- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.121
Menume ek: Zerdecalli yogurt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo benim yuzdem dusuk nasil yapiyorsun bu yuzdeyi anlamam hesaplardan :)Arkadaslar haftalik siralama:
Ilk uce girenler ; tebrikler kizlar.
1: @cizen_bayan Hastayim kar kis demiyor ve kilo veriyorrr.
2: @sekersizcikolata Ilk geldiginde ayyy ben kiloyu cok yavasss veriyorum demisti ama simdi...
3: @MIhtar Mihtar sen de simit yiye yiye zayifladin. Ucunculugu kilpayi benden aldigina cok sevindim.
Eki Görüntüle 2230266
Anlamana gerek yok ki...Ooo benim yuzdem dusuk nasil yapiyorsun bu yuzdeyi anlamam hesaplardan :)
Nasil taktik mesala sabah kahvalti diger ogunlerde yesil elma yesil cay olucakAnlamana gerek yok ki...
Orada sen 6. cizzy 1. sirada. Iste o siralamaya bakacaksin. Hic belli olmaz kilo isleri . Yerinde olsam taktik degistirirdim.
Ilk deneme olucak :) umarim basaririmNasil taktik mesala sabah kahvalti diger ogunlerde yesil elma yesil cay olucak
Yok gordum yuzdemi canim nasil hesapliyorsun onu anlamiyorumAnlamana gerek yok ki...
Orada sen 6. cizzy 1. sirada. Iste o siralamaya bakacaksin. Hic belli olmaz kilo isleri . Yerinde olsam taktik degistirirdim.
Ekmek filan yok iyi bu. Bu musli sekerli mi ?Bugunku menum
9.30 da 2 ceri domates
12 de 1 haslama yumurta yesil zeytin yagsiz peynir
13 de yesil cay
15.30 da brokoli yogurtlu
16.30 da yesil cay
18.30 da bademli musli
19 da form cay
@kokulusabun
Cik yesil elma onermem. Sana salata , ayran , corba , badem , fistik , yumurta , yagsiz patates, sebze, zerdecalli yogurt , yesil cay, limonlu su. Sec begen al. Su asamada musli de yeme ve form cay da icme mesela.Ilk deneme olucak :) umarim basaririm
Iyi geceler orada uc oldu.Ben bu defa yatar iyi geceler :)
Form bugun icmedim 4 kupa yesil cay ictim musli bademli sekerli ama azEkmek filan yok iyi bu. Bu musli sekerli mi ?
Form cay yerine sade yesil cay icsen.
Cik yesil elma onermem. Sana salata , ayran , corba , badem , fistik , yumurta , yagsiz patates, sebze, yesil cay. Sec begen al. Su asamada musli de yeme ve form cay da icme mesela.
Yesil salata , ayran , corba , badem , fistik , yumurta , zeytin, peynir , yagsiz patates, sebze, zerdecalli yogurt , yesil cay, limonlu su.Form bugun icmedim 4 kupa yesil cay ictim musli bademli sekerli ama az
(Gecmis kilo - guncel kilo ) / gecmis kilo X 100Yok gordum yuzdemi canim nasil hesapliyorsun onu anlamiyorum
Ilik limonlu su iciyorum sabah ve aksam yesil cay da yumurta zeytin peynir hergun var digerlerinide denicem tesekkurlerYesil salata , ayran , corba , badem , fistik , yumurta , zeytin, peynir , yagsiz patates, sebze, zerdecalli yogurt , yesil cay, limonlu su.
Onerdiklerim bunlar. Bir dene istersen.
Denemekten zarar gelmez. Herkesin vucudu farkli o yuzden ben onermeden once her seyi denerim.Ilik limonlu su iciyorum sabah ve aksam yesil cay da yumurta hergun var digerlerinide denicem tesekkurler
Evet yatayim sabah pisman olucam kizlar uyanincaDenemekten zarar gelmez. Herkesin vucudu farkli o yuzden ben onermeden once her seyi denerim.
Sen yat artik .
:)Evet yatayim sabah pisman olucam kizlar uyaninca