- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Evet pokişimm nick ile dua edeceğiz.İsim belirtenler isimİsim yazılı oalnlar isimle yazılı olmayanlar da nick le söylenecek demi (isimleri yazılı olsaa daha güzel olurdu bence ismen dua etmek çok daha iyi ve güzel olurdu ) Allah kabul etsin inşallah şimdiden
Aynı şeyler bende de var çiçeğimsiiiiAminn canım çok heyecanlıyım yine
Canımcımmm hoşgeldinnnnneğer kesin katılacaksan listeye seni ekleyelim yoksa diğer türlü ekleme yapamıyoruz kuzumm
okuyacağım canlar kimin ne derdi varsa Rabbım derman versin ilknur adimCanim kesin mi ona göre yazayım gece paylaşcam çünkü. Gece okuyanlar oluyor
okuyacağım canlar kimin ne derdi varsa Rabbım derman versin ilknur adim
Kızlar sizi de ekledim ve liste kapandıBeni de alın kızlar yarın bende varım adımın yanına evin ve babasi hasan yazarmisiniz❤
Kısmet işte demekki babama çok dua edilecek , cok tesekkur ederim❤Kızlar sizi de ekledim ve liste kapandı
Çünkü okumaya başlayanlar oluyor
Aynen canım mübarek günde dua alacağı varmışKısmet işte demekki babama çok dua edilecek , cok tesekkur ederim❤
Başlayalım mı okumayaKızlar sizi de ekledim ve liste kapandı
Çünkü okumaya başlayanlar oluyor
Şuan çok mutlu oldum cidden ⚘Aynen canım mübarek günde dua alacağı varmış
Listemiz kapandı ablaam başlayabilirsinizBaşlayalım mı okumaya
Şuan okuyabilirmiyix canımAynen canım mübarek günde dua alacağı varmış
Abdestli daha iyi olur canım
Tamam canımAbdestli daha iyi olur canım
Keşke yetişebilseydim yeni banyodan çıktım gusul alıp geldim. Neyse nasip değilmiş rabbim herkesin duasını kabul etsinAbdestli daha iyi olur canım
Bir sonraki kandilde inşallah canımKeşke yetişebilseydim yeni banyodan çıktım gusul alıp geldim. Neyse nasip değilmiş rabbim herkesin duasını kabul etsin
Tamam canımListemiz kapandı ablaam başlayabilirsiniz