- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.401
Tabi ki ya . Disari isi bana daha kolay geliyor. Butun gun disarida olayim.Ev hanımı olmak en zor iş imiş o.s.
Seninle yaristigimizda 59.8 lere inmistim galiba.A AklinYolu1 ben seni ilk kez bu kadar zayıf biliyorum daha önce de vermismiydin bu kadar o.s.
Neden bu denli erimek istedin canım
Evde zaman inanılmaz hızlı geçiyor hiç günden birşey anlamiyorum. Enteresan gerçekten.Tabi ki ya . Disari isi bana daha kolay geliyor. Butun gun disarida olayim.
Nana tamamen kilo almaya yonelik diyet yapiyordu zaten.
Monoton cunku... Yemek , temizlik , bulasik.Evde zaman inanılmaz hızlı geçiyor hiç günden birşey anlamiyorum. Enteresan gerçekten.
Çok mantıklı bak ama ben 58 altı hiç görmedim mesela kendimde ilkokul da sanırım olabilir :) ortaokul lise de şişko idim :) ama üniversite de zayıfdim :)Seninle yaristigimizda 59.8 lere inmistim galiba.
Bir de Temmuzda ara verdigimde biliyorsun. 56.9 la birakmistim 6.8 kilo alip gelmistim.
Simdi amacim farkli 52 lere inip sonra kas yaparak 55 olmak. Tamamen bunun pesindeyim.
48 in bir esprisi yok forever, 50 lerin de... 55 ler iyidir ama fit gorunmek tamamen baska bir olay.Çok mantıklı bak ama ben 58 altı hiç görmedim mesela kendimde ilkokul da sanırım olabilir :) ortaokul lise de şişko idim :) ama üniversite de zayıfdim :)
Neyse hamilelik hormonları ters tepmesin şimdi. yesin ki iyi olsun iyi olsun ki bebiş te iyi olsun :)Nana tamamen kilo almaya diyet yapiyordu zaten.
Monoton cunku... Yemek , temizlik , bulasik.
Gunlere katilma oralarda borek , corek vardir.Neyse hamilelik hormonları ters tepmesin şimdi. yesin ki iyi olsun iyi olsun ki bebiş te iyi olsun :)
Evet çok monoton havalar ısınsin da renklenir canlanır umarım yani inşallah :) günlere falan katilirim napim. 5 senedir oturduğum bina komşularımi tanımıyorum tanisayim kaynasayim. Zayifladigimi yüzüme soylemeyip te neden arkamdan konuşuyorsunuz diyim :) falan filan :)
Kendin icin gel tabi.
Sıkılasmakta güzel spor ile destekli olunca çok geri de gelmez sabitlenir desem de inanma :)48 in bir esprisi yok forever, 50 lerin de... 55 ler iyidir ama fit gorunmek tamamen baska bir olay.
Gunlere katilma oralarda borek , corek vardir.
+Kiz Halime gordun mu forever nasil zayiflamis, kiminle zayiflamis .
-Aaa kotu yola mi dustu acebaaaa.
+ All+StaR'a katilmis diyorrrlarr .
Benim istahim acik . Bahane bulamiycigimm.Sıkılasmakta güzel spor ile destekli olunca çok geri de gelmez sabitlenir desem de inanma :)
Biz yine alıyoruz bir şekil gerçi ben doğum yaptım 24 haftalikta olsa sen ne yaptıydin da acaba geri aldın :) tez mi yazmıştın kız sanki öyle hatırladım bak oda önemli tabi şimdi pandelam yenilmesi gereken konular bunlar :)
Ahahaha deli. Gulmekten oldurdun beni.gotun şişsin halime :)
Bak şimdi artı geliyim o zaman eksi negatif falan ne bilim bu ara pozitif ihtiyacım varKendin icin gel tabi.
Bana ne yarari var senin verdigin kilonun.
Once kendin icin, sonra takim icin.Bak şimdi artı geliyim o zaman eksi negatif falan ne bilim bu ara pozitif ihtiyacım var
Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldünAhahaha deli. Gulmekten oldurdun beni.
Bugun temizlik yaparken baya kalin bir bardak kirildi. Kesin bizde goz var . Gozleri ciksin dediydim.
Evet 1 üstü olunca süper oluyor ama kışın zor oluyor sankim yine de umut vagr grupta bence.Once kendin icin, sonra takim icin.Biliyorsun beni , yuzdemiz yuksek olunca seviniyorum. Kilo vermek de bulasidir.