Siz istemiyorsanız eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyun. Ama eşinize ailesini kötülemeyin ya da mesafe koymasını istemeyin. Sizinle sinirli konuştuğunda dahi annenin dolduruşuna mı geldin diye sormuşsunuz. Bu tarz hareketler sizin huzurunuzu kaçırır.Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti
Engel olmadım ben sadece beni arayıp sinirli konuşunca normal şekilde noluyo dedim o da annem ağladı ben düğüne gjdicem dedi bende yalandan agliyo deyince küfür etti bana çok üzgünümKocanın, kardeşinin düğününe gitmesine engel mi oluyorsunuz?
Sana neden saldırıyor o zaman onu anlamadım.Engel olmadım ben sadece beni arayıp sinirli konuşunca normal şekilde noluyo dedim o da annem ağladı ben düğüne gjdicem dedi bende yalandan agliyo deyince küfür etti bana çok üzgünüm
Kardeşi saçma sebepten ölun ölüme dirin dirime uzak dur benden dedi ona rağmen annemin hatri için gidicem sonra evine adım atmam ama düğüne gidicem dediSiz neden eşinizi kardeşinin düğününe göndermemek istiyorsunuz?
Annesi ağlayınca yalandan agligo demişim diyeSana neden saldırıyor o zaman onu anlamadım.
Bakın siz eşinizin ailesi ile sorun yaşamış olabilirsiniz. Ama annesi için yalandan ağlıyor demeniz hoş olmamış. Kadının iki çocuğundan biri evleniyor, biri düğününe gitmem diyor. Bir anne olsanız siz ağlamaz mısınız? Düğününde yanında olurum, sonra görüşmem demiş adam. Ne yapsın? Kardeşi sonuçta.Kardeşi saçma sebepten ölun ölüme dirin dirime uzak dur benden dedi ona rağmen annemin hatri için gidicem sonra evine adım atmam ama düğüne gidicem dedi
Ben bu laflardan sonra nasıl gidersin kendine saygın olsun dedim sen karışamazsın beni onlardan ayırmaya caliyosun dedi derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedimSana neden saldırıyor o zaman onu anlamadım.
Ben samimi bulmiyorum kadına Ben düğüne gelmicem dedim o zaman düğüne gelmezsen yardıma gel yemeğe falan dedi ben bu insanların samimiyetine inanmıyorum o yüzden yalandan ağlıyor dedimBakın siz eşinizin ailesi ile sorun yaşamış olabilirsiniz. Ama annesi için yalandan ağlıyor demeniz hoş olmamış. Kadının iki çocuğundan biri evleniyor, biri düğününe gitmem diyor. Bir anne olsanız siz ağlamaz mısınız? Düğününde yanında olurum, sonra görüşmem demiş adam. Ne yapsın? Kardeşi sonuçta.
Doğru mu anladım kendi ailesiyle problemler yaşıyor ve sizin onların arasını ayırdığınızı düşünüyor ardından da size küfür ediyor?Ben bu laflardan sonra nasıl gidersin kendine saygın olsun dedim sen karışamazsın beni onlardan ayırmaya caliyosun dedi derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedim
Aileyle Ben zaten baştan beri sorunluyuz.kendide kardeşiyle kavga etti ağır laflar etti abisine bende neden gidiyosun o laflardan sonra dedim annem ağladı dedi bende yalandan ağlamasın boşa dedimDoğru mu anladım kendi ailesiyle problemler yaşıyor ve sizin onların arasını ayırdığınızı düşünüyor ardından da size küfür ediyor?
Onlar yarın birgün barışır sen kötü olursun. Ailesini kötüleyip duran eş olursun. Bırak doğruyu, yanlışı kendi görsün. Sana bir terbiyesizlik yaptırmadığı sürece kendi düğüne mi gidiyor, halay başı mı oluyor ne yapıyorsa yapsın.Aileyle Ben zaten baştan beri sorunluyuz.kendide kardeşiyle kavga etti ağır laflar etti abisine bende neden gidiyosun o laflardan sonra dedim annem ağladı dedi bende yalandan ağlamasın boşa dedim
Beni zorlamadi zaten zorlanamaz ama gerçekten derdim doğruyu görmeseydi ailesine düşman etmek değildi bu kadar delirecek ne vardı öğlen guzel güzel bayram planı yaptık akşam olana bak çok uzgunumOnlar yarın birgün barışır sen kötü olursun. Ailesini kötüleyip duran eş olursun. Bırak doğruyu, yanlışı kendi görsün. Sana bir terbiyesizlik yaptırmadığı sürece kendi düğüne mi gidiyor, halay başı mı oluyor ne yapıyorsa yapsın.
Sakinleştiğinizde konuşursunuz, söylersin sana çıkışmasına çok kırıldığını. Gerginliğini yansıtmış sana, sende o tarz şeyler söyleyince iyice sinirlenip patlamış.Beni zorlamadi zaten zorlanamaz ama gerçekten derdim doğruyu görmeseydi ailesine düşman etmek değildi bu kadar delirecek ne vardı öğlen guzel güzel bayram planı yaptık akşam olana bak çok uzgunum
Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zatenSakinleştiğinizde konuşursunuz, söylersin sana çıkışmasına çok kırıldığını. Gerginliğini yansıtmış sana, sende o tarz şeyler söyleyince iyice sinirlenip patlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?