ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün
Bardağın kalınlığı da önemli tabi nazar konusunda o kadar şişsin nazar eden pandelamı
Yere atsan kirilmazdi yani o derece..

Yorumlar sanal olabilir ama verdigimiz kilolar gercek. Vayyyy beeee.

Evet 1 üstü olunca süper oluyor ama kışın zor oluyor sankim yine de umut vagr grupta bence.

Arti gelenin :) mottosu hazırlanıyor hanımlar ona göre gelin :)
Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr.

Ben ve devrik cümleler :)
Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim.

O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)
Bu mottolar ilk sayfada olmalı kuzu :)
Çarşamba load olacak :)
Himm demek ki benim de o yüzden dermişim :) olmadi şöyle bir İngilizce dünyam :) olması için de geç değil tabi bı İngiliz kadar olmasa da eh :)

Evet ya ilk sayfaya koyalim.

A AklinYolu1 ben yatar pandelam sende temizliği bitir yarım bırakma kalk :) misafir gelince bal döksün yalasin :)
Bol şans kolay gelsin :) kendine de dikkat et nazar olabilir üzerinde canım
Karnim acikti ya. Arada biraz yogurt aldim kendime. Uzerine maydanoz tozu doktum .

Tamam canim gorusuruz . Yine gel . Ozlemisim sohbetini, ingiliz arkadasim benim.

Nana929 ve benim yuzumden milletin psikolojisi bozulacak Disardan arada girip okuyan olsa mesajlari bunlar ne yapiyor acep bunlar nasil zayiflama takimi biri kilo alinca digeri seviniyor diyecekler durumu bilmeyince

Gunaydin kizlar,

56.7 kg. Sadece 200 gram gitmis. Ben 400 bekliyordum oysa ki. Iki gun lattesiz gunden sonra latte iciyorum simdi.

Iki gunde giden -600 gram. Deger mi degmez ama arada bir - iki gunluk detoxlar yapacagim.

Eklentiler

• Photo0294.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 22
selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız

28 Ocak Menusu

Sabah: 1/3 latte

Kahvalti : Bir kase sutlu musli (bademli , findikli , kabak cekirdegi)

Ara : Yesil cay

Oglen : Tatli patates + 2 bardak ayran

Ara: Matcha Latte

Aksam : Peynirli salata

Bitki cayi

Gecmis olsun cizzy. Bu aralar herkes maalesef hasta Subat'a ciktik mi biraz rahatlariz gibime geliyor.

Carsamba gunu tarti resmini bekliyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun geldi mi hep üst üste. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…