- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.101
Keske bana soyleseydin ya . Cok uzuldum haberim olmadi. Basin sagolsun.Evet bu da erkek. Mubis artık yok malesef hastalandı kurtaramadıko kadar ağladım ki anlatamam...
İyileşmesi için çok uğraştım. Burdaki veterinerler kuşları çok önemsemiyor malesef
Sağol canım kötü bi döneme denk geldi üst üste bahsetmiştim evdeki durum iyi değil diye o dönemde gittiKeske bana soyleseydin ya . Cok uzuldum haberim olmadi. Basin sagolsun.
Tamam canim gorusuruz. Iyi geceler.Bana müsade kızlar uyku bastırdı şarjımda bitiyor sabah görüşürüz...
Seviyorum sizi
Iyi gecelerr canimBana müsade kızlar uyku bastırdı şarjımda bitiyor sabah görüşürüz...
Seviyorum sizi
Ooo burclarda yazilmis eline saglik :)
Cigerinizi biliyorum sizin.Ooo burclarda yazilmis eline saglik :)
Bazen tanimamak daha iyidir.Himm birde tanidiginiz varmi demistin . Kimseyi tanimiyorum canimcim@otur SIFIR
Kafasi bozuk diye girmiyor, bir de hastalik uzerine geldi.
Iste sorunlardan kilo veriyor . Kendisi iyi olsunda versin gorev cani sag olsunKafasi bozuk diye girmiyor, bir de hastalik uzerine geldi.
Kilo vermeyecegi anlamina gelmez bu. Eskisinden daha fazla veriyor.
Bence verecegi goreve hazirlan.
Aynen oyle gorev diye bakmayin egleniyoruz diye bakin. Iyi geceler.Iste sorunlardan kilo veriyor . Kendisi iyi olsunda versin gorev cani sag olsun
Aynen eglencesine aramizda 500 grm oynuyor hedefmi onemli yoksa onun kilosunami inmeliyimAynen oyle gorev diye bakmayin egleniyoruz diye bakin. Iyi geceler.
Kilolariniz yakin sayilir. O siralama var ya 1,2,3 ........... 14 gibi..Aynen eglencesine aramizda 500 grm oynuyor hedefmi onemli yoksa onun kilosunami inmeliyimiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?