- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #12.021
Kimsecikler gelmiyor maglum hastalik bizde oyleyiz yine girmeye calisirimFatma yok bu ara. Ben de .... Bos birakmayin burayi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsecikler gelmiyor maglum hastalik bizde oyleyiz yine girmeye calisirimFatma yok bu ara. Ben de .... Bos birakmayin burayi .
Iste antep fistikli icinde bademlerAntep fistikli olacak.
Pastan bu mu. Bizimle deelsin.
Benim de 25 bitirelim gidelim.23 mesaj yazarsam sanirim 500 mesaj oluyor
Bunun cerezi az ama sende benim gibi cerezli pasta seviyorsun ama ben az yiyen seker beni cabuk kesiyor
Evdemi pasta kiz
Ornek canim , bu tip ama daha cikolata parcacikli daha dolu. Seyran fena yapmiyor biliyorsan.Bunun cerezi az ama sende benim gibi cerezli pasta seviyorsun ama ben az yiyen seker beni cabuk kesiyor
BitirelimBenim de 25 bitirelim gidelim.
Icinde cikolata kapli bademler super oluyorOrnek canim , bu tip ama daha cikolata parcacikli daha dolu. Seyran fena yapmiyor biliyorsan.
Sam fistik yerine bezelye koyuyorlar anlamiyorum sanmasinlar.
Cik bademli sevmiyorum, bademli cikolata guzel oluyor ama sam fistiginin yeri baska.Icinde cikolata kapli bademler super oluyor
Bu az onceki pastada antepde var cikolata kisminda bademler var kitir kitirCik bademli sevmiyorum, bademli cikolata guzel oluyor ama sam fistiginin yeri baska.
Zevksiz oldugunu soylemistim dimi.Bu az onceki pastada antepde var cikolata kisminda bademler var kitir kitir
Onuda yemem yaz boyu 1 defa ondada faranjitim kanar siser kanar hasta olurumZevksiz oldugunu soylemistim dimi.
Adanada ne vardi bici bici mi.
Niye kiz ben zaten pastayi sevmemZevksiz oldugunu soylemistim dimi.
Adanada ne vardi bici bici mi.
Onuda yemem yaz boyu 1 defa ondada faranjitim kanar siser kanar hasta olurum
Duble zevksiz .Niye kiz ben zaten pastayi sevmem
Evet sicak ama buz sicak degilAdana zaten sicak.
Duble zevksiz .