- 23 Mayıs 2020
- 7.851
- 17.196
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Aminn amin canımCanımCatlak-kurabiye okudum kitedeki tüm arkadaşlarıma tek tek bağışladım ortak duamızı okudum . Çok güzel yazmissiniz duamızı yüreğinize ağzınıza sağlık.
Tüm arkadaşlarımın kadir gecesi mübarek olsun böyle güzel bir gecede hepimiz birbirimizin dualarindayiz Allah hepimizin niyetlerini dualarını kabul etsin
Canım nick mi değişti ben mi göremedim seni listedeAllah dualarımızı kabul etsin okudum ve listedekilere bağışladım
Bu Listede yokum canım öncekilerde vardım nick değiştirdim.... sizler için dua etmek istedimCanım nick mi değişti ben mi göremedim seni listede
Anladım canım Allah razı olsun Rabbim seninde ne dileğin varsa hayırlısıyla tez zamanda kabul etsinBu Listede yokum canım öncekilerde vardım nick değiştirdim.... sizler için dua etmek istedim
Okumayanlar için hatırlatma listesi
Kızlar en geç SALI( yarın) SABAH 07.00 da okumaları tamamlamış olalım
6- V Vavin
11-Prenses bella
12-Cuel (ELİF)
13-H M (HATİCE)
14- A acitatlisos
15- Z Zeynoyi
22-Elifnesli65
24-kunfeyekun__
25-safi.naz
26- R rana20
29- B Buluts34 (SAFİYE)
31-kayra1209
34-afil
36-clara
43-istbl (ESRA KÜBRA)
49- B blueandblue
50- S serenad35
51- S smelllikeheaven (NUR)
52-zeyno genc
54- U umudunukaybetme
60- N Neselikalpler
63-Dryamm
64-perestu
65-kristalkupe
66-Ayzelin
70-QueenGenepil
72- G Gamzelimm66
74- K Kelebek263
75-Fdn Alev (ALEV FİDAN)
80- @Ada-anne
82-dreamy07 (EVİN VE BABASİ HASAN)
İnşirah kadir surelerini haşr ve yasin ayetlerini ben sizin yerinize okudum.... kalanları siz okuyup isimleri tek tek söyleyerek duayı okuyunuz ALLAH kabul etsin aminnnnnnArkadaşlar ben adet oluyorum
Kadir suresi, inşirah suresi ve 11 tane okunacak ayetleri ben okuyum kalanı sen oku bağışla bitirelim canım.Okuyanlardan Allah razı olsun
Yaa sen balsınnnİnşirah kadir surelerini haşr ve yasin ayetlerini ben sizin yerinize okudum.... kalanları siz okuyup isimleri tek tek söyleyerek duayı okuyunuz ALLAH kabul etsin aminnnnnn