⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Rabbim feraha çıkartsın inşAllah tez vakitte sağlığınıza kavuşun. Aminnnn
Elinizden geldiğince 1.sayfada sabitlenmiş dualar var kendiniz için okuyun.Belki bir şeylere vesile olur.
Amin, çok teşekkür ederim okumaya gayret edeceğim Allah razı olsun sizlerden 🌸🌸

Liste kapanmış, zaten dua okuyacak halim bile yok Allah affetsin. Sizlerden ricam özel bir dua olarak değil de benim için de içinizden gelirse dua eder misiniz? Bir yıldan fazladır çok yıprandım, önce ölüm riskim oldu ,türlü rahatsızlık sonra bebeğimi kaybettim. Ruhsal olarak çökmüş gibiyim. Sadece bunu yazmak istedim inşallah Kadir gecesinin hürmetine Allah herkese dilediğini hayırlısı ile versin amin. Bana da sağlıklı bir ruh ve akıl sağlığı, beden sağlığı ve yaşam enerjisi nasip etsin amin
Sizede okudum Rabbim feraha çıkarsın inşallah 😔

Amin ay çok iyisiniz hepiniz ya çok duygulandım 🌸🥺
Çok teşekkür ederim
Umudumuzu hiç yitirmicez ümit etmek Allah'tan ümitsizlik seytandandir elbet sınavdır gecicek Allah'a güven ❤️ Rabbimiz ben kulumun zanni üzereyim ne isterse veeicem diyor dünya hayatına imtihan olmak için geldik hakkıyla yaşamak nasip olsun ☺️

Yaaaa minik babisimin ismi, kurban olduğum cennetim babam dünyam Allah seni hz muhammet sav komşu eylesin çok ozledim gel rüyalarıma gir can parçam, ısminin yanına rahmetli diye görünce tuhaf oldum, hala inanamıyorum Allah im yakınlarını kaybedenlere sabır ver, kavuşacağız biliyorum

Umudumuzu hiç yitirmicez ümit etmek Allah'tan ümitsizlik seytandandir elbet sınavdır gecicek Allah'a güven ❤️ Rabbimiz ben kulumun zanni üzereyim ne isterse veeicem diyor dünya hayatına imtihan olmak için geldik hakkıyla yaşamak nasip olsun ☺️
Amin ne güzel yazmışsınız çok haklısınız, çok teşekkür ederim inceliğinize 🌸🌸

🌺🌺Listedeki bütün arkadaşlara okudum bağışladım.
🌺🌺 Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bütün dualarımızı niyetlerimizi kabul eylesin inşallah. 🤲🤲
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Kızlar Allah sizden de razı olsun hakkinizi helal edin.Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa tez zamanda kabul etsin inşallah 🤲🤲

🌺🌺 Hayırlı Kandiller 🌺🌺

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah razı olsun hepinizden bütün arkadaşlarıma okudum bağışladım ❤️❤️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canlar vesile oldunuz Rabbim sizden de razı olsun 💜💜💐
Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun 🥰
Kadir gecemiz mübarek olsun 🕌 🩵🩵

Okudum, listedeki herkese tek tek bağışladım. Allah dualarımızı, niyetlerimizi mübarek Kadir gecesinin hürmetine kabul etsin inşallah.🤲🏻🌹 Bir araya gelmemize, dualarımıza vesile olan ve dualarımıza iştirak eden herkesten Allah râzı olsun. Hakkınızı helâl edin, benden yana helâl olsun. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim penyez83 penyez83

Son düzenleme:
X