ben ortaokul+lise aşkımla evlendim :asigim:
oh ne güsel bravo sizea.s.
mutlulugunuz ömür boyu sürsün inş..
amin cnm sizinde...
şimdi nikah fotoğraflarına baktım çok cici olmussun...
bir ömür mutluluklar a.s.
sinemcim maşallah canımbende lıse askımla 7 senedr beraberım bu 21 de sozumuz oldu martın:)25 nısanda nişanımız var :)allah ım ınsallah dugunumuzde olucak senenın sonunda yada ocak subat gıbı bızım gıbı olanlar varsa ınsallah onlarda cok mutlu olurlar bız cok ugrastık buraya gelene kadar masallah deyın kızlar:)
bende lıse askımla 7 senedr beraberım bu 21 de sozumuz oldu martın:)25 nısanda nişanımız var :)allah ım ınsallah dugunumuzde olucak senenın sonunda yada ocak subat gıbı bızım gıbı olanlar varsa ınsallah onlarda cok mutlu olurlar bız cok ugrastık buraya gelene kadar masallah deyın kızlar:)
lise aşıkları buyrun hade ....
buyurdum geldim
süper 87 nasıl gidiyo lise aşkınla daha doğrusu eşinle diyeyim :asigim:
ben şimdi hangi kategoriye giriyorum bilemedim kızlar ?? ilkokulda aynı sıraları paylaştık, orta okulda da...lisede farklı sınıflarda aynı okuldaydık ama hep arkadaştık...sonra ben üniye gittim o askere..derken 5 yıl olmuştu görüşmeyeli tesadüfen karşılaştık bir gün...o gün bu gündür de birlikteyiz 2 yıl olacak ve nişanlıyım eylülde düğünüm var opuyorumnanaktan...kısmet böyle bişey işte o zamanlar aklımıza gelmezdi ama olacağı varsa oluyor...çok mutluyum şimdi allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :asigim:
oh ne güsel agız tadnızı bozuşmasın inş..canım
mutluluklar..opuyorumnanaktan
çoçukluk aşkınn...
tşk ederim canım allah herkese yaşatsın farklı bi duygu...ilkokul sıralarındaki anılarımızı hatırlıyoruz gülüyoruz..bazen hüzünleniyoruz ortak çok şeyler yaşanmış ve hepsi birbirinden kıymetli :asigim:
amin inş. canım benim..tebrikler valla kutlarım sizi...bizde bizdee ben nişamlımın ilk okul aşkıyım:)))) ama o da benıımm liseee. :) 7 senedir beraberiz 23 yaşındayım o da 24 ...bu yaz evleniyoruzz mutlu olallım hep inşallahhhh
Lise+üniversite aşkımla evlendimmm:asigim:
wow :1shok:
tebrikler canım
mutluluklar dilerim...bir ömür...opuyorumnanaktan
Teşekkürler canımm..
rica ederim canım ne demk kaç yıldır evlisiniz?aklinialirimsmile
Yaklaşık 8 yıl birlikteydik şimdi de 4 aylık evliyiz daha çok yeni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?