• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim ayın transfer olacak arkadaşlar buyrun sohbete

Çok üzüldüm arkadaşım hepimiz sağsalim kucaklarımıza alırız inşallah 🙏
Amin canım, bgn transferim oldu benim de. Hastanede doğum katında hemşirenin kucağında o kadar tatlı bir bebek vardı ki, minicikk, elini ağzına sokmuş cork cork emiyordu. O kadar özendim ki anlatamam, Allah bize de nasip eder inşallah.

Amin canım, bgn transferim oldu benim de. Hastanede doğum katında hemşirenin kucağında o kadar tatlı bir bebek vardı ki, minicikk, elini ağzına sokmuş cork cork emiyordu. O kadar özendim ki anlatamam, Allah bize de nasip eder inşallah 🤲
İnşallah inşallah 🙏 benimde 2 embriyodan kalan olurda pazartesi yapılırsa bir hayallere dalarım heralde 🙄 bana mutlaka sonucunu yaz olur mu ?

Canım transfer oldun mu?
Oldum canım ama bende dünden beri karın bölgemde gerginlik var. Vücut gerinmek istiyo ama ben gerinemiyorum tabi ki embriyonun tutunmasına sıkıntı yaratır fln diye. Dün gece hiç uyuyamadım resmen o gerginlik hissinden. Geçen bebegin kalbi durdugu zamanlardan öncede gece bir kac kez gerinmistim, resmen karnımın kasılmasına uyanmıstım. Acaba diyorum rahim embryonun tutunmasini istemedigi icin mi bu sekilde gerginlik olusturuyor. Doktorum bana oksapar harici hic bir ilac vs yazmadi. Hatta okdapari da ben kullanmak istiyorum dedigim icin verdi. Bu sabah doktorumu arayip durumu anlattim da "gerin canım nolcak hahah" seklinde cevap verdi. Ben de "acaba rahim embriyoyu istemiyo da on dan mi bu sekilde beni gerinmeye zorluyor" dedim ama "yok canim ne alakası var, neler dusunuyorsun" dedi. Yani acikcasi doktorum biraz rahat bir insan ama ben degilim. Tüp bebek tedavilerinde cogu doktor her turlu önlemi aliyor. Biraz once internetten baktim; transferden sonra karinda gerginlik hissi olabilir diyor ama tedavi icin verilen ilaclarin tumurtalari cok uyarmasi dolayisiyla olur diyor. Ben bu tedavimde ilaç fln kullanmadım. Acaba diyorum cogu transfer hastasi prednol kullaniyor, isimi saglama alip ben de mi icsem; evde prednol mevcut. Transferden önce 5 gün gibi bir sureyle veriliyor sanirim prednol. Siz transferden sonra da kullaniyor musunuz acaba?

Arkadaşlar sizlere de soruyorum, transfer işleminden sonra prednol kullananlariniz var mi acaba? Bu arada bana dondurulmus embryo transfer edildi ve bu ay ilacsiz yani dogal siklus yöntemiyle oldu. Esterofem, çatlatma iğnesi vs hic bir ilac verilmeden rahmin dogal akisina gore yumurtam catladiktan 5 gun sonra transfer islemim gerceklestirildi.

Oldum canım ama bende dünden beri karın bölgemde gerginlik var. Vücut gerinmek istiyo ama ben gerinemiyorum tabi ki embriyonun tutunmasına sıkıntı yaratır fln diye. Dün gece hiç uyuyamadım resmen o gerginlik hissinden. Geçen bebegin kalbi durdugu zamanlardan öncede gece bir kac kez gerinmistim, resmen karnımın kasılmasına uyanmıstım. Acaba diyorum rahim embryonun tutunmasini istemedigi icin mi bu sekilde gerginlik olusturuyor. Doktorum bana oksapar harici hic bir ilac vs yazmadi. Hatta okdapari da ben kullanmak istiyorum dedigim icin verdi. Bu sabah doktorumu arayip durumu anlattim da "gerin canım nolcak hahah" seklinde cevap verdi. Ben de "acaba rahim embriyoyu istemiyo da on dan mi bu sekilde beni gerinmeye zorluyor" dedim ama "yok canim ne alakası var, neler dusunuyorsun" dedi. Yani acikcasi doktorum biraz rahat bir insan ama ben degilim. Tüp bebek tedavilerinde cogu doktor her turlu önlemi aliyor. Biraz once internetten baktim; transferden sonra karinda gerginlik hissi olabilir diyor ama tedavi icin verilen ilaclarin tumurtalari cok uyarmasi dolayisiyla olur diyor. Ben bu tedavimde ilaç fln kullanmadım. Acaba diyorum cogu transfer hastasi prednol kullaniyor, isimi saglama alip ben de mi icsem; evde prednol mevcut. Transferden önce 5 gün gibi bir sureyle veriliyor sanirim prednol. Siz transferden sonra da kullaniyor musunuz acaba?

Arkadaşlar sizlere de soruyorum, transfer işleminden sonra prednol kullananlariniz var mi acaba? Bu arada bana dondurulmus embryo transfer edildi ve bu ay ilacsiz yani dogal siklus yöntemiyle oldu. Esterofem, çatlatma iğnesi vs hic bir ilac verilmeden rahmin dogal akisina gore yumurtam catladiktan 5 gun sonra transfer islemim gerceklestirildi.
Merhaba arkadaşım. Bende dün transfer oldum öncesinde 5 gün prednol kullandım. Doktor sonra ilacı çıkardı listemden. Şu an estrofem lutinus ve coraspin ile yola devam ediyorum. Doktorun önerisi dışına çıkma bence bide içini rahat tutmaya çalış. Rabbim ol dediyse o bizi eninde sonunda bulur 🤲🏻 Allah emeklerimizi zayi etmesin 🌺

Ben geçen transferimde gerindim, yüzüstü yattım, merdiven çıktım. Tutundu yine de. Benim doktorum sadece ağır kaldırma, ağır şeyleri itip çekme dedi o kadar. Sakın yatma, nornal hayatına devam et. Yorulunca dinlen dedi. Aynen öyle yaptım, şimdi de öyle yapıyorum. 5 gün prednol içmiştim. Transferden sonra bıraktım. Şu an sadece progestan ve coraspin kullanıyorum. Bir de folik asit. Bence merak etme. O gerinme hissi bende de var. Abartmadan geriniyorum ben.

O gerinme hissi bende de var. Abartmadan geriniyorum ben.
Allah allah neden oluyo acaba? Transferden önce yoktu sonra oluştu benimkisi; sizinkisi de öyle mi oldu.

Ben de yalnizca hastanede 1 saat yattım o kadar. Ara ara rahme oksijen gitsin diye yürüyorum evin icinde.

Allah allah neden oluyo acaba? Transferden önce yoktu sonra oluştu benimkisi; sizinkisi de öyle mi oldu.

Ben de yalnizca hastanede 1 saat yattım o kadar. Ara ara rahme oksijen gitsin diye yürüyorum evin icinde.
O gerinme hissiyatı tüm karın ve rahim ilgilendiren aneliyatlardan sonra da oluyor. Daha önce kapalı miyom ameliyatı oldum. Onda da olmuştu. Bölgesel müdahale nedeniyle sanırım. Hastanede yarım saat yattım. Tuvalete gittim ve giyinip çıktık. Dün de başhemşire aradı. Ona da dedim. Ben akşamdan akşama uyumak için yatıyorum. Dışardayım. Haftaya çalışıcam. Sorun olmaz değil mi dedim. Hayır. Yorulunca dinlen yeterli, en doğrusu bu kan akışı önemli dedi.

Kilo derken kaç kilosun cnm bende baya ama baya kiloluyum bu işlemlerden sonra kilolu olmam yetmezmiş gibi ayriyeten beş kilo DHA aldım bende iki hafta önce trasfer olacaktim malesef troidim yüksek çıktı diye kaldi
Bende 50 mg tiroit ilacı kullanıyorum sürekli 90 kilodan 75 e kadar düşmüştüm Eylül de 3. Transferim olacaktı korona aşı su olmadım diye doktor bu aya erteledi ama kilo aldım vitamin başlayınca bı de evdeyim diyette yapmadım yedim 83 e çıktım hemen 19 unda salı günü bir ünite intralipit serum verip transfer için progesteron ignelerine baslicam ostrojene cuma akşamı başladım yardımcı tomurcuklanma yapılacak bu sefer ,1 tane dondurulmuş 5. Gün embriyonun kaldı yine embriyo glu olacak ,transfer günü bir ünite daha intralipit serum verilecek benim durumumu yaşayan 3. Denemede tutan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz benimle paylasirmisiniz

Benimde raporum onaylandı sonunda bugün kullanmaya başladım iğneleri cuma kontrolüm var hayırlısı Allah'tan inşllah☺️☺️☺️☺️☺️

Slm ekim ayında 3. Tüp bebek denememiz olacak
Dondurulmuş embriyo 5 .gün transfer yapılacak
İnşallah hepimiz pozitif leri görürüz
Benimde 3. Transfer olacak 25 Ekim de nasipse 5. Gün embiriyosu Ekimin 19 salı günü intralipit serum alicicam hastahanede transfer günü dondurulmuş embriyom uzun zarı kalın olduğu için lazerle traslama yardımcı tomurcuklanma yöntemiyle lazerle zarı delinip öyle konacak embiriyo yapıştırmaya yapılacak yani embryo glue inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Bende 50 mg tiroit ilacı kullanıyorum sürekli 90 kilodan 75 e kadar düşmüştüm Eylül de 3. Transferim olacaktı korona aşı su olmadım diye doktor bu aya erteledi ama kilo aldım vitamin başlayınca bı de evdeyim diyette yapmadım yedim 83 e çıktım hemen 19 unda salı günü bir ünite intralipit serum verip transfer için progesteron ignelerine baslicam ostrojene cuma akşamı başladım yardımcı tomurcuklanma yapılacak bu sefer ,1 tane dondurulmuş 5. Gün embriyonun kaldı yine embriyo glu olacak ,transfer günü bir ünite daha intralipit serum verilecek benim durumumu yaşayan 3. Denemede tutan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz benimle paylasirmisiniz
Proplemin ne cnm özel olmazsa

Benimde 3. Transfer olacak 25 Ekim de nasipse 5. Gün embiriyosu Ekimin 19 salı günü intralipit serum alicicam hastahanede transfer günü dondurulmuş embriyom uzun zarı kalın olduğu için lazerle traslama yardımcı tomurcuklanma yöntemiyle lazerle zarı delinip öyle konacak embiriyo yapıştırmaya yapılacak yani embryo glue inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Ya çok iyi baya bi işlem yapacaklar inşallah bu kadar emeğin sonunda inşallah tutunur

Aminn

Merhaba benimde bu ay transferim olacak çok heyecanlıyım ilk denemem benimde dondurulmuş embriyo olacak

Back