Nereden biliyorsunuz yalandan ağladığını bir evladı evleniyor diğeri düğüne gelmem diyor bu durum ağlama sebebi olamaz mı sizin için? Birazcık empati yapsanız.. Eşinizin aile ilişkilerine gereksiz müdahil olmuşsunuz sonunda da kötü olan siz olmuşsunuz. Siz gitmeyin düğüne ama eşinize karışma hakkınız yokAileyle Ben zaten baştan beri sorunluyuz.kendide kardeşiyle kavga etti ağır laflar etti abisine bende neden gidiyosun o laflardan sonra dedim annem ağladı dedi bende yalandan ağlamasın boşa dedim
Amacınız kendinizden soğutmaksa çok başarılısınız tebrik ederim. Kocam bana böyle saçmasapan diretmede bulunsa daha çok gidesim gelir.. siz de evlat büyüteceksiniz kırdığınız yerden kırılırsınızBirde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
daha 3 akşam önce yemeğe aldığınız insanların siz de görüp farkına varmamışsınız demek ki almışsınız yemeğeAmacım doldurmak degildi doldurmak olsa daha iki üç akşam önce yemeğe aldım hepsini benim derdim olanları görüp farkına varmasiydi
adama bunu demişsinizBirde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
gelme bitti! demişsiniz. ablacım her kavgada bitti'lik oluyorsanız siz. ohoo. daha mesela şey de deyin. boşol boşol boşol bi o kalmış...Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu
e hani mesafe koymuştunuz 3 gün önce yemeğe aldım diyorsunuz?Görümce değil kayın. Ben bunlardan kendimi geri çektim gidip gelmedim eşimde biraz mesafe koyunca abisini aradı laf saydı
Adam o kadar haklı ki.. Neyse anlamış artık çıbanın başının siz olduğunu.Ben bu laflardan sonra nasıl gidersin kendine saygın olsun dedim sen karışamazsın beni onlardan ayırmaya caliyosun dedi derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedim
Devam edin yangına körükle gitmeyi. Adam akıllıysa gelip de almaz sizi ama mutlaka çocuğu için yapacak..Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu
Yani amcacım adami soğutmak olsa her şeye rağmen eşim mutlu olsun diye yemeğe almazdım.daha 3 akşam önce yemeğe aldığınız insanların siz de görüp farkına varmamışsınız demek ki almışsınız yemeğe
ne oldu 3 günde aydınlama reform rönasans sanayi devrimi hepsi birden mi yaşandı?
adama bunu demişsiniz
daha bir de bişey dememiş gibi
gelme bitti! demişsiniz. ablacım her kavgada bitti'lik oluyorsanız siz. ohoo. daha mesela şey de deyin. boşol boşol boşol bi o kalmış...
e hani mesafe koymuştunuz 3 gün önce yemeğe aldım diyorsunuz?
Kardeşi ile arayı ben nasil bozmuş olabilirim.kardesi ortada neredeyse hiçbir şey yokken öyle ağır laflar etti.Biara kardesini ara düğün ustu eksik var mı sor bile dedim burda böyle çıban gibi gözükms olabilirm SMS birçok şeyi çoğu insanın alttan alamayacağı şeyleri kabul edip bu insanlarla gene biraya geldim ama çaba tek taraflı olmuyorAdam o kadar haklı ki.. Neyse anlamış artık çıbanın başının siz olduğunu.
Allah bilir kardeşi ile arasını da siz bozdunuz.
Bir annenin ağlamasına yalandan ağlıyor diye kocayı doldurmaya çalışarak elinize ne geçecek. Mutsuz adam sizi de mutsu eder.
Umarım, bir gün gelin yüzünden iki evladınız arasında kalıp ağlamazsınız..
Aslında benim o an sinirlenxjgim telefonda bana benim bir seyden haberim bile yokken bağırıp çağırması ben ne oldu dedim bağırmaya başladı onun o bagirmasiyla bende kayis koptu orda dolduruşa geldin demi dedim.Evden mutlu çıkan bi adam iki saat içinde böyle davranınca çok üzüldüm yoksa sinirle soylesemde kardesinin düğününe gitmesine ben karışamam benimkinede o benim canımı yakan bana öyle bağırmaya başlamasıhdi. O gitmem dediğinde bile düğün vs bi kere oluyo mecbur gitceksin ilerde barışınca düğüne gitmedin diye pişman olursun dedim ama ben nasıl kötü ilan edildim anlamadım bide kv ye yalandan agliyo demem şu yüzden ben kadına anne ben gelmiycem deyince tamam bari yardıma gel yemeğe falan deyip beni sanırım hizmetçi görüp oğluna agliyo.E ben de ailedenimya beni de güzellikle ikna etsene ben zaten bi güler yüze kanan bi insanım biraz bana güzel konuşsa ben eşimden önce koşarım. Burds çok yanlış anlaşıldımHiçbir evlat annesinin ağlamasına dayanamaz.
Aradığında sen bilirsin gitmek istiyorsan git tabiki deseydiniz mevzu bu hale gelmezdi.
Valla tüm sayfaları okudum ama o kadar anlamadım ki neden iki kardeş kavga etti ? Yani her aynı cümleleri döndürüyorsun ama hala neden olduğunu anlatmıyorsun belki gerçekten sizden kaynaklı bir mevzuAslında benim o an sinirlenxjgim telefonda bana benim bir seyden haberim bile yokken bağırıp çağırması ben ne oldu dedim bağırmaya başladı onun o bagirmasiyla bende kayis koptu orda dolduruşa geldin demi dedim.Evden mutlu çıkan bi adam iki saat içinde böyle davranınca çok üzüldüm yoksa sinirle soylesemde kardesinin düğününe gitmesine ben karışamam benimkinede o benim canımı yakan bana öyle bağırmaya başlamasıhdi. O gitmem dediğinde bile düğün vs bi kere oluyo mecbur gitceksin ilerde barışınca düğüne gitmedin diye pişman olursun dedim ama ben nasıl kötü ilan edildim anlamadım bide kv ye yalandan agliyo demem şu yüzden ben kadına anne ben gelmiycem deyince tamam bari yardıma gel yemeğe falan deyip beni sanırım hizmetçi görüp oğluna agliyo.E ben de ailedenimya beni de güzellikle ikna etsene ben zaten bi güler yüze kanan bi insanım biraz bana güzel konuşsa ben eşimden önce koşarım. Burds çok yanlış anlaşıldım
Benden kaynaklı degil. Ben bütün aileye mesafeli olmaya başlamıştım. Ona rağmen nisan vs hep gittim ama evlerine gittiğimde yüzüme bile bakmiyolardi ortada bi şey yokken sonra kardeşiyle nişanlısı ev temizlik yaptığı gün ben de kayinvalidemin etkisine gidiyordum. Kaynimin gözünün içine baktım bana bi laf atsın bende hayırlı olsun vs diyim diye yüzüme bakmadan cjkti.Sonra abisine bi çıkıp yukarı bile bakmadı demiş.Esimde yüzüjne bile bakmıyorsun neden çıksın dedi orda kardeşi ölün olume dirin dijme diye bağırdı uzak dur dedi.yani olay beni umursamayan yüzüme bakmayan insanların evine cikmamam.Ve genede ben çıkıp bi baksam mi dedim ama sonra yüzüme bakmaya tenezzül etmeyen insanların yanına neden çıkayım dedim olay bu yani.Saglam bi kardes ilişkisi olsa asla abisine o lafları demezdi.Valla tüm sayfaları okudum ama o kadar anlamadım ki neden iki kardeş kavga etti ? Yani her aynı cümleleri döndürüyorsun ama hala neden olduğunu anlatmıyorsun belki gerçekten sizden kaynaklı bir mevzu
ablacımBenden kaynaklı degil. Ben bütün aileye mesafeli olmaya başlamıştım. Ona rağmen nisan vs hep gittim ama evlerine gittiğimde yüzüme bile bakmiyolardi ortada bi şey yokken sonra kardeşiyle nişanlısı ev temizlik yaptığı gün ben de kayinvalidemin etkisine gidiyordum. Kaynimin gözünün içine baktım bana bi laf atsın bende hayırlı olsun vs diyim diye yüzüme bakmadan cjkti.Sonra abisine bi çıkıp yukarı bile bakmadı demiş.Esimde yüzüjne bile bakmıyorsun neden çıksın dedi orda kardeşi ölün olume dirin dijme diye bağırdı uzak dur dedi.yani olay beni umursamayan yüzüme bakmayan insanların evine cikmamam.Ve genede ben çıkıp bi baksam mi dedim ama sonra yüzüme bakmaya tenezzül etmeyen insanların yanına neden çıkayım dedim olay bu yani.Saglam bi kardes ilişkisi olsa asla abisine o lafları demezdi.
Kusura bakmayın ama ben eşinizin yerinde olsam tam olarak sizi kaybetmeyi tercih ederdim. Birisi bana kardeşinin düğününe gidersen beni kaybedersin dese yol orda derim. Ne kadar sorun olursa olsun ne kadar kavga gürültü olursa olsun onlar bi aile o kadın eşinizin kardeşi aynı karında büyümüs aynı evde yaşamış aynı sofradan senelerde yemek yemiş. Sizin bunu söylemeye kesinlikle hakkınız yok. Siz gitmemek özgürsünüz sevmemekte görüşmemekte özgürsünüz. Ama eşinize böyle bi dayatma yapamazsınız.Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
Evet mesafe koymuş halim ramazan diye eşim mutlu olsun diye çağırmak istedimablacım
bu mesafe koymuş halin 3 gün önce iftara alıyorsun
yok "düğün üzeri lazım bişey var mı" sor diyorsun
yok git diyorsun yok gitme diyorsun yok annen yalandan ağlıyor diyorsun yok o yok bu...
az bi dur motorun soğusun ya.
ay kendisi 3 gün önce iftara almış yahuKusura bakmayın ama ben eşinizin yerinde olsam tam olarak sizi kaybetmeyi tercih ederdim. Birisi bana kardeşinin düğününe gidersen beni kaybedersin dese yol orda derim. Ne kadar sorun olursa olsun ne kadar kavga gürültü olursa olsun onlar bi aile o kadın eşinizin kardeşi aynı karında büyümüs aynı evde yaşamış aynı sofradan senelerde yemek yemiş. Sizin bunu söylemeye kesinlikle hakkınız yok. Siz gitmemek özgürsünüz sevmemekte görüşmemekte özgürsünüz. Ama eşinize böyle bi dayatma yapamazsınız.
Konu nedir tam olarak belli değil ama siz eşinizin kardeşinin düğününe gitmesini mi engellemeye çalışıyorsunuz?Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?