- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.881
Denesemmi bende bilemedimYapmistim bi ara bunu. Ama yine ortada sıkılıp biraktim. Hurma cok besleyici zaten insan cok acikmiyo. Ama tatli tatli tatli baymisti. Yemek ihtiyacı cok hissettim. Baktim olmuyo biraktim. Kilo vermistim ama ne kadar gitti hic hatirlamiyorum
Oda var üzümde var andız iyi dediler onuda aldık birde alerji için andız iyimişDut pekmezi veririm ben de kim oksurse. Pekmez tam sifa.
Ya illaki ise yarar ama bu kadar degil gibi geliyo sen soylucen varmi o kadar farkBana da oyle geldi. Ben de cok abarti yemiyorum bikac gundur. Spor yok ama adim sayimi artirmaya calisiyorum. Pek de bi umudum yok ama 1 cm gitse yine kar mantigiyla yapiyorum iste
Ahh kankam kankam nerdesin kankamYok yok 8 mayisa tamamlarsin. Kankan bi gelsin de döktürürsünüz siz
Bekliyorum umarım basarılı olurBugün deneme yapiyorum bakalim nasil sonuç alicam yarin yazarım
Yani elbet bi sonuç alicam ama az mi Çok mu bilmemBekliyorum umarım basarılı olur
Az olsun senin olsun az az derken bakmışın 2 ay sonra hedefe ulaşmışınYani elbet bi sonuç alicam ama az mi Çok mu bilmem
Aynen bi türlü ulasamadigim hedefAz olsun senin olsun az az derken bakmışın 2 ay sonra hedefe ulaşmışın
Bilmem ki sen bilirsin canim. 7 gun cok ama bence. 2 3 gun falan iyi oluyo.Denesemmi bende bilemedim
Bugun dayanamadim tok karna ölçtüm. Ayni cikti. Ac karna fark eder mi bilmiyorum. Yarin son gunumu de yapcam. Persembe olcerim tekrar ac karna. Hic faydasi olmadi beYa illaki ise yarar ama bu kadar degil gibi geliyo sen soylucen varmi o kadar fark
Merabaaa. İyiyim. Kizi uyutmaya calisiyorum. Sen nassinMerabayin
Nassiniz
Cikolatayı acken ye ara ogunlerde yıyebilirsin canımBugunku menumu yazayim.
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
2 dilim ekmek
2 kare cikolata
Cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Tursu
Ayran
200 abs challenge 6.gun yapildi.
Tilya icmeyi unuttum.
Bende oruc ayına girince olçecem bakalım alacammı verecemmi cunki iki ogun yiyip yatacagız zaten sahurlucam o ara mekik cekmeyede başlicam 1 ay mekik cekecem dunku paylastıgım fotoya uyacam 5 gun dinleniyor 1 gun yapılmıyor 5 gun yapılıyordu bakalım 5 dinlenme vardı 26 gun mekik zorlayacak ama inşallah deger yaptıgımaBugun dayanamadim tok karna ölçtüm. Ayni cikti. Ac karna fark eder mi bilmiyorum. Yarin son gunumu de yapcam. Persembe olcerim tekrar ac karna. Hic faydasi olmadi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?