- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #12.001
Kekin sonuna gulme isareti koyarsak masumlasmiyor.Afiyet olsun. Kek de yiyemeyeceksek ...
Bir kucuk dilimle nasil kaliyorsunuz ya. Ben kalamiyorum.
Ooo hamarat mihtar.
Vallahi kaldım o dilimi almazsam gece kalkıp yerdim valla
Yokmuu menu yazan canlar
Evde yas pasta varsa ben bitmeden uyuyamam o derece.Dolapta var 3 dilim yemiyorum
Donumuza sahip cikalim.Koptum.
Olur hocam.
Oglumun dogum gunu seysi diye 2 catal yedim yoksa yemezdim ben yapicaktim hastaliktan yorgun olunca esim pastaneden alip gelmis bugun 3 gun hala var o derece yaniEvde yas pasta varsa ben bitmeden uyuyamam o derece.
Bugun giremedim dunde oyle oldu biter 4 sezon gelmedenOlur hocam.
Kac mesajin kaldi. Ben senden once bitirdim galiba.
Her pastayi yiyemiyorum zaten. Ozel olacak.Oglumun dogum gunu seysi diye 2 catal yedim yoksa yemezdim ben yapicaktim hastaliktan yorgun olunca esim pastaneden alip gelmis bugun 3 gun hala var o derece yani
Yok ya ne hocasi cani tatli isteyen bu sekilde bastira bilir karisik olanida var birde tarcin ceviz eklenebilirOlur hocam.
Kac mesajin kaldi. Ben senden once bitirdim galiba.
Cerezli yas pasta bir tik severim oyle koca dilimde yemem ince dilimin yarisi yerimHer pastayi yiyemiyorum zaten. Ozel olacak.
Fatma yok bu ara. Ben de .... Bos birakmayin burayi .Bugun giremedim dunde oyle oldu biter 4 sezon gelmeden
Antep fistikli olacak.Cerezli yas pasta bir tik severim oyle koca dilimde yemem ince dilimin yarisi yerim
Pastan bu mu. Bizimle deelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?