LİSE OKUL BİRİNCİLİĞİ LÜTFEN BAKIN

birlorsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2022
10
19
20
herkese iyi akşamlaar. Şu an okul birinciliği için uğraşıyorum 12. sınıfım. Aldığım takdirde tercihlerde çok işime yarayacak. Ama şöyle bir durum var ki okula sonradan nakil gelen birinin ortalaması bu 3 sene için benden yarım puan fazla. Bu sistemi bilmiyorum hiç. Acaba bu durumda direkt virgülle de olsa en yüksek olan mı oluyor yoksa öğretmenler kurulu mu karar veriyor? çünkü şimdiki duruma bakılırsa 0.1 le falan bile kaybediyor olabilirim

Öncelikle tebrik ederim. Veli okul idaresiyle konuşamaz mı? Bir de bir dönem daha var, orda vınlarsın konu sahibesi :))

Madem başarılısın çok da takılma konu sahibesi, ilk 1000e girince istediğin yere yerleşirsin odağını sınavda puanları toplamaya koy. Ben okul birincisi değildim ama ünv sınavında dağıttım herkesi, istediğim yere girdim.
Bol şans dilerim

teşekkür ederiimm .umarım değişir bir şeyler hedeflerim biraz yüksek olduğu için bu fazladan bi katkı sağlayacak sadece . bakalım hayırlısıı . ben de sizi tebrik ederiimm <3

Tebrikler. Anadolu ya da Fen Lisesi mi? Ben de okul birincisiydim de öyle kalamadım, son sene dağıttım, maalesef önüme geçtiler. Üçüncü olarak bitirdim Umarım siz birincilikle bitirirsiniz. Hem daha yarım dönem var. Kaldı ki ikincilik bile çok büyük bir başarı. Puanı en yüksek olan birinci olacak. Bence en önemlisi sınav puanınız. Birincimiz İstanbul Cerrahpaşa Tıp kazanmıştı. Sizin hedefiniz ne?

Tebrik ediyorum, üniversite mezunuyetın de aynısını yaşadım oncekı yıl ortalaması benden 0.5 puan yuksek olduğu için ıkımızde 4 ortalamayla son yıl mezun olmuştuk ama ben ıkıncı sayılmıştım aşırı üzülmüştüm şimdi gülüyorum tabıkı, uzulme sakın üzülecek bir şey yok başarılarının devamını dilerim

Anadolu Lisesi. Umarım öyle olurr . Ben Eşit Ağırlıkçıyım , Ankara ya da İstanbul Hukuk nasipse <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…