ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kızlar ufak ufak adımlarla döneyim araniza....
Kaptanım istersen hergün yükle demişti :) 20190128_114326.jpg

Slm kizlar
Menum

9.5 da 2 adet ceri domates

12 de 1 dilim ekmek peynir 5 zeytin 1 acik cay

13 de yesil cay

16 da sucuk ekmek 3 ceri domates 1 turp

16.30 da yesil cay

18 de 1 bardak yogurt

Menume saatlere uyacam
kokulusabun kokulusabun

Selam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenlere de bol bol azim hirs ve istek çünkü isteyince oluyor
Ben bugün tartilamadim eşim serçe parmağını kırdı hastane falan durumu iyi şükür alçıya alindi belki ameliyat olabilir
A AklinYolu1 ancak girebildim kusura bakma canim
Gecmis olsun canim. Bu aralar herkese bi haller oluyo. Nazardan heralde cidden:KK48:
selam kızalr dün tartı yükleyemdim kuzum kusura bakma çarşamba yüklerim A AklinYolu1 derdim 1 değil ki hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdı şimdi de ben hasta oldum dün çok sinirlendim üzüldüm sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş vucüdum ağrıdan sızlıyordu ayakta zor duruyorum anlayacağınız :hasta::işsiz::KK43:

Gecmis olsun kuzum. Kendini cok sıkmamaya calis. Cok uzulunce benkm de direk bogazim siser:KK51:

Nana929 Nana929 kız gebisim sana yemek yemek için muhteşem bahane olmuş bebek :emir_bebek: ballar reçeller başlamışsin yine çok özledin ddimiyoksa onlari yemek için mi hamiş kaldın :lülülü: senin 4. Bebiş mi nana maşallah Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin canım.:KK19:
I IRMAKK70 ortmenim de kilo almaya başlamış çok şükür :rapci::deli::KK19:
:KK70::KK70::KK70:Amin cnm teşekkür ederim :KK200:

:KK70:
Nana929 Nana929 ve benim yuzumden milletin psikolojisi bozulacak:KK45: Disardan arada girip okuyan olsa mesajlari bunlar ne yapiyor acep bunlar nasil zayiflama takimi biri kilo alinca digeri seviniyor diyecekler durumu bilmeyince:KK53:
Hamile topigine arada çeviriyoruz :KK70::KK70::KK70:

Aci cehre varmis icinde. O baya sinameki gibi bi etki veriyo heralde di mi kaptanim?

Sen onermiyosan siliyorum kafamdan hemmen.

:KK70::KK70::KK70:
Yan etkileri sonradan cikiyor ml.

Cnm zaten şişman oldum ya eskiden yemiyordum tutuyordum kendimi şimdi tutamıyorum :KK43:
Nana onceki menulerini bilmesek kendini tuttuguna inanicaz . :KK70:

Ye bosver , senin yemen gereken bir donem.:dondurma:

X