⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Selam aleyküm güzel hanımlar
Allah okumuş olduğumuz bu güzel dualarımızı kabul buyurup ömrümüze serpiştirsin ne dualarımız ne dileklerimiz ne aminlerimiz varsa hayırlı bir şekilde hepsi kabul olsun inşallah yeniden böyle güzel günlere kavuşabilmek niyeti ile Allah vesile onlardan da razı olsun okudum bağışladım Mevlam kabul buyursun Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim penyez83

Okudum bağışladım Rabbim kabul eylesin vesile olduğunuz için Allah razı olsun canlarım

Okudum Rabbim bu gecenin hürmetine kabul etsin. Vesile olanlardan okuyanlardan Allah razı olsun. Hayırlı kandiller

Catlak-kurabiye canım ben okudum allah kabul etsin isimleri ortak duadan sonra sıraladım umarım sorun olmaz

Okudum bağışladım Rabbim kabul etsin

Okudum tüm listeye bağışladım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah Kadir gecemiz mübarek olsun
Catlak-kurabiye

Catlak-kurabiye okudum , Rabbim kabul etsin

Okuyup tüm listeye bağışladım, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Catlak-kurabiye

Okudum bağışladım Allahım şu mübarek gecede kalbimizden, dilimizden geçen bütün duaları kabul etsin Kadir gecemiz mübarek olsun

Okudum bağışladım Rabbim kabul eylesin vesile olduğunuz için Allah razı olsun canlarım

Bütün arkadaşlarıma okudum bağışladım . Rabbin kabul etsin inşallah.
Rabbim sizden razı olsun.
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye

Okudum bağışladım rabbim kabul etsin Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye

Güzel yüreklerinize sağlık
Allah kabul eylesin çiçeklerimmm

Okudum herkesin niyetine bağışladım Rabbimm kabul etsin
Catlak-kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…