugun %21.8 e dusmus.
Yani tamamen yagdan gitti gibi bir sey. Zaten gozle bile farkedilebilir durumda.
Oooo guzel menu fakat bugune uygun degil .Bugün akşamı daha bilmiyorum ama şimdiye kadar böyle gitti:
Sabah: uyanır uyanmaz akşamdan kaynattığım maydanoz sapı suyunu limonla içtim. Evden çıkmadan da 1 tane haşlanmış yumurta. İşe gelince yeşilçayla geçiştirdim olayı.
Öğlen: mercimek çorbası ve kocaman bir salata yedim.
Akşam kısırım vardı evde 2 köfte yanında az kısır yiyebilirim. Sonra da pilatesim var. Yatmadan yine zerdeçallı yoğurt olayını yapabilirim.
Bu arada ben omurgamdaki rahatsızlıktan dolayı bir süredir düzenli yoga pilates koşu yapıyorum. Sporla daha çok yemeğe başladım bu sebeple de kilo almış olabilirim aniden.
Oooo guzel menu fakat bugune uygun degil .
Haslanmis yumurta iyi, yesil cay, salata iyi fakat mercimek corbasi odem yapar. Kisirla ayni gunde tavsiye etmem.
Mercimek corbasini ictin , kofteni de ye fakat kisir kismi kalsin. Bugunluk...
Benim de kolay oldu diyemem , son bir senede 3 ara verdim. 19 + aralarda aldigim 14 kiloyu verdim. Yaklasik 33 kilo.Bizim başlangıç kilolar ve hedefler aynı gibi. Ama sen 56ya düşmüşsün bile. Ben uzun zamandır 56 hiç görmedim..
3 olsun yanina bir de tuzsuz ayran olsun, afiyet olsun.Demee :))) öyle yapalım madem kısırı yarın işe alırım öğlen yerim. Akşam rahatsız da etmez. O zaman köfteyi 3 yapayım :)
Benim de kolay oldu diyemem , son bir senede 3 ara verdim. 19 + aralarda aldigim 14 kiloyu verdim. Yaklasik 33 kilo.
Burdaki bazi arkadaslar daha yeni , Temmuzda basladilar ve super gidiyorlar.
3 olsun yanina bir de tuzsuz ayran olsun, afiyet olsun.
Seninle cok iyi anlasicaz.Ayran yoğurt olmazsa olmazım kihkih
Ehh iste kuzum nasil olsun bir yandan yerlesiyoruz, bir yandan misafirler gelip gidiyor. Bir yandan mide bulantilari iki gundur tekrar basladi
Ohh iyi. Zor olan gitti desene. Taşınma işi gözümde çok büyüyor ya:)Ehh iste kuzum nasil olsun bir yandan yerlesiyoruz, bir yandan misafirler gelip gidiyor. Bir yandan mide bulantilari iki gundur tekrar basladi
Ekmeği sadece sabahla sinirlayabilirsin. Bir süre hiç ekmek tuketmesen daha iyi olur aslında.Ben de az önce öğle yemeğimi yedim tavuk çorbası, salata ve 2 dilim ekmek
sabah da az tereyağında omlet ve yeşillik yemiştim 1.5 dilim tam tahıllı ekmekle
ekmek çok tüketiyorum galiba dimi arkadaşlar??
Ooo hoşgeldin sab. Umarım her şey yoluna girmiştir. Yarin eksilerinle bekliyoruz. Hedefini ben yazmıştım - 1 kilo :)Herkese selam
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Bu hafta gerek misafirler gerekse sağlık sorunları yüzünden ihmal ettim buraları.
Artık tekrar aranıza dönebilirim
Yarın yine yeniden menülerimle buradayım
O bir kilo tam 1 kılo değildir,üzülme. Doktora gittin mi?Benim bugun hic tadim yok. İyilesecegime kötüleşiyor gibiyim. Bogazim agriyor. Agzimin tadi yok.
Sabah da 73.9 ciktim iyice bi moralim bozuldu.
Gecen haftaya gore tam arti bir kilo
:)) inşallah canım iştah açarsa yandım zaten yeterince açık :))Bence değildir demirini yükselt kilo vermene yardımcı olur. İştah açar ama beslenmeni değiştirmezsen kilo yapmaz.
Hastalandığımdan beri 2 kilo var arada hastalık ciddi etkiliyor sanırım. Benim antibiyotik bu sabah bitti vitaminlerim var sadece. İnşallah çabuk toparlarsın. Karanfil varsa çiğne boğazı acaip yumuşatıyor.O bir kilo tam 1 kılo değildir, member üzülme. Doktora gittin mi?
Karanfil tavsiyesi sana geldiHastalandığımdan beri 2 kilo var arada hastalık ciddi etkiliyor sanırım. Benim antibiyotik bu sabah bitti vitaminlerim var sadece. İnşallah çabuk toparlarsın. Karanfil varsa çiğne boğazı acaip yumuşatıyor.
Sağolasın iki ileri bir geri olacak bu iş inşallah :)yerinde olsam çok heyecanlı olurdum yarın 60 lı kiloları göreceğim için