⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim canlarım yine güzel bir gecede buluşmak nasip oldu ALLAH razı olsun sizlerden

Bütün duaları okudum 82 arkadaşımızı tek tek zikir ettim ortak duamızı okudum RABBİM dualarımızı kabul eylesin aminnnn

Kadir gecemiz mübarek olsun

Okudum rabbim niyetlerimizi ve dualarımızı en hayırlı şekilde kabul etsin Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim

Rabbim kabul eylesin canlarımmmm aminnn
Güzel yüreğinize emeğinize sağlık

Dualarımı okudum. Listede ismi geçen 82 arkadaşlarım için bağışladım.Rabbim kabul etsin amin

Rabbim böyle güzel gecede ettiğimiz dualarımızı geri çevirmesin.

Kadir gecemiz mübarek olsun dostlarım

Kurabiyemmm pamuğummmm emeklerinize sağlık teşekkür ederimmm

penyez83

Catlak-kurabiye

Liste kapanmış, zaten dua okuyacak halim bile yok Allah affetsin. Sizlerden ricam özel bir dua olarak değil de benim için de içinizden gelirse dua eder misiniz? Bir yıldan fazladır çok yıprandım, önce ölüm riskim oldu ,türlü rahatsızlık sonra bebeğimi kaybettim. Ruhsal olarak çökmüş gibiyim. Sadece bunu yazmak istedim inşallah Kadir gecesinin hürmetine Allah herkese dilediğini hayırlısı ile versin amin. Bana da sağlıklı bir ruh ve akıl sağlığı, beden sağlığı ve yaşam enerjisi nasip etsin amin

Rabbim maddi ve manevi sıkıntılarınızı gidersin tez vakitte feraha kavuşun aminnnnnn

Rabbim feraha çıkartsın inşAllah tez vakitte sağlığınıza kavuşun. Aminnnn
Elinizden geldiğince 1.sayfada sabitlenmiş dualar var kendiniz için okuyun.Belki bir şeylere vesile olur.

Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…