- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misscim gitmeden Almanca ogrenmismiydin?
Almanca çoookkk zor .Oğlumun ödevleri için arada sizden yardım alabilir miyiz acaba ablası ? :)Yok kız, hatta Almanya planım yoktu ABD planım vardı sonra olaylar gelişti:) 0 almancayla gittim, PhDde 2 yıl geçirdikten sonra kursa yazıldım o zaman kaptım.
Haklısınız ancak önce okul ile görüşüp olmuyorsa önüne bakmak daha doğru, bazen hocalar bu küçük ayrıntılara dikkat etmeyebilir.Ha iyi öğrenci zaten iyi yere gelir ama okul birinciliği kontenjani oyle kolay vazgecilebilecek bir unsur değil,eğer diğer öğrencinin kasıtlı yaklaşımı varsa.0,1 puanla yazık olurkonu sahibine laf atmadım, diğer kişiyi de bilmiyorum, belki o da hak etti.
akışa bakarsanız bir üye haksızlıkla birinci olarak gelinen akademik kariyerden bahsetmiş, bir diğer üye de "öyle düşünmeyelim haksızlık yapan layığını bulur" manasında cevap vermiş. ben de hak verdim sadece. çünkü haksılık yapıp kazanır görünenler olur, olacak ama bunlar modumuzu düşürmemeli çünkü arka planda elbet kaybedecekler diye inanıyorum.
bu nedenle de çapraşık yollara girmeye gerek yok diye görüşümü belirttim konu sahibine
Yurtdışı stajda en iyi ülkenin Almanya olduğu gibi bir düşüncem var,ne kadar doğru bilmiyorum.Yok kız, hatta Almanya planım yoktu ABD planım vardı sonra olaylar gelişti:) 0 almancayla gittim, PhDde 2 yıl geçirdikten sonra kursa yazıldım o zaman kaptım.
evet okul birinciliği önemli bir ayrıcalık. ikisi de genç, umarım hakkaniyetli davranılır.Haklısınız ancak önce okul ile görüşüp olmuyorsa önüne bakmak daha doğru, bazen hocalar bu küçük ayrıntılara dikkat etmeyebilir.Ha iyi öğrenci zaten iyi yere gelir ama okul birinciliği kontenjani oyle kolay vazgecilebilecek bir unsur değil,eğer diğer öğrencinin kasıtlı yaklaşımı varsa.0,1 puanla yazık olur
Almanca çoookkk zor .Oğlumun ödevleri için arada sizden yardım alabilir miyiz acaba ablası ? :)
Yurtdışı stajda en iyi ülkenin Almanya olduğu gibi bir düşüncem var,ne kadar doğru bilmiyorum.
Özellikle makina vs.
Oglumda da böyle bir düşünce var,bakalim ne yaşarız:)
Otomotiv olan bölgelerde makine, mekatronik iklisinde fazlaca iş imkanı var. Fabrikada üretim bandında çalışmak isterse var, yok tasarım yapıcam derse o da var... Avionic alanında da bayağı şirket var ama bazıları savunma sanayisine yönelik çalışıyor onlarda çalışmak için de AB vatandaşı olmak gerekiyordu zannımca (burdan tam emin değilim) Bir de deniz araçları var, deniz aracı üreten bir şirket vardı Friedrichshafen'daydı zannımca. Var yani, gemi uçak otomobil motoru tasarımı yapan yerler var. Yapmak isterse bugünlerde bir de temiz enerji çok popüler, hem bırda hem Hollandada rüzgar enerjisi şirketleri var mesela.
Ben 3lüğü 0.05 le kaybetmiştimherkese iyi akşamlaar. Şu an okul birinciliği için uğraşıyorum 12. sınıfım. Aldığım takdirde tercihlerde çok işime yarayacak. Ama şöyle bir durum var ki okula sonradan nakil gelen birinin ortalaması bu 3 sene için benden yarım puan fazla. Bu sistemi bilmiyorum hiç. Acaba bu durumda direkt virgülle de olsa en yüksek olan mı oluyor yoksa öğretmenler kurulu mu karar veriyor? çünkü şimdiki duruma bakılırsa 0.1 le falan bile kaybediyor olabilirim
Tabi ki de puan usulüne göre oluyor. Zaten her şey sisteme kayıtlı sistemde çıkıyor. Eğer kurul karar verecek olsa büyük haksızlık olur zaten . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahherkese iyi akşamlaar. Şu an okul birinciliği için uğraşıyorum 12. sınıfım. Aldığım takdirde tercihlerde çok işime yarayacak. Ama şöyle bir durum var ki okula sonradan nakil gelen birinin ortalaması bu 3 sene için benden yarım puan fazla. Bu sistemi bilmiyorum hiç. Acaba bu durumda direkt virgülle de olsa en yüksek olan mı oluyor yoksa öğretmenler kurulu mu karar veriyor? çünkü şimdiki duruma bakılırsa 0.1 le falan bile kaybediyor olabilirim
Ankara’da. Milletin hakkını yedi. Şimdi de işe gitmeden evde oturuyor para alıyor ben bu kızın olayını çözemedim.bu arkadaşın umarım Ankarada değildir.kıl oldum da kendisine tanımadan.şunu okuyanın okuma başarma azmi mi kalır ayoll?
her meslekte var bunlardan allahtan çoğunluk değiller.Ankara’da. Milletin hakkını yedi. Şimdi de işe gitmeden evde oturuyor para alıyor ben bu kızın olayını çözemedim.
Şeyi araştırır mısın? Son yıllarda açık liseye geçenler çok fazla orda okul birincisi durumu nasıl oluyor ?teşekkür ederiimm .umarım değişir bir şeyler hedeflerim biraz yüksek olduğu için bu fazladan bi katkı sağlayacak sadece . bakalım hayırlısıı . ben de sizi tebrik ederiimm <3