yaa anladım teşekkür ederim görüşünüz içinPuanı yüksek olan ipi göğüsler.
anladımm teşekkür ederim <30,01 fark da olsa önde olan 1. oluyor.
yani bu dönem iyi bir ortalamayla kapattım eşitlenebilirdi ama maalesef 2. dönem soru verme olayı oluyor öğretmenlerdeBir dönem daha var. Değişme ihtimali yok mu
teşekkür ederiimm .umarım değişir bir şeylerÖncelikle tebrik ederim. Veli okul idaresiyle konuşamaz mı? Bir de bir dönem daha var, orda vınlarsın konu sahibesi :))
Madem başarılısın çok da takılma konu sahibesi, ilk 1000e girince istediğin yere yerleşirsin odağını sınavda puanları toplamaya koy. Ben okul birincisi değildim ama ünv sınavında dağıttım herkesi, istediğim yere girdim.
Bol şans dilerim
Hiç belli olmaz. Gönlünce olur umarımyani bu dönem iyi bir ortalamayla kapattım eşitlenebilirdi ama maalesef 2. dönem soru verme olayı oluyor öğretmenlerdefark atamıyorum öyle olunca
Anadolu Lisesi. Umarım öyle olurr . Ben Eşit Ağırlıkçıyım , Ankara ya da İstanbul Hukuk nasipse <3Tebrikler. Anadolu ya da Fen Lisesi mi? Ben de okul birincisiydim de öyle kalamadım, son sene dağıttım, maalesef önüme geçtiler. Üçüncü olarak bitirdimUmarım siz birincilikle bitirirsiniz. Hem daha yarım dönem var. Kaldı ki ikincilik bile çok büyük bir başarı. Puanı en yüksek olan birinci olacak. Bence en önemlisi sınav puanınız. Birincimiz İstanbul Cerrahpaşa Tıp kazanmıştı. Sizin hedefiniz ne?