ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

A AklinYolu1 ben seni ilk kez bu kadar zayıf biliyorum daha önce de vermismiydin bu kadar o.s.
Neden bu denli erimek istedin canım :deli:
Seninle yaristigimizda 59.8 lere inmistim galiba. :cool:

Bir de Temmuzda ara verdigimde biliyorsun. 56.9 la birakmistim 6.8 kilo alip gelmistim. :confused:

Simdi amacim farkli 52 lere inip sonra kas yaparak 55 olmak. Tamamen bunun pesindeyim. :KK70:

Nana929 Nana929 kız gebisim sana yemek yemek için muhteşem bahane olmuş bebek :emir_bebek: ballar reçeller başlamışsin yine çok özledin ddimiyoksa onlari yemek için mi hamiş kaldın :lülülü: senin 4. Bebiş mi nana maşallah Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin canım.:KK19:
I IRMAKK70 ortmenim de kilo almaya başlamış çok şükür :rapci::deli::KK19:
Nana tamamen kilo almaya yonelik diyet yapiyordu zaten. :KK45:

Evde zaman inanılmaz hızlı geçiyor hiç günden birşey anlamiyorum. Enteresan gerçekten.
Monoton cunku... Yemek , temizlik , bulasik. :KK70:

Son düzenleme:
Seninle yaristigimizda 59.8 lere inmistim galiba. :cool:

Bir de Temmuzda ara verdigimde biliyorsun. 56.9 la birakmistim 6.8 kilo alip gelmistim. :confused:

Simdi amacim farkli 52 lere inip sonra kas yaparak 55 olmak. Tamamen bunun pesindeyim. :KK70:
Çok mantıklı bak ama ben 58 altı hiç görmedim mesela kendimde ilkokul da sanırım olabilir :) ortaokul lise de şişko idim :) ama üniversite de zayıfdim :)

Nana tamamen kilo almaya diyet yapiyordu zaten. :KK45:

Monoton cunku... Yemek , temizlik , bulasik. :KK70:
Neyse hamilelik hormonları ters tepmesin şimdi. yesin ki iyi olsun iyi olsun ki bebiş te iyi olsun :)
Evet çok monoton havalar ısınsin da renklenir canlanır umarım yani inşallah :) günlere falan katilirim napim. 5 senedir oturduğum bina komşularımi tanımıyorum tanisayim kaynasayim. Zayifladigimi yüzüme soylemeyip te neden arkamdan konuşuyorsunuz diyim :) falan filan :)

Neyse hamilelik hormonları ters tepmesin şimdi. yesin ki iyi olsun iyi olsun ki bebiş te iyi olsun :)
Evet çok monoton havalar ısınsin da renklenir canlanır umarım yani inşallah :) günlere falan katilirim napim. 5 senedir oturduğum bina komşularımi tanımıyorum tanisayim kaynasayim. Zayifladigimi yüzüme soylemeyip te neden arkamdan konuşuyorsunuz diyim :) falan filan :)
Gunlere katilma oralarda borek , corek vardir. :confused:

+Kiz Halime gordun mu forever nasil zayiflamis, kiminle zayiflamis . :KK73:

-Aaa kotu yola mi dustu acebaaaa. :confused:

+ All+StaR'a katilmis diyorrrlarr .:KK70:

48 in bir esprisi yok forever, 50 lerin de... 55 ler iyidir ama fit gorunmek tamamen baska bir olay. :dondurma:
Sıkılasmakta güzel spor ile destekli olunca çok geri de gelmez sabitlenir desem de inanma :)
Biz yine alıyoruz bir şekil gerçi ben doğum yaptım 24 haftalikta olsa sen ne yaptıydin da acaba geri aldın :) tez mi yazmıştın kız sanki öyle hatırladım bak oda önemli tabi şimdi pandelam yenilmesi gereken konular bunlar :)

Sıkılasmakta güzel spor ile destekli olunca çok geri de gelmez sabitlenir desem de inanma :)
Biz yine alıyoruz bir şekil gerçi ben doğum yaptım 24 haftalikta olsa sen ne yaptıydin da acaba geri aldın :) tez mi yazmıştın kız sanki öyle hatırladım bak oda önemli tabi şimdi pandelam yenilmesi gereken konular bunlar :)
Benim istahim acik . Bahane bulamiycigimm. :KK70:

Yani bazi yiyeceklerden kendimi mahrum birakamam. Iyi oldu boyle. 3 kilo al , bir haftada o kiloyu ver. Iyi alistim. :confused:

X