- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.361
Aktif olunca bitirdin sandimYok yahu ne yatmasi. Temizlik yapiyorum.
20 dk temizlik bir saat dinlenmek benimki.Aktif olunca bitirdin sandim
Masallah bende detox yapicam okudunmu corba tarifimi :)Kizlar yesil cay yerine 1/3 latte iceyim ya. Yeterince detox yaptim.
Ben olsam 2 gunde 2 kilo demesine pek guvenmezdim.Masallah bende detox yapicam okudunmu corba tarifimi :)
Canim latte istedi ama icmedim. Yesil cay iciyorum.Migrenim var 2-3 gundur. yemek istiyor canim surekli kendimi tutuyorum
Super yesil cay iyidir.Ama verenler olmus bir deniyecem :)Ben olsam 2 gunde 2 kilo demesine pek guvenmezdim.
Ben iki gundur salata disinda bi sey yemiyorum . Bu halde ancak 1 kilo vermis olabilirim .
Canim latte istedi ama icmedim. Yesil cay iciyorum.
2 kilo = 14000 kalori. Mantikli degil.Super yesil cay iyidir.Ama verenler olmus bir deniyecem :)
Kahvalti ve detox corba yesil cay altta yorumlar vardi verenler olmus 1.5 kilo ve 2 kilo kadar :) belkide 80 kilodur odemi fazladir2 kilo = 14000 kalori. Mantikli degil.
Odem atarsin belki ama o da o corbayla olmaz bence. Neyse sen bir dene bakalim.
Tarti oncesi yap da bari ise yarasin.Kahvalti ve detox corba yesil cay altta yorumlar vardi verenler olmus 1.5 kilo ve 2 kilo kadar :) belkide 80 kilodur odemi fazladir
Gecmis olsun forever cim. Kaza geliyorum demez .Selam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenlere de bol bol azim hirs ve istek çünkü isteyince oluyor
Ben bugün tartilamadim eşim serçe parmağını kırdı hastane falan durumu iyi şükür alçıya alindi belki ameliyat olabilir
A AklinYolu1 ancak girebildim kusura bakma canim
Dimi 64 goreyim :)Tarti oncesi yap da bari ise yarasin.
Bunu da baska zaman denersin.Birde demet akalin diyeti var
Sabah bir yumurta haslama
Oglen omlet
Aksam omlet
Aralarda yesil cay ve kahve 3 gun de 2 kilo 2.5 litre su :)
Gecmis olsun canimSelam kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenlere de bol bol azim hirs ve istek çünkü isteyince oluyor
Ben bugün tartilamadim eşim serçe parmağını kırdı hastane falan durumu iyi şükür alçıya alindi belki ameliyat olabilir
A AklinYolu1 ancak girebildim kusura bakma canim
Ahh deneye bilsem cok yoruluyorum bunlar az gelir bana ikizler yordu beni :)Bunu da baska zaman denersin.
Bence bu shock diyetler normal degil cunku verilen kilolar sudan gidiyor. Sonra tekrar aliniyor o yuzden.Ahh deneye bilsem cok yoruluyorum bunlar az gelir bana ikizler yordu beni :)
Bence bu shock diyetler normal degil cunku verilen kilolar sudan gidiyor. Sonra tekrar aliniyor o yuzden.