⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Ben okudum bitirdim çok şükür aslında Kadir gecesinin belirli bir günü yok keşke her gece yapsaydık
Siz kadir gecesinde okuyorum yazdınız, size bitirdiniz mi diye yazdik ve cevap yazmadiniz ... okurum yazdığınız icin veeeee biz sizi okudunuz diye işaret ettik.

Yani siz aslında yeni mi okuyup bitirdiniz..

Kızlar kusura bakmayın kimseyi kırmak istemiyorum ama kul hakkı diye bir şey var. Burada 82 kişi toplanmış herkesin kendine göre telaşı işi vardı. Bak aniden hastaneye giden arkadaşımız oldu, o gece regl olan oldu hemen el birliğiyle duaları okuduk bitirdik KUL HAKKI olmasın diye. Aynı hassasiyeti karşı taraftan da beklerdim yani kaç kere etiket edip okudun mu okudun mu diye sorduklarım buraya tek bir kelam etmeden başka topiklerde yeni gruplara katılma telaşına başlamış bile. Üzüldüm yani gerçekten çok üzüldüm.
Yapmayın arkadaşlar dua bölümündeyiz Allah rızası için toplanıyoruz ama KUL HAKKINI unutuyoruz

Çoğumuzun iç sesi olmuşun kurabiyem.Ne diyelim ki
bundan sonra katılacak olan arkadaşlarımız bunu göz önünde bulundurmalı.

Okumayanlar için hatırlatma etiketidir
Kızlar son saatler bitirelim lütfen

12- @Cuel (ELİF)

24- @kunfeyekun__

31- @kayra1209

34- @afil

50- @serenad35

52- zeyno genc

74- @Kelebek263

Kızlar okumalar bitti mi
Siteye girdiğiniz halde dönüş yapmamışsınız

12- @Cuel (ELİF)

24- @kunfeyekun__

31- @kayra1209

34- @afil

52- zeyno genc

@kayra1209
zeyno genc

Kızlar sadece siz kaldınız bildirimlerinizi yapar mısınız?

zeyno genc bir tek sen kaldın canım bitti mi okumalar

zeyno genc arkadaşımızın yerine penyez83 ablam ile birlikte okuyup bağışlamasını yaptık. Allah kabul etsin..

zeyno genc bu kadar etiketin gelmemesi garip

zeyno genc kadir gecesinde sizin yerinize Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim ve ben okumuş olsak da, 81 kişi size okudu. Madem etiket gelmedi diyorsunuz madem o gün gruba bakmak da aklınıza gelmedi.

Fırsat size, bayram günüdür kimin duası kabul olur bilemeyiz. Ayet ve tesbihatları bu gün okuyun, tek tek isimleri sayın en sonda ortak duayı okursunuz dua edersiniz.

ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Okudum allah kabul etsin evet burda cok haklisiniz keşke ilk bildirim yapildiginda girip baksaymisim bu geceyi kacirdigim icin cok kötü hissediyorum normalde hic bir okumami aksatmadan okurum bunda bir yanliş anlaşilma oldu yoksa bu zamana kadar asla beklemezdim kendim isteyerek severek katilmak istedim hatta listeye alinmadim sanarak üzülmuştum hata bende girip bakmaliydim bütün arkadaşlardan özür dilerim şunu bilin bilerek yapilan bir durum degil hakkinizi helal edin ne olur

Tüm listeye okudum Rabbim kabul etsin Aminnn
Tüm listeyi okudum gec oldu kusura bakmayin dalgimligim icin arkadaslarimin niyeti neyse allah kabul etsin allah herkezin gönlüne göre versin .hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…