- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.421
Ben ve devrik cümleler :)Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün
Bardağın kalınlığı da önemli tabi nazar konusunda o kadar şişsin nazar eden pandelamı
Yere atsan kirilmazdi yani o derece..Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün
Bardağın kalınlığı da önemli tabi nazar konusunda o kadar şişsin nazar eden pandelamı
Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr.Evet 1 üstü olunca süper oluyor ama kışın zor oluyor sankim yine de umut vagr grupta bence.
Arti gelenin :) mottosu hazırlanıyor hanımlar ona göre gelin :)
Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim.Ben ve devrik cümleler :)
Maydanoz mu demek istediniz.@mevhibe ikra meyra tuana canım sagol.
Detoks unu denemeyi düşünüyorum sonucu bana da yaz olur mu.
Demetli olan değil demetsiz olan :)
O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)Yere atsan kirilmazdi yani o derece..
Yorumlar sanal olabilir ama verdigimiz kilolar gercek. Vayyyy beeee.
Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr.
Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim.
:) :) :) Maydanoz onemli :)Maydanoz mu demek istediniz.
Evet ya ilk sayfaya koyalim.O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)
Bu mottolar ilk sayfada olmalı kuzu :)
Çarşamba load olacak :)
Himm demek ki benim de o yüzden dermişim :) olmadi şöyle bir İngilizce dünyam :) olması için de geç değil tabi bı İngiliz kadar olmasa da eh :)
Karnim acikti ya. Arada biraz yogurt aldim kendime. Uzerine maydanoz tozu doktum .A AklinYolu1 ben yatar pandelam sende temizliği bitir yarım bırakma kalk :) misafir gelince bal döksün yalasin :)
Bol şans kolay gelsin :) kendine de dikkat et nazar olabilir üzerinde canım
Gunlere katilma oralarda borek , corek vardir.
+Kiz Halime gordun mu forever nasil zayiflamis, kiminle zayiflamis .
-Aaa kotu yola mi dustu acebaaaa.
+ All+StaR'a katilmis diyorrrlarr .
Irmakcim gunaydin.
Gecmis olsun cizzy. Bu aralar herkes maalesef hasta Subat'a ciktik mi biraz rahatlariz gibime geliyor.selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız
Geldikleri gibi giderler kanka :)Nana929 ve benim yuzumden milletin psikolojisi bozulacak Disardan arada girip okuyan olsa mesajlari bunlar ne yapiyor acep bunlar nasil zayiflama takimi biri kilo alinca digeri seviniyor diyecekler durumu bilmeyince
Komşusunun ardından konuşanın .... Loading :)Irmakcim gunaydin.
Yalniz forever in ettigi bedduayi gordun mu?Forever07 nerede oturdugunu soyle de seninle komsu olmayalim.
Canım benim çok geçmiş olsun geldi mi hep üst üste.selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız