• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kiz tarhana ne yapiyorsun. Ben uyuyamadim . Brokoli corbasi iciyorum. :KK70:

Ben de uyandım işe gidicem tüm fakirler gibi :D elma sirkeli ılık suyumu içtim. Şimdi yumurtamı haşlıyorum. Bi yandan bavul hazırlıyorum akşama kaynanaya yolculuk var. Azıcık kaçamaklarım olucak haftasonu :D

Ben de uyandım işe gidicem tüm fakirler gibi :KK70: elma sirkeli ılık suyumu içtim. Şimdi yumurtamı haşlıyorum. Bi yandan bavul hazırlıyorum akşama kaynanaya yolculuk var. Azıcık kaçamaklarım olucak haftasonu :KK70:
Gunaydin gunaydinnn. :cool:

Fakirligin gozu kor olsun. :confused:
Iyi gidiyordun be semsiye buna cok sevinecek. :KK70:

Ne bicim nickler bulmussunuz, kisalta kisalta semsiye tarhana diye kisaltiyorum. :KK45:

Fakirligin gozu kor olsun. :confused:
Iyi gidiyordun be semsiye buna cok sevinecek. :KK70:

Ne bicim nickler bulmussunuz, kisalta kisalta semsiye tarhana diye kisaltiyorum. :KK45:

Napak kız nick kalmamış :KK70: bi de benim aklıma hep yemekli şeyler geliyor nick alırken hahaha hünkarbeğendi alinazik lahmacun eliböğründe:KK53:

Bu arada senin oralarda saat kaç hele 3 falan mı? Zenginlik de böyle mi bişey :rapci:

Napak kız nick kalmamış :KK70: bi de benim aklıma hep yemekli şeyler geliyor nick alırken hahaha hünkarbeğendi alinazik lahmacun eliböğründe:KK53:

Bu arada senin oralarda saat kaç hele 3 falan mı? Zenginlik de böyle mi bişey :rapci:
kokulusabun kokulusabun u da kisaltamadim sab . ile kaldi. Sana da tar. diyeyim:sampiyon:

3:20 Zenginlikte diyet yapiyorsun acliktan uyuyamiyorsun. :KK70:

Ben de uyandım işe gidicem tüm fakirler gibi :KK70: elma sirkeli ılık suyumu içtim. Şimdi yumurtamı haşlıyorum. Bi yandan bavul hazırlıyorum akşama kaynanaya yolculuk var. Azıcık kaçamaklarım olucak haftasonu :KK70:
Günaydın, afiyet olsun, kolay gelsin sana..
Az kaçamaklı bir hafta sonu gezisi diliyorum canım. Menüleri unutma :KK66:

Günaydın, afiyet olsun, kolay gelsin sana..
Az kaçamaklı bir hafta sonu gezisi diliyorum canım. Menüleri unutma :KK66:
Menu bakani dedigin boyle disiplinli olur. :sampiyon:Ben de brokoli corbasi icip + 2 avuc Siirt fistigi yedim ortmenim. :KK53:

Fistiklarim bitti beyaz leblebi kaldi. :spor:

Menu bakani dedigin boyle disiplinli olur. :sampiyon:Ben de brokoli corbasi icip + 2 avuc Siirt fistigi yedim ortmenim. :KK53:

Fistiklarim bitti beyaz leblebi kaldi. :spor:
Aferin sana, afiyet olsun.
Birşeyler yediğini hissedip kontrole geldim. 6.hissim kuvvetlidir :KK70:

Amannn ben hadii deliyim. Siz ne ariyorsunuz burada bu saatte. :KK70:
Sana günaydın diyemiyorum malum saat farkı:KK70:
Boğazım iyi değil, öksürük uyutmadı ilaç almaya kalktım. :hasta:
Hadi burda sabah oldu da asıl sen niye ayaktasın bu saatte, açlıktan mı uyuyamadın :KK8:

Sana günaydın diyemiyorum malum saat farkı:KK70:
Boğazım iyi değil, öksürük uyutmadı ilaç almaya kalktım. :hasta:
Hadi burda sabah oldu da asıl sen niye ayaktasın bu saatte, açlıktan mı uyuyamadın :KK8:
Gecmis olsun zerdecallll orada kalll. :confused:
Temizlik yapinca ayarlarim bozuldu sab. Bunye alismamis. :KK70:

42929266_1043968275782521_5594582677123227696_n.jpg

Neden 7. his degil , yedinin ne sucu var. Belki 6. his onceden kapilmistir. :KK70:

Uc gundur uykusuzum manyaklastim. Bir de boyle okula gidicem. :confused::deli:
Ben diğer 5 adet hissi de merak etmiyor değilim :deli: belki 7. Ve 8. His bile var biz bilmiyoruz :KK70:
Bu aralar bende çok uykusuz kaliyorum. Buna bir çare bulunmalı...:KK20:

Back