- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.566
Ağzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin canım benim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin canım benim ❤
Amin canımAğzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin canım benim ❤
Ağzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin canım ⚘12.cüzü okudum Rabbım kabul etsin MssPARE
Ağzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin loracim ❤21.cuzu okudum MssPARE
Okudum canım ben.7.cüz Safransari
11.cüz dolar milyoneri
26.cüz marmeladova
Kızlar cuma günü Kadir gecesi günü sizler kaldınız okumayan lütfen cüzlerimizi okuyup bitirelim cuma gününe kadar
Allah kabul etsin ağzına gönlüne sağlık canım ⚘Okudum canım ben.
Buraya yazmayı unuttum kusura bakma.
11.cüz dolar milyoneri
26.cüz marmeladova
...Kızlar ikiniz kaldı okumayan cüzleri cuma Gününe kadar bitirelim lütfen ...
Yarın son gün Bugün bitirebilirsen çok sevinirim çünkü yarın Hatim bağışlaması ve kadir gecesi yoğunluğu olucakTamam inşallah
Okundu tamamlandı Allah kabul etsinYarın son gün Bugün bitirebilirsen çok sevinirim çünkü yarın Hatim bağışlaması ve kadir gecesi yoğunluğu olucak
Rabbim kabul etsin
ağzına yüreğine sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsinOkundu tamamlandı Allah kabul etsin
Amin inşallah, Allah razı olsun vesile olan sizlerden deağzına yüreğine sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin
Tamam kuzum bende hatırlatma yapıyorum..son gün olduğu için sende kusura bakma ece yi öp benim için ❤❤❤Bu gece bitireceğim, biz her gece beşe kadar ayaktayız malûm. Bitirir bitirmez yazacağım hemen. Ece'yle çok zor oldu vallahi, kusura bakma parem
Seve seve öperim, çok zor oldu bana bu sefer gıdım gıdım ilerledim iyi yaptın çiçeğim, herkesin hakkı var. Gece bildirimi yaparım bitinceTamam kuzum bende hatırlatma yapıyorum..son gün olduğu için sende kusura bakma ece yi öp benim için ❤❤❤