- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.321
Saraçoğlunun tarifini yapıcam evde o yazdığın oluyor tabi aktara gidebilirsem artıkYag yakici diyor caya baslamadan olculerinizi alin diyor
Ya ben 60 gördüm şaka gibi artılardayımHanımlar nerdesiniz nasılsınız naptiniz
Çok geçmiş olsun canm yaaSlm hanimlar bende hastaneye gittim migren atagi icin ilaclarimi degistirdi depresan hapida yazdi cumartesi yi pazara baglayan gece 2.20 de emar cekilecek cok fenayim
Cidden son durumlar ne ben fena artıya geçtim detox gibi bişeyle düzene başlamam lazım erteliyorumBende yarın bi tartılıyım bakalım son durum ne
Sagol canim yeni yeni iyi gibiyim basim saman gibiÇok geçmiş olsun canm yaa
Uyuyamadın mı çok geç olduSagol canim yeni yeni iyi gibiyim basim saman gibi
senin burdan kopmaman lazim menü yazarken frenliyodun kendiniYa ben 60 gördüm şaka gibi artılardayım
Bende detoxlasam diyorum ama bilemiyorumCidden son durumlar ne ben fena artıya geçtim detox gibi bişeyle düzene başlamam lazım erteliyorum
Kesinlikle kopmamam lazım burdan ayrılınca artıyla geliyorumsenin burdan kopmaman lazim menü yazarken frenliyodun kendini
Bende detoxlasam diyorum ama bilemiyorum
Bakalim yarin kac cikcam
Bende bi ara detoks almistim bi diyetlerinden bu hafta onu mu yapsam diyorum bilemedimKesinlikle kopmamam lazım burdan ayrılınca artıyla geliyorum
Fırında börek var şuan burda olmasam çoktan yemiştim sevdiğimden değil ama maksat yemek olsun
Tartılmaya korkuyorum 2 kilo artıdayım bu sezon anca toparlarsam bi dahakine falan eksiye geçerim
Ay biraz gec oldu kuzum cevap ama malum anca gelebildim.Veririm kuzum bu arada cok sevindim kızının daha iyi olmasina insallah daha da iyi olsun hemencik sen nasılsın :)
Kesinlikle siz benim 2. Ailem gibisiniz vermem mi hic ♥
Gecmis olsun canim. Cay form caylari gibi mideni mi bozdu ayiptir sormasi? Yoksa odem mi gidiyor?Slm hanimlar nasilsiniz dun gece baslayan migren cok fenaydi 4 adet avmigran ictim banamisin demedi .esim tilya cayini aldi 1 adet ictim wcdeyim surekliaktar 15 li paket kutusunda satiyor ister acik alip demleyin isterseniz hazir alin
Acik alicaksaniz malzemeler
Ihlamur
Altin otu
Kusburnu
Hakkinizda hayirlisi olsun canimYok canim esimde is gorusmesine gitti bugun onlar ilce ye gideceksin demisler orda 3 ay calisip buraya yani adanaya baslicaksin demisler ne yemek ne yol parasi karsilamiyorlar diye esim onaylamadi az once geldi esimde artik gece dinlenirim aynen hazir iyi olur
Valla aynen benim de oyle olcak kesin. Karsilikli sarki soyleriz artik burda bizMesajlarda da geri kalıyorum son dakikaya sıkışcak kesin
Bence de sen kaybolma ortadan. Buralarda takil.Yarını hafif ve diyete uygun geçirmeye çalışcam bakalım uygulayabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?