ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugun yiyeceklerimi genel olarak yazayim.

Sabah : 1/3 latte

Oglen yemegi : bademli musli

Aksam : ( karnabahar+ brokoli+ havuc +fasulye) tavada , kinoali pilav ya da tatli patates

Aralarda : Ayran , yogurt , limonlu su , yesil cay, salata

Son düzenleme:
Bunu buldum tarhana. Guzel bir menuymus.

Yoga yapiyorsun, zerdecalli yogurt yiyorsun daha ne olsun.

Bugün akşamı daha bilmiyorum ama şimdiye kadar böyle gitti:
Sabah: uyanır uyanmaz akşamdan kaynattığım maydanoz sapı suyunu limonla içtim. Evden çıkmadan da 1 tane haşlanmış yumurta. İşe gelince yeşilçayla geçiştirdim olayı.
Öğlen: mercimek çorbası ve kocaman bir salata yedim.

Akşam kısırım vardı evde 2 köfte yanında az kısır yiyebilirim. Sonra da pilatesim var. Yatmadan yine zerdeçallı yoğurt olayını yapabilirim.

Bu arada ben omurgamdaki rahatsızlıktan dolayı bir süredir düzenli yoga pilates koşu yapıyorum. Sporla daha çok yemeğe başladım bu sebeple de kilo almış olabilirim aniden.

Kizlar Cumartesi gununden bu yana 800 gram verdim.

Iyi yani Cumartesi gunu yag yuzdem %22.9 iken bugun %21.8 e dusmus.

Yani tamamen yagdan gitti gibi bir sey. Zaten gozle bile farkedilebilir durumda.

Bizim başlangıç kilolar ve hedefler aynı gibi. Ama sen 56ya düşmüşsün bile. Ben uzun zamandır 56 hiç görmedim..

Oooo guzel menu fakat bugune uygun degil .

Haslanmis yumurta iyi, yesil cay, salata iyi fakat mercimek corbasi odem yapar. Kisirla ayni gunde tavsiye etmem.

Mercimek corbasini ictin , kofteni de ye fakat kisir kismi kalsin. Bugunluk...

Zerdecalli yogurda devam.

Oooo guzel menu fakat bugune uygun degil .

Haslanmis yumurta iyi, yesil cay, salata iyi fakat mercimek corbasi odem yapar. Kisirla ayni gunde tavsiye etmem.

Mercimek corbasini ictin , kofteni de ye fakat kisir kismi kalsin. Bugunluk...

Demee :))) öyle yapalım madem kısırı yarın işe alırım öğlen yerim. Akşam rahatsız da etmez. O zaman köfteyi 3 yapayım :)

Bizim başlangıç kilolar ve hedefler aynı gibi. Ama sen 56ya düşmüşsün bile. Ben uzun zamandır 56 hiç görmedim..
Benim de kolay oldu diyemem , son bir senede 3 ara verdim. 19 + aralarda aldigim 14 kiloyu verdim. Yaklasik 33 kilo.

Burdaki bazi arkadaslar daha yeni , Temmuzda basladilar ve super gidiyorlar.

Demee :))) öyle yapalım madem kısırı yarın işe alırım öğlen yerim. Akşam rahatsız da etmez. O zaman köfteyi 3 yapayım :)
3 olsun yanina bir de tuzsuz ayran olsun, afiyet olsun.

Ben de az önce öğle yemeğimi yedim tavuk çorbası, salata ve 2 dilim ekmek

sabah da az tereyağında omlet ve yeşillik yemiştim 1.5 dilim tam tahıllı ekmekle

ekmek çok tüketiyorum galiba dimi arkadaşlar??

Ehh iste kuzum nasil olsun bir yandan yerlesiyoruz, bir yandan misafirler gelip gidiyor. Bir yandan mide bulantilari iki gundur tekrar basladi
Ohh iyi. Zor olan gitti desene. Taşınma işi gözümde çok büyüyor ya:)

O konuda bilgim yok ki yardımcı olayım size. Nanayla birbirinize destek olun bu topikte.

Herkese selam
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

Bu hafta gerek misafirler gerekse sağlık sorunları yüzünden ihmal ettim buraları.
Artık tekrar aranıza dönebilirim

Yarın yine yeniden menülerimle buradayım

Ben de az önce öğle yemeğimi yedim tavuk çorbası, salata ve 2 dilim ekmek

sabah da az tereyağında omlet ve yeşillik yemiştim 1.5 dilim tam tahıllı ekmekle

ekmek çok tüketiyorum galiba dimi arkadaşlar??
Ekmeği sadece sabahla sinirlayabilirsin. Bir süre hiç ekmek tuketmesen daha iyi olur aslında.

Ooo hoşgeldin sab. Umarım her şey yoluna girmiştir. Yarin eksilerinle bekliyoruz. Hedefini ben yazmıştım - 1 kilo :)

Benim bugun hic tadim yok. İyilesecegime kötüleşiyor gibiyim. Bogazim agriyor. Agzimin tadi yok.
Sabah da 73.9 ciktim iyice bi moralim bozuldu.

Gecen haftaya gore tam arti bir kilo

O bir kilo tam 1 kılo değildir, member üzülme. Doktora gittin mi?
Hastalandığımdan beri 2 kilo var arada hastalık ciddi etkiliyor sanırım. Benim antibiyotik bu sabah bitti vitaminlerim var sadece. İnşallah çabuk toparlarsın. Karanfil varsa çiğne boğazı acaip yumuşatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…