ay ne güsel daha taze gelinciksin..
bizde yedinci yılımıza girdik...haziranda evleniyoruz...düğünümz var..:1hug:
Allah bi ömür boyu mutlu etsin canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güsel daha taze gelinciksin..
bizde yedinci yılımıza girdik...haziranda evleniyoruz...düğünümz var..:1hug:
amin inş. canım benim..tebrikler valla kutlarım sizi...
ömür boyu, herdaim mutlugunuz aynı tadında kalsın inş.
mutluluklar canımopuyorumnanaktan
wow :1shok:
tebrikler canım
mutluluklar dilerim...bir ömür...opuyorumnanaktan
bende lıse askımla evlenecktım ama masalım yarım kaldı 1.5 aydır ayrıız
sıze mutluluklar kızlar..
amin inş.mutluluklar sonsuz olsun inşbilmiyorumkismilezemuszemusAllah bi ömür boyu mutlu etsin canım..
amin canım benim inş.allahın izniyle..bilmiyorumkismilezemuszemusteşekkürler canım hep birlikte inş...
bende lıse askımla evlenecktım ama masalım yarım kaldı 1.5 aydır ayrıız
sıze mutluluklar kızlar..
bi şey değil bitanem yardımcı olabildiysem ne mutlu opuyorumnanaktan en güzel en özel en anlamlı gününde gelinlik beğenmek zor olmalı umarım gönlüne göre beğenirsin boshayallersmile
çok merak ettim canım kaydirigubbakcemile2 düğünden sonra hemen ekle boshayallersmile mutluluklar dilerim opuyorumnanaktantabiki yardımcı olabildin a.s. iyi dileklerin için çok teşekküredrim. gerçekten çok zor ama sonunda buldum gelinliğimi düğünümden sonra eklemeyi düşünüyorum o zaman yorumlarınızı beklerim. opuyorumnanaktan :)
sağol bitanem iyi dileklerin için opuyorumnanaktanlisede sevgili olup evlenenlere her zamna imrenmişimdir...ne güzel ya...Allah mutluluğunuzu bozmasın..
Bende lise aşkımla evleniyor sayılırım.Lise sonda tanıştık ama aynı liseden değildik.7 sene sonunda evleniyoruzhihoyyyt
lise değil ortaokul aşkımla evlendim eşimle cıkmaya başladıgımda 8, sınıftım daha cocuktuk yani 16 yaşındaydım 6,5 sene sonra evlendik temmuzda 3 yıl olacak evleneli şimdide aşkımızın meyvesini bekliyoruz inş. 1 ay sonra aramıza katılacak hayırlısıyla...herkese mutluluklar
oy canım amin inş.güsel dilerklerin için çok sagola.s.lisede sevgili olup evlenenlere her zamna imrenmişimdir...ne güzel ya...Allah mutluluğunuzu bozmasın..
hoşgeldin canımBende lise aşkımla evleniyor sayılırım.Lise sonda tanıştık ama aynı liseden değildik.7 sene sonunda evleniyoruzhihoyyyt
lise değil ortaokul aşkımla evlendim eşimle cıkmaya başladıgımda 8, sınıftım daha cocuktuk yani 16 yaşındaydım 6,5 sene sonra evlendik temmuzda 3 yıl olacak evleneli şimdide aşkımızın meyvesini bekliyoruz inş. 1 ay sonra aramıza katılacak hayırlısıyla...herkese mutluluklar
lise1 den beri birlikteyiz 10 yıl oldu olumunekankayizsmile
biz eşimle, ben lise 1 eşim lise 2 de iken tanıştık 1993 yılından bu yana beraberiz
17 yıl oldu, 6 yılı evlilik... bir de kızımız var 5 yaşındakaydirigubbakcemile5
biz eşimle, ben lise 1 eşim lise 2 de iken tanıştık 1993 yılından bu yana beraberiz
17 yıl oldu, 6 yılı evlilik... bir de kızımız var 5 yaşındakaydirigubbakcemile5
çok güzel bir topik allah herkese sevdiğiyle evlenmek nasip etsin