- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.381
Ac kalmayi onermem zaten ama bir de insulin direnci gercegi var.Ben verdigimi kilolari geri almadim hamile kalinca aldigim kiloyu verdim bu defada ikiz olunca yuruyus bile yapamadim hatta disari cikamadim hafta sonu esimle kizlari gezdiriyoruz ay biri bir tarafa biri bir tarafa zor tek cikilmaz yoksa ben coktan 56 gormustum simdi 60 raziyim ben yiyerek kilo verdim hep az az yedim 5-6 ogun yedim vucudu ac birakmamak lazim
Iyi geceler mevhibe. Hadi bakalim yarin da eksi gorelim.Iyi geceler bende yatayim.artik yarin ve yarinlarimiz bol bol eksiler olsun :)
Daha oncede yazmistim ilk hamileligimde 85 gormustum 75 le cikmistim emzirmede 80 cikmistim 5 ay da 56 kiloydum ama gorunusum 50 kiloydu cok zayiftim zayif bacaklara sahiptim 2 gunde bir 1 saat yurudum tempolu yurudum haftada bir lokantada yedim saat 4-5 gibi vucudun istedigini yedimki ac birakmadimki geride almadim taki tekrar hamile kalana kadar ikincidede cok kilo almadim 12 kilo aldim dogumdan ciktigimda 4-5 kilo kalmisti onuda cabuk verdim :)Ac kalmayi onermem zaten ama bir de insulin direnci gercegi var.
Saglik sorunun yoksa her turlu kilo verebilirsin. Yiyerek de belki biraz daha gec olur ama olur.
Ay insallah agzin bal yesin dicem oda kilo yapicak agzin ayran yesil cay icsinIyi geceler mevhibe. Hadi bakalim yarin da eksi gorelim.
Latte bile icmedim bugun.
Daha oncede yazmistim ilk hamileligimde 85 goustum 75 le cikmistim emzirmede 80 cikmistim 5 ay da 56 kiloydum ama gorunusum 50 kiloydu cok zayiftim zayif bacaklara sahiptim 2 gunde bir 1 saat yurudum tempolu yurudum haftada bir lokantada yedim saat 4-5 gibi vucudun istedigini yedimki ac birakmadimki geride almadim taki tekrar hamile kalana kadar ikincidede cok kilo almadim 12 kilo aldim dogumdan ciktigimda 4-5 kilo kalmisti onuda cabuk verdim :)
Bal yemiyoruz insulin direncimiz var.Ay insallah agzin bal yesin dicem oda kilo yapicak agzin ayran yesil cay icsinopuldun
Istikrarlisin, pes etmiyorsun aynen devamm... Goruyorum ve arttiriyorum. Hedefine ulasacaksin bu yarismada.
Bal yemiyoruz insulin direncimiz var.
Gitsinler cok kaldilar , bir daha da geri gelmesinler.Ayy insallah insallah yoksa fitik beni oldurek bu kilo gidecek ya gidecek
Sen ve temizlik :) puhaha hoo ho :) misafirin mi gelecek yoksa o.s.Yok yahu ne yatmasi. Temizlik yapiyorum.
Aynen oyle. Misafir gelmese temizlik benim neyime.Sen ve temizlik :) puhaha hoo ho :) misafirin mi gelecek yoksa o.s.
Aynen öyle oldu ama biraz komik oldu. Trajikomik oldu, sakarlık yada göz falan ne bilim. Allah esirgesin. Gözü olanın gotu şişsin :)Gecmis olsun forever cim. Kaza geliyorum demez .
Yuzdemiz cok dustu. Kimse tinlamiyor . Ben de gidicem yakinda.
Mottomuz bu olsun.Aynen öyle oldu ama biraz komik oldu. Trajikomik komedi yada göz falan ne bilim. Allah esirgesin. Gözü olanın gotu şişsin :)
Misafirin olayım latte yap bana :)Aynen oyle. Misafir gelmese temizlik benim neyime.
Misafir ol gel bana , latteler yapayim sana.Misafirin olayım latte yap bana :)
Olsun tabi göz koymadan önce arkayi kollasinlar :) gece gece iyi oldu :) :)Mottomuz bu olsun.
Sinirlerin bozuldu dimi.Olsun tabi göz koymadan önce arkayi kollasinlar :) gece gece iyi oldu :) :)
İnşallah isterim elinden hayır da demem diyetteyim de demem ama börekte aç yerim ona da hayır demem :)Misafir ol gel bana , latteler yapayim sana.
Kilon nasil kiz, Carsamba gunu yuzdemizi dusurme gebertirim seni.
Ev hanımı olmak en zor iş imiş o.s.Sinirlerin bozuldu dimi.
Ben de acliktan BDV ye girdim bugun.
Ayricalikli beddua ediyoruz.İnşallah isterim elinden hayır da demem diyetteyim de demem ama börekte aç yerim ona da hayır demem :)
Anladığın üzre istediğim gibi değil aynı gibi oysaki akşama kadar dön dur kızın peşinde kos ayna zıpla. Uyuduğu zaman hop ben keyife keyifte öyle yalnız olmuyor geç saat olunca sıkıntı oluyor. Duzelticem cabaliyorum bakalım.
Sen ne güzel verdin maşallah gözü olanın grup dışından poposu şişsin. Grup içindekiler versin ama :) onların bı yeri sismesin. :)
Nazdan ses cikmayinca kilo alir gelir biliyorsun.