LİSE OKUL BİRİNCİLİĞİ LÜTFEN BAKIN

Üniversite sınavında aranızda yarım puan var ,mülakat yapalım da karar verelim demediklerine göre ...

Haklısınız ancak önce okul ile görüşüp olmuyorsa önüne bakmak daha doğru, bazen hocalar bu küçük ayrıntılara dikkat etmeyebilir.Ha iyi öğrenci zaten iyi yere gelir ama okul birinciliği kontenjani oyle kolay vazgecilebilecek bir unsur değil,eğer diğer öğrencinin kasıtlı yaklaşımı varsa.0,1 puanla yazık olur

Yok kız, hatta Almanya planım yoktu ABD planım vardı sonra olaylar gelişti:) 0 almancayla gittim, PhDde 2 yıl geçirdikten sonra kursa yazıldım o zaman kaptım.
Yurtdışı stajda en iyi ülkenin Almanya olduğu gibi bir düşüncem var,ne kadar doğru bilmiyorum.
Özellikle makina vs.
Oglumda da böyle bir düşünce var,bakalim ne yaşarız:)

evet okul birinciliği önemli bir ayrıcalık. ikisi de genç, umarım hakkaniyetli davranılır.

Yurtdışı stajda en iyi ülkenin Almanya olduğu gibi bir düşüncem var,ne kadar doğru bilmiyorum.
Özellikle makina vs.
Oglumda da böyle bir düşünce var,bakalim ne yaşarız:)

Otomotiv olan bölgelerde makine, mekatronik iklisinde fazlaca iş imkanı var. Fabrikada üretim bandında çalışmak isterse var, yok tasarım yapıcam derse o da var... Avionic alanında da bayağı şirket var ama bazıları savunma sanayisine yönelik çalışıyor onlarda çalışmak için de AB vatandaşı olmak gerekiyordu zannımca (burdan tam emin değilim) Bir de deniz araçları var, deniz aracı üreten bir şirket vardı Friedrichshafen'daydı zannımca. Var yani, gemi uçak otomobil motoru tasarımı yapan yerler var. Yapmak isterse bugünlerde bir de temiz enerji çok popüler, hem bırda hem Hollandada rüzgar enerjisi şirketleri var mesela.

Bir oğlumun secimleri bu yönde.
Hedefi beyin takımında yer almak ileride,ve tasarım.
Meslek seçimleri konusunda empozeden yana degilim,oyle zor yollar ki kendi sectiginin yorgunluguna dayanabilir insan ancak.
Ama elbette ki çocuklarım donanımlı olursa bundan onlar adına mutlu olurum
Ben lojistik destek saglıyorum ve yanlarında oluyorum sadece:)
Ne yaparlarsa ne secerlerse sonuclarindan memnun olsunlar dilerim.

Ben 3lüğü 0.05 le kaybetmiştim

Tabi ki de puan usulüne göre oluyor. Zaten her şey sisteme kayıtlı sistemde çıkıyor. Eğer kurul karar verecek olsa büyük haksızlık olur zaten . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ben de sembolik de olsa okul üçüncüsüydüm Bizim okul birincimiz, birinciliğine rağmen o yıl tercih yapmamıştı. Ama ertesi yıl, cerrahpaşa tıp fakültesini kazandı arkadaşımız şimdi ise kardiyolog Sınavlarında başarılar dilerim akıllı kız

Bizim okul birincisi kontenjan hakkını kullanmamıştı. Normal puanıyla girmişti üüniversiteye. Umarım siz birinci olursunuz.

teşekkür ederiimm .umarım değişir bir şeyler hedeflerim biraz yüksek olduğu için bu fazladan bi katkı sağlayacak sadece . bakalım hayırlısıı . ben de sizi tebrik ederiimm <3
Şeyi araştırır mısın? Son yıllarda açık liseye geçenler çok fazla orda okul birincisi durumu nasıl oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…