- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.529
- 31
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Amin, çok teşekkür ederim okumaya gayret edeceğim Allah razı olsun sizlerdenRabbim feraha çıkartsın inşAllah tez vakitte sağlığınıza kavuşun. Aminnnn
Elinizden geldiğince 1.sayfada sabitlenmiş dualar var kendiniz için okuyun.Belki bir şeylere vesile olur.
Sizede okudum Rabbim feraha çıkarsın inşallahListe kapanmış, zaten dua okuyacak halim bile yok Allah affetsin. Sizlerden ricam özel bir dua olarak değil de benim için de içinizden gelirse dua eder misiniz? Bir yıldan fazladır çok yıprandım, önce ölüm riskim oldu ,türlü rahatsızlık sonra bebeğimi kaybettim. Ruhsal olarak çökmüş gibiyim. Sadece bunu yazmak istedim inşallah Kadir gecesinin hürmetine Allah herkese dilediğini hayırlısı ile versin amin. Bana da sağlıklı bir ruh ve akıl sağlığı, beden sağlığı ve yaşam enerjisi nasip etsin amin
Amin teşekkür ederimRabbim şifa versin
Amin ay çok iyisiniz hepiniz ya çok duygulandımSizede okudum Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Umudumuzu hiç yitirmicez ümit etmek Allah'tan ümitsizlik seytandandir elbet sınavdır gecicek Allah'a güvenAmin ay çok iyisiniz hepiniz ya çok duygulandım
Çok teşekkür ederim
Aminnnn bitanemmKızlar hepiniz hakkınızı helal edin Rabbim tüm istek ve dualarımızı su mübarek gece hürmetine kabul etsin inşallah emeği geçen dua arkadaşlarımizdan Rabbim razı olsun inşallah
Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim
penyez83 okudum bağışladım Kadir gecemiz mübarek olsun
Amin ne güzel yazmışsınız çok haklısınız, çok teşekkür ederim inceliğinizeUmudumuzu hiç yitirmicez ümit etmek Allah'tan ümitsizlik seytandandir elbet sınavdır gecicek Allah'a güvenRabbimiz ben kulumun zanni üzereyim ne isterse veeicem diyor dünya hayatına imtihan olmak için geldik hakkıyla yaşamak nasip olsun
Diğeride okudu canımNevreste Canım kızlarını da okudu olarak isaretliyor muyuz