ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sen baş delim :) sanal dunyamin gerçek dostu öpüldün :KK19:
Bardağın kalınlığı da önemli tabi nazar konusunda o kadar şişsin nazar eden pandelamı:KK54:
Yere atsan kirilmazdi yani o derece.. :KK70:

Yorumlar sanal olabilir ama verdigimiz kilolar gercek. Vayyyy beeee. :sampiyon:

Evet 1 üstü olunca süper oluyor ama kışın zor oluyor sankim yine de umut vagr grupta bence.

Arti gelenin :) mottosu hazırlanıyor hanımlar ona göre gelin :)
Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr. :KK70:

Ben ve devrik cümleler :)
Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim. :KK53:

Yere atsan kirilmazdi yani o derece.. :KK70:

Yorumlar sanal olabilir ama verdigimiz kilolar gercek. Vayyyy beeee. :sampiyon:

Motto is..................... %69.9 yukleniyorrr. :KK70:

Ingilizce dunyamdan dolayi ben de yapabiliyorum forever . Anlasiliyor muyuz ona bak canim. :KK53:
O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)
Bu mottolar ilk sayfada olmalı kuzu :)
Çarşamba load olacak :)
Himm demek ki benim de o yüzden dermişim :) olmadi şöyle bir İngilizce dünyam :) olması için de geç değil tabi bı İngiliz kadar olmasa da eh :)

O zaman kalın bı kurşun dokturmek lazım :)
Bu mottolar ilk sayfada olmalı kuzu :)
Çarşamba load olacak :)
Himm demek ki benim de o yüzden dermişim :) olmadi şöyle bir İngilizce dünyam :) olması için de geç değil tabi bı İngiliz kadar olmasa da eh :)
Evet ya ilk sayfaya koyalim. :rapci:

A AklinYolu1 ben yatar pandelam sende temizliği bitir yarım bırakma kalk :) misafir gelince bal döksün yalasin :)
Bol şans kolay gelsin :) kendine de dikkat et nazar olabilir üzerinde canım
Karnim acikti ya. Arada biraz yogurt aldim kendime. Uzerine maydanoz tozu doktum . :KK53:

Tamam canim gorusuruz . Yine gel . Ozlemisim sohbetini, ingiliz arkadasim benim. :KK60:

Nana929 Nana929 kız gebisim sana yemek yemek için muhteşem bahane olmuş bebek :emir_bebek: ballar reçeller başlamışsin yine çok özledin ddimiyoksa onlari yemek için mi hamiş kaldın :lülülü: senin 4. Bebiş mi nana maşallah Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin canım.:KK19:
I IRMAKK70 ortmenim de kilo almaya başlamış çok şükür :rapci::deli::KK19:
Nana929 Nana929 ve benim yuzumden milletin psikolojisi bozulacak:KK45: Disardan arada girip okuyan olsa mesajlari bunlar ne yapiyor acep bunlar nasil zayiflama takimi biri kilo alinca digeri seviniyor diyecekler durumu bilmeyince:KK53:

Gunaydin kizlar, :cool:

56.7 kg. Sadece 200 gram gitmis. Ben 400 bekliyordum oysa ki. :confused:Iki gun lattesiz gunden sonra latte iciyorum simdi. :kahve:

Iki gunde giden -600 gram. Deger mi degmez ama arada bir - iki gunluk detoxlar yapacagim. :KK8:

Eklentiler

• Photo0294.jpg
    Photo0294.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 22
selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız :hasta::işsiz::KK43:

28 Ocak Menusu

Sabah: 1/3 latte

Kahvalti : Bir kase sutlu musli (bademli , findikli , kabak cekirdegi)

Ara : Yesil cay

Oglen : Tatli patates + 2 bardak ayran

Ara: Matcha Latte

Aksam : Peynirli salata

Bitki cayi

selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız :hasta::işsiz::KK43:
Gecmis olsun cizzy. Bu aralar herkes maalesef hasta Subat'a ciktik mi biraz rahatlariz gibime geliyor. :KK14:

Carsamba gunu tarti resmini bekliyorum. :KK66:

Canım benim çok geçmiş olsun geldi mi hep üst üste. :KK43: Dikkat et kendine

X