ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

A AklinYolu1 ben seni ilk kez bu kadar zayıf biliyorum daha önce de vermismiydin bu kadar o.s.
Neden bu denli erimek istedin canım
Seninle yaristigimizda 59.8 lere inmistim galiba.

Bir de Temmuzda ara verdigimde biliyorsun. 56.9 la birakmistim 6.8 kilo alip gelmistim.

Simdi amacim farkli 52 lere inip sonra kas yaparak 55 olmak. Tamamen bunun pesindeyim.

Nana tamamen kilo almaya yonelik diyet yapiyordu zaten.

Evde zaman inanılmaz hızlı geçiyor hiç günden birşey anlamiyorum. Enteresan gerçekten.
Monoton cunku... Yemek , temizlik , bulasik.

Son düzenleme:
Seninle yaristigimizda 59.8 lere inmistim galiba.

Bir de Temmuzda ara verdigimde biliyorsun. 56.9 la birakmistim 6.8 kilo alip gelmistim.

Simdi amacim farkli 52 lere inip sonra kas yaparak 55 olmak. Tamamen bunun pesindeyim.
Çok mantıklı bak ama ben 58 altı hiç görmedim mesela kendimde ilkokul da sanırım olabilir :) ortaokul lise de şişko idim :) ama üniversite de zayıfdim :)

Nana tamamen kilo almaya diyet yapiyordu zaten.

Monoton cunku... Yemek , temizlik , bulasik.
Neyse hamilelik hormonları ters tepmesin şimdi. yesin ki iyi olsun iyi olsun ki bebiş te iyi olsun :)
Evet çok monoton havalar ısınsin da renklenir canlanır umarım yani inşallah :) günlere falan katilirim napim. 5 senedir oturduğum bina komşularımi tanımıyorum tanisayim kaynasayim. Zayifladigimi yüzüme soylemeyip te neden arkamdan konuşuyorsunuz diyim :) falan filan :)

Gunlere katilma oralarda borek , corek vardir.

+Kiz Halime gordun mu forever nasil zayiflamis, kiminle zayiflamis .

-Aaa kotu yola mi dustu acebaaaa.

+ All+StaR'a katilmis diyorrrlarr .

48 in bir esprisi yok forever, 50 lerin de... 55 ler iyidir ama fit gorunmek tamamen baska bir olay.
Sıkılasmakta güzel spor ile destekli olunca çok geri de gelmez sabitlenir desem de inanma :)
Biz yine alıyoruz bir şekil gerçi ben doğum yaptım 24 haftalikta olsa sen ne yaptıydin da acaba geri aldın :) tez mi yazmıştın kız sanki öyle hatırladım bak oda önemli tabi şimdi pandelam yenilmesi gereken konular bunlar :)

Benim istahim acik . Bahane bulamiycigimm.

Yani bazi yiyeceklerden kendimi mahrum birakamam. Iyi oldu boyle. 3 kilo al , bir haftada o kiloyu ver. Iyi alistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…