Litfen bi akil verin

takikgirl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
80
5
88
Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti

Bu oruçlu halimle çok üzgün şekilde yaziyorum. Eşim aradı sinirle şekilde konuştu sonra yüzüme kapattı bende noldu neden yüzüme kaoatiin annesine girmişti orda mi doldurusa geldin dedim. Kardeşinin düğünü muhabbetleri vardi kardeşiyle arası kötü annesine düğüne gelmciem demis annesde ağlamış.Bende tekrar aradım insan gibi neden yüzüme kapattın noldu annen mi bise dedi dedim bağırmaya başladı annem ağladı ben düğüne gidicme karismamazsin dedi ben de yalandan aglamasin dedim. Küfür etmeye başladı. Gidicem dedim konu gitmek dediği dedim bana neden tavır alıyorsun dedim.sonrqda sen beni ailemle düşmen etmeye çalışıyorsun Allah bi dert versin bugünü ararsin dedin buna çok takıldım tek derdim yapılan haksızlıkları gostermekti
Siz istemiyorsanız eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyun. Ama eşinize ailesini kötülemeyin ya da mesafe koymasını istemeyin. Sizinle sinirli konuştuğunda dahi annenin dolduruşuna mı geldin diye sormuşsunuz. Bu tarz hareketler sizin huzurunuzu kaçırır.

Engel olmadım ben sadece beni arayıp sinirli konuşunca normal şekilde noluyo dedim o da annem ağladı ben düğüne gjdicem dedi bende yalandan agliyo deyince küfür etti bana çok üzgünüm
Sana neden saldırıyor o zaman onu anlamadım.

Kimse kimsenin ailesine artık bir karismasin ya. Size ne arkadasim o onun ailesi onun kardeşi haksızlık mı yapıldı o cozucek. Size ne? Kimse benim ailemle olan diyologuma karışamaz. Bende karışmam banane. Bir kopun artık siz eşinizle evlisiniz ailesiyle degil.

Kardeşi saçma sebepten ölun ölüme dirin dirime uzak dur benden dedi ona rağmen annemin hatri için gidicem sonra evine adım atmam ama düğüne gidicem dedi
Bakın siz eşinizin ailesi ile sorun yaşamış olabilirsiniz. Ama annesi için yalandan ağlıyor demeniz hoş olmamış. Kadının iki çocuğundan biri evleniyor, biri düğününe gitmem diyor. Bir anne olsanız siz ağlamaz mısınız? Düğününde yanında olurum, sonra görüşmem demiş adam. Ne yapsın? Kardeşi sonuçta.

Bakın siz eşinizin ailesi ile sorun yaşamış olabilirsiniz. Ama annesi için yalandan ağlıyor demeniz hoş olmamış. Kadının iki çocuğundan biri evleniyor, biri düğününe gitmem diyor. Bir anne olsanız siz ağlamaz mısınız? Düğününde yanında olurum, sonra görüşmem demiş adam. Ne yapsın? Kardeşi sonuçta.
Ben samimi bulmiyorum kadına Ben düğüne gelmicem dedim o zaman düğüne gelmezsen yardıma gel yemeğe falan dedi ben bu insanların samimiyetine inanmıyorum o yüzden yalandan ağlıyor dedim

Ben bu laflardan sonra nasıl gidersin kendine saygın olsun dedim sen karışamazsın beni onlardan ayırmaya caliyosun dedi derdim ayırmak asla değil ben olanı görsün istedim
Doğru mu anladım kendi ailesiyle problemler yaşıyor ve sizin onların arasını ayırdığınızı düşünüyor ardından da size küfür ediyor?

Belki haklısınızdır ama ağzınızdan çıkan her cümle eş ailesini karalamak adına olmuş. “Dolduruşlarına mı geldin”
“Yalandan ağlıyordur”
Eve gelip sakinleştiğinde konuşsaydınız keşke. Bu tarz söylemleri çok tekrarlarsanız haklı olsanız bile itici görünmeye başlarsınız. Daha objektif bir dil ile yorum yapın yada soru sorun. “Dolduruşa mı geldin” demek yerine “canını sıkacak bir şey mi oldu?” Diyebilirsiniz en basit örneği.

Kardeşinin düğününe gidip gitmemek ona kalmış bir şey ayrıca. Siz görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin ama bu kadın sizin namusunuza laf etmediği, canınıza/malınıza kastetmediği sürece eşinizin gidip gitmemesine karışamazsınız. Düğün bu sonuçta…

Doğru mu anladım kendi ailesiyle problemler yaşıyor ve sizin onların arasını ayırdığınızı düşünüyor ardından da size küfür ediyor?
Aileyle Ben zaten baştan beri sorunluyuz.kendide kardeşiyle kavga etti ağır laflar etti abisine bende neden gidiyosun o laflardan sonra dedim annem ağladı dedi bende yalandan ağlamasın boşa dedim

Aileyle Ben zaten baştan beri sorunluyuz.kendide kardeşiyle kavga etti ağır laflar etti abisine bende neden gidiyosun o laflardan sonra dedim annem ağladı dedi bende yalandan ağlamasın boşa dedim
Onlar yarın birgün barışır sen kötü olursun. Ailesini kötüleyip duran eş olursun. Bırak doğruyu, yanlışı kendi görsün. Sana bir terbiyesizlik yaptırmadığı sürece kendi düğüne mi gidiyor, halay başı mı oluyor ne yapıyorsa yapsın.

Onlar yarın birgün barışır sen kötü olursun. Ailesini kötüleyip duran eş olursun. Bırak doğruyu, yanlışı kendi görsün. Sana bir terbiyesizlik yaptırmadığı sürece kendi düğüne mi gidiyor, halay başı mı oluyor ne yapıyorsa yapsın.
Beni zorlamadi zaten zorlanamaz ama gerçekten derdim doğruyu görmeseydi ailesine düşman etmek değildi bu kadar delirecek ne vardı öğlen guzel güzel bayram planı yaptık akşam olana bak çok uzgunum

Beni zorlamadi zaten zorlanamaz ama gerçekten derdim doğruyu görmeseydi ailesine düşman etmek değildi bu kadar delirecek ne vardı öğlen guzel güzel bayram planı yaptık akşam olana bak çok uzgunum
Sakinleştiğinizde konuşursunuz, söylersin sana çıkışmasına çok kırıldığını. Gerginliğini yansıtmış sana, sende o tarz şeyler söyleyince iyice sinirlenip patlamış.

Sakinleştiğinizde konuşursunuz, söylersin sana çıkışmasına çok kırıldığını. Gerginliğini yansıtmış sana, sende o tarz şeyler söyleyince iyice sinirlenip patlamış.
Birde üzüldüğüm o düğüne gidersen beni ve çocuğunu kaybedersin dedim sen bilirsin beni tehdit mi ediyorsun dedi o kadar laf eden kardeşi için bizi hiçe sayan biri sevmiyodur ki zaten

Back
X