• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

amin cnm sizinde...
şimdi nikah fotoğraflarına baktım çok cici olmussun...
bir ömür mutluluklar a.s.

çoookk teşekkür şeker sagolbayanssulusmilehihoyyyt
o bakan gözlerinin güselliği..kaydirigubbakcemile5
amin inş..
tüm sevenler kavuşsun..opuyorumnanaktan
hep mutlu olsun.opuyorumnanaktan

bende lıse askımla 7 senedr beraberım bu 21 de sozumuz oldu martın:)25 nısanda nişanımız var :)allah ım ınsallah dugunumuzde olucak senenın sonunda yada ocak subat gıbı bızım gıbı olanlar varsa ınsallah onlarda cok mutlu olurlar bız cok ugrastık buraya gelene kadar masallah deyın kızlar:)

bende lıse askımla 7 senedr beraberım bu 21 de sozumuz oldu martın:)25 nısanda nişanımız var :)allah ım ınsallah dugunumuzde olucak senenın sonunda yada ocak subat gıbı bızım gıbı olanlar varsa ınsallah onlarda cok mutlu olurlar bız cok ugrastık buraya gelene kadar masallah deyın kızlar:)
sinemcim maşallah canım :nazar: Allah nazarlardan saklasın sizi.. ne güzel mutluluklar bunlar opuyorumnanaktan çok uğraşmışsınız ama bak sonunda sonsuz mutluluğa ermişsiniz :asigim:
darısı başıma kaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım
mutluluklAR Sİze oh ne güselopuyorumnanaktan
ömür boyu sürsün inş.

ben şimdi hangi kategoriye giriyorum bilemedim kızlar ?? ilkokulda aynı sıraları paylaştık, orta okulda da...lisede farklı sınıflarda aynı okuldaydık ama hep arkadaştık...sonra ben üniye gittim o askere..derken 5 yıl olmuştu görüşmeyeli tesadüfen karşılaştık bir gün...o gün bu gündür de birlikteyiz 2 yıl olacak ve nişanlıyım eylülde düğünüm var opuyorumnanaktan...kısmet böyle bişey işte o zamanlar aklımıza gelmezdi ama olacağı varsa oluyor...çok mutluyum şimdi allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :asigim:

ben şimdi hangi kategoriye giriyorum bilemedim kızlar ?? ilkokulda aynı sıraları paylaştık, orta okulda da...lisede farklı sınıflarda aynı okuldaydık ama hep arkadaştık...sonra ben üniye gittim o askere..derken 5 yıl olmuştu görüşmeyeli tesadüfen karşılaştık bir gün...o gün bu gündür de birlikteyiz 2 yıl olacak ve nişanlıyım eylülde düğünüm var opuyorumnanaktan...kısmet böyle bişey işte o zamanlar aklımıza gelmezdi ama olacağı varsa oluyor...çok mutluyum şimdi allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :asigim:

oh ne güsel agız tadnızı bozuşmasın inş..canım
mutluluklar..opuyorumnanaktan

çoçukluk aşkınn...

oh ne güsel agız tadnızı bozuşmasın inş..canım
mutluluklar..opuyorumnanaktan

çoçukluk aşkınn...

tşk ederim canım allah herkese yaşatsın farklı bi duygu...ilkokul sıralarındaki anılarımızı hatırlıyoruz gülüyoruz..bazen hüzünleniyoruz ortak çok şeyler yaşanmış ve hepsi birbirinden kıymetli :asigim:

tşk ederim canım allah herkese yaşatsın farklı bi duygu...ilkokul sıralarındaki anılarımızı hatırlıyoruz gülüyoruz..bazen hüzünleniyoruz ortak çok şeyler yaşanmış ve hepsi birbirinden kıymetli :asigim:

aminnnnnnn inş. canım inş..
en güseli o da hatıralar durup durup konuşulur ne güsel...opuyorumnanaktan

bizde bizdee ben nişamlımın ilk okul aşkıyım:)))) ama o da benıımm liseee. :) 7 senedir beraberiz 23 yaşındayım o da 24 ...bu yaz evleniyoruzz mutlu olallım hep inşallahhhh

bizde bizdee ben nişamlımın ilk okul aşkıyım:)))) ama o da benıımm liseee. :) 7 senedir beraberiz 23 yaşındayım o da 24 ...bu yaz evleniyoruzz mutlu olallım hep inşallahhhh
amin inş. canım benim..tebrikler valla kutlarım sizi...
ömür boyu, herdaim mutlugunuz aynı tadında kalsın inş.
mutluluklar canımopuyorumnanaktan
Lise+üniversite aşkımla evlendimmm:asigim:

wow :1shok:
tebrikler canım
mutluluklar dilerim...bir ömür...opuyorumnanaktan:nazar:

Back