Litfen bi akil verin

Annesi zaten psikolojik baskı yapmış bir yandan, eşi sıkıştırmış bir yandan . Kardeşiyle problemli zaten üstüne gitmeye ne hacet..

Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
Şimdi çok yanlış yerden giriyorsun ama olaylara. Sen neden kendini ve çocuğunu ortaya atıyorsun? Asıl sen kardeşi için mi kendi yuvanı yıkacaksın? Zaten anlattığın kadarıyla terbiyesiz bir kadınmış. Şimdi düğünü olacak diye nişanlısının ailesine laf vermemek için abisi düğüne gelsin istiyordur büyük ihtimalle. Yarın birgün eşin zaten yine bir hareketi görüp tartışacaktı belki. Sen böyle araya girerek daha da kötüleştiriyorsun durumu. Böyle laflar insanı daha çok kışkırtmaktan başka bir şeye yaramaz. Haklıyken haksız durumuna düşürürsün kendini….
Görümce senin şahsına ne yaptı da böyle bu noktalara geldi mevzu?

Şimdi çok yanlış yerden giriyorsun ama olaylara. Sen neden kendini ve çocuğunu ortaya atıyorsun? Asıl sen kardeşi için mi kendi yuvanı yıkacaksın? Zaten anlattığın kadarıyla terbiyesiz bir kadınmış. Şimdi düğünü olacak diye nişanlısının ailesine laf vermemek için abisi düğüne gelsin istiyordur büyük ihtimalle. Yarın birgün eşin zaten yine bir hareketi görüp tartışacaktı belki. Sen böyle araya girerek daha da kötüleştiriyorsun durumu. Böyle laflar insanı daha çok kışkırtmaktan başka bir şeye yaramaz. Haklıyken haksız durumuna düşürürsün kendini….
Görümce senin şahsına ne yaptı da böyle bu noktalara geldi mevzu?
Görümce değil kayın. Ben bunlardan kendimi geri çektim gidip gelmedim eşimde biraz mesafe koyunca abisini aradı laf saydı

Çocuğun yok heralde anneliği nereden bileceksin.
Kadın iki evladı da birbiriyle kötü birinin en mutlu günü diğer evladı gelmem demiş anne olarak ağlamış.
Yalandan ağlıyor ne demek. Az bile yapmış eşin.
Normal bi anne olsa normalden kastım şu Ben samimi olduğuna inanmiyorum çocuğuna samimi olabilir belki ama mesela ortada bi şey yokken oğlunun evine yillarfa adım atmayan bi kadin ne olursa olsun evladın o senin .Ayrıca anneyim ben de.Kirginim düğüne gelmicem dedim kadin bana tmm o zaman yemeğe yarışma gel dedi başka kayinvalide olsa kızım kızgınsın ama bizim hatrimiza gel der kadin gelmezsen gelme temizliğe gel modunda

Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten
Düğüne gidince niye sizi kaybetsin? Ne kadar yanlış konuşmuşsunuz hala farkında değilsiniz. Kardeşimle ister küserim ister barışırım. Eşime ilgilendiren bir durum yok burada. Kimse de kimsenin anasına laf etmesin. Milletin damarına basıp delirtince aaa niye delirdi diye şaşırıyorsunuz sonra.

Düğüne gidince niye sizi kaybetsin? Ne kadar yanlış konuşmuşsunuz hala farkında değilsiniz. Kardeşimle ister küserim ister barışırım. Eşime ilgilendiren bir durum yok burada. Kimse de kimsenin anasına laf etmesin. Milletin damarına basıp delirtince aaa niye delirdi diye şaşırıyorsunuz sonra.
Olaylar ilk olduğunda eşim gitmem düğüne falan diyordu aksine ben onu ikna etmeye çalıştım git en azından taki tak gel dedim.Ama bugün gidip annesiyle konuşup beni sinirle şekilde arayıp kapatması beni delirtti.gidersen bizi kaybedersin dedim .Düşüncenin yanlış olduğunun farkındayım.Burda böyle yansıttın ama aslında ben de hep herkes iyi olsun isterken karşı taraf böyle.kendini bilmez şekilde gelince bende olay bitiyor

Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu

Sizce ne yapayım kızlar ben zaten anneme gelmiştim o da beni gece alacaktı tartışıca gelme bitti dedim o da sen bilirsin dedi.Simdi msj atmış gelip sizi alayım.beyim durdu
Evinize gidin. Eşinize ailesiyle ilgili yorum yapmayın. Gitmek istiyorsa düğüne gitsin. Siz hiç ilgilenmeyin. Aile onun ailesi kazık yiyecekse yer oturur aşağı. Siz laf ettikçe kötü duruma düşeceksiniz

Yangına körükle gitmek deyiminin vücut bulmuş halisiniz..Yaşınız kaç? Evinize gidin ve tartışmayın, eşiniz de düğüne gitsin, bu konuyu hiç konuşmayın.
Şunu anlamıyorum ben eşimi gazlamadim olanı derim annesi ağlayınca ne hikmetse benle aynı fikirdeyken beni düşman ilan etti ve aradığında düzgünce konusmadi sinirliydim ben ne yaptım da sinirlisin bana bunu hazmedemedim

Şunu anlamıyorum ben eşimi gazlamadim olanı derim annesi ağlayınca ne hikmetse benle aynı fikirdeyken beni düşman ilan etti ve aradığında düzgünce konusmadi sinirliydim ben ne yaptım da sinirlisin bana bunu hazmedemedim
Annesinin ağlamasına duyarsız kalacak ve yalan olsa dahi yalan diye düşünecek çok Türk erkeği yoktur. Orada zıtlaşmak yerine annesinin tarafında gibi davranacaktınız, git tabi bak kadın üzülüyor falan demeliydiniz.

Annesinin ağlamasına duyarsız kalacak ve yalan olsa dahi yalan diye düşünecek çok Türk erkeği yoktur. Orada zıtlaşmak yerine annesinin tarafında gibi davranacaktınız, git tabi bak kadın üzülüyor falan demeliydiniz.
Bugün birdaha anladım iyilerin değil iyi oynayanların dünyası.

Olaylar ilk olduğunda eşim gitmem düğüne falan diyordu aksine ben onu ikna etmeye çalıştım git en azından taki tak gel dedim.Ama bugün gidip annesiyle konuşup beni sinirle şekilde arayıp kapatması beni delirtti.gidersen bizi kaybedersin dedim .Düşüncenin yanlış olduğunun farkındayım.Burda böyle yansıttın ama aslında ben de hep herkes iyi olsun isterken karşı taraf böyle.kendini bilmez şekilde gelince bende olay bitiyor
İşte sizlik bir durum yok. Eşinizin ailesiyle ilişkilerine müdehale etmeyin. Onlar barışır, siz kötü olursunuz. Artık eşinize bu konuda yorum yapmayın. Fikrinizi sorarsa sen bilirsin beni karıştırma diyin geçin.

O kişi kardeşi kardeşi, aynı anadan doğduğu, beraber büyüdüğü, en gizli şeylerini paylaştığı. Siz eşisiniz o kardeşi. Neden kardeşiyle görüşünce sizi ve çocuğunu kaybediyor. Kendinizi bu kadar en tepede görmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız.

Ya ben bu insanlarda ki hadsizliği anlamıyorum iki kardeş kavga ettiyse etti size ne ? Ne demek düğüne gitmeyeceksin aynı şey size yapılsa ister misiniz? O an sinirle gitmeyeceğim demiş olabilir ama et tırnaktan ayrılmaz bunu unutmayın.
Yani o düğüne gidersen bizi unut demek çok büyük bencillik.

Back
X