⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Liste kapanmış, zaten dua okuyacak halim bile yok Allah affetsin. Sizlerden ricam özel bir dua olarak değil de benim için de içinizden gelirse dua eder misiniz? Bir yıldan fazladır çok yıprandım, önce ölüm riskim oldu ,türlü rahatsızlık sonra bebeğimi kaybettim. Ruhsal olarak çökmüş gibiyim. Sadece bunu yazmak istedim inşallah Kadir gecesinin hürmetine Allah herkese dilediğini hayırlısı ile versin amin. Bana da sağlıklı bir ruh ve akıl sağlığı, beden sağlığı ve yaşam enerjisi nasip etsin amin
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın kalıcı şifalar versin inşallah 🤲🤲

Okudum, bağışladım tek tek. Kadir gecemiz mübarek olsun. Okuyan ve vesile olanlardan Allah razı olsun.
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah 🙏🏻Kadir gecemiz mübarek olsun.Allahım niyetlerimizi kabul eylesin cümleten.

🌺🌺Listedeki bütün arkadaşlara okudum bağışladım.
🌺🌺 Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bütün dualarımızı niyetlerimizi kabul eylesin inşallah. 🤲🤲
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Kızlar Allah sizden de razı olsun hakkinizi helal edin.Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa tez zamanda kabul etsin inşallah 🤲🤲

🌺🌺 Hayırlı Kandiller 🌺🌺

Benim kızlarda okudu. Allah kabul etsin 🤲 🥰
Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah razı olsun hepinizden bütün arkadaşlarıma okudum bağışladım ❤️❤️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canlar vesile oldunuz Rabbim sizden de razı olsun 💜💜💐
Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun 🥰
Kadir gecemiz mübarek olsun 🕌 🩵🩵

Okudum, listedeki herkese tek tek bağışladım. Allah dualarımızı, niyetlerimizi mübarek Kadir gecesinin hürmetine kabul etsin inşallah.🤲🏻🌹 Bir araya gelmemize, dualarımıza vesile olan ve dualarımıza iştirak eden herkesten Allah râzı olsun. Hakkınızı helâl edin, benden yana helâl olsun. Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim penyez83 penyez83

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Okudum bağışladım. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Allah sizden ve okuyan herkesten razı olsun. Herkes hakkını helal etsin benden yana helali hoş olsun
Kadir gecemiz mübarek olsun ❤🌹

Okudum listedeki 82 kisiye bagisladim. Rabbim kabul etsin insallah. Allah vesile olan ve okuyan herkesten razi olsun. Kadir gecemiz mubarek olsun 🌹 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Hakkinizi helal edin edin. Benden yana helal olsun. 💐

Bende okudum tüm listeye bağışladım
Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda niyetlerinizi, niyetlerimizi..
Bu güzel duayı yazan penyez83 penyez83 ablama da çok teşekkür ediyorum dolu dolu bir dua oldu. Ağzına, yüreğine sağlık 🥰🥰
Okuyan herkesten Allah razı olsun 🌻🌿🌻🌿🌻

Allah kabul eylesin canlarımmm
Ağzınıza yüreğinize sağlık😍😍🤲🏻🤲🏻❤️❤️

Okudum, listede ismi olan dua kardeşlerime bağışladım.

Eğer istemeseydi, istemeyi vermezdi Rabbim.❣
Rabbim ne muradımız varsa bize hayırlısıyla lütfetsin.

Kandilimiz mübarek olsun. Değerlendirebilmeyi nasip eylesin Rabbim.

Vesile olanlardan da okuyanlardan da razı olsun. ❣

Ben de okudum, tüm listeye bağışladım. Allah kalbimizden geçenleri kabul etsin 🙏🏻 bu güzel duaya vesile olanlardan da Allah razı olsun, herkese teşekkür ederim ❤️

Listeyi okudum Allahım bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine kabul ve makbul buyursun inşALLAH

okudum hepsini yaptım Allah kabul etsin🤗🤗🤗🥰😘

Okudum listedeki arkadaşlarıma bağışladım.. Rabbim ettiğimiz duaları hayırla kabul eylesin 🤲💕 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🥰

Okudum Allah kabul etsin insallah. Kadir geceniz mubarek olsun.

Okudum, listede ismi olan dua kardeşlerime bağışladım.

Eğer istemeseydi, istemeyi vermezdi Rabbim.❣
Rabbim ne muradımız varsa bize hayırlısıyla lütfetsin.

Kandilimiz mübarek olsun. Değerlendirebilmeyi nasip eylesin Rabbim.

Vesile olanlardan da okuyanlardan da razı olsun. ❣

Allah kabul eylesin canlarımmmm😍😍❤️❤️
Hayırlı nurlu kandiller🩵🌺

X