- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın kalıcı şifalar versin inşallahListe kapanmış, zaten dua okuyacak halim bile yok Allah affetsin. Sizlerden ricam özel bir dua olarak değil de benim için de içinizden gelirse dua eder misiniz? Bir yıldan fazladır çok yıprandım, önce ölüm riskim oldu ,türlü rahatsızlık sonra bebeğimi kaybettim. Ruhsal olarak çökmüş gibiyim. Sadece bunu yazmak istedim inşallah Kadir gecesinin hürmetine Allah herkese dilediğini hayırlısı ile versin amin. Bana da sağlıklı bir ruh ve akıl sağlığı, beden sağlığı ve yaşam enerjisi nasip etsin amin
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim tez zamanda feraha çıkarsın kalıcı şifalar versin inşallah
Üzgünüm canım listemiz dün gece kapandıBende katılmak isterim
Okudum, bağışladım tek tek. Kadir gecemiz mübarek olsun. Okuyan ve vesile olanlardan Allah razı olsun.
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye
Okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallahKadir gecemiz mübarek olsun.Allahım niyetlerimizi kabul eylesin cümleten.
Listedeki bütün arkadaşlara okudum bağışladım.
Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bütün dualarımızı niyetlerimizi kabul eylesin inşallah.
Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Kızlar Allah sizden de razı olsun hakkinizi helal edin.Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa tez zamanda kabul etsin inşallah
Hayırlı Kandiller
Benim kızlarda okudu. Allah kabul etsin
Rabbim dualarımızı kabul etsin
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah razı olsun hepinizden bütün arkadaşlarıma okudum bağışladım
Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim canlar vesile oldunuz Rabbim sizden de razı olsun
Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun
Kadir gecemiz mübarek olsun
Okudum, listedeki herkese tek tek bağışladım. Allah dualarımızı, niyetlerimizi mübarek Kadir gecesinin hürmetine kabul etsin inşallah.Bir araya gelmemize, dualarımıza vesile olan ve dualarımıza iştirak eden herkesten Allah râzı olsun. Hakkınızı helâl edin, benden yana helâl olsun. Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim penyez83
Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Okudum bağışladım. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Allah sizden ve okuyan herkesten razı olsun. Herkes hakkını helal etsin benden yana helali hoş olsun
Kadir gecemiz mübarek olsun ❤
Okudum listedeki 82 kisiye bagisladim. Rabbim kabul etsin insallah. Allah vesile olan ve okuyan herkesten razi olsun. Kadir gecemiz mubarek olsunTiniminimavihanim Catlak-kurabiye Hakkinizi helal edin edin. Benden yana helal olsun.
Bende okudum tüm listeye bağışladım
Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda niyetlerinizi, niyetlerimizi..
Bu güzel duayı yazanpenyez83 ablama da çok teşekkür ediyorum dolu dolu bir dua oldu. Ağzına, yüreğine sağlık
Okuyan herkesten Allah razı olsun
Ben de okudum, tüm listeye bağışladım. Allah kalbimizden geçenleri kabul etsinbu güzel duaya vesile olanlardan da Allah razı olsun, herkese teşekkür ederim
Listeyi okudum Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine kabul ve makbul buyursun inşALLAH
okudum hepsini yaptım Allah kabul etsin
Okudum listedeki arkadaşlarıma bağışladım.. Rabbim ettiğimiz duaları hayırla kabul eylesinTiniminimavihanim Catlak-kurabiye
Okudum Allah kabul etsin insallah. Kadir geceniz mubarek olsun.
Okudum, listede ismi olan dua kardeşlerime bağışladım.
Eğer istemeseydi, istemeyi vermezdi Rabbim.❣
Rabbim ne muradımız varsa bize hayırlısıyla lütfetsin.
Kandilimiz mübarek olsun. Değerlendirebilmeyi nasip eylesin Rabbim.
Vesile olanlardan da okuyanlardan da razı olsun. ❣
Olmaz canım tek tek sıraladıysan sıkıntı yokCatlak-kurabiye canım ben okudum allah kabul etsin isimleri ortak duadan sonra sıraladım umarım sorun olmaz
Yaptım canım tektek hatta yanında sayı olanları bile söyledim hak geçmesinOlmaz canım tek tek sıraladıysan sıkıntı yok
Ağzına yüreğine sağlık canım Allah kabul etsinYaptım canım tektek hatta yanında sayı olanları bile söyledim hak geçmesinkul hakkı diyerekten okudum