How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile kalmak isteyen ve hamileler sohbete buyrun

Kızlar bugün Saraçoğlu incir kürü verdi hamile kalmak için onu yapalım hamile kalmazsak.

Canim ama hic stressim yoktu bu ay yani hatta tesaduf eseri olmus bile olabilir hesaplamadim hic :) sence oyle bir ihtimal var mi ya o kadar test yaptim cikmayinca umudum azaliyor
Zaten genelde hesaplamayınca oluyo :) adet olmadıkça ihtimal hep var yani kana geç geçiyo bazen geç döllenince. Ama en kısa sürede muayeneye gitsen iyi olur hamişsen ona göre dikkat edersin

Zaten genelde hesaplamayınca oluyo :) adet olmadıkça ihtimal hep var yani kana geç geçiyo bazen geç döllenince. Ama en kısa sürede muayeneye gitsen iyi olur hamişsen ona göre dikkat edersin
Evet canim dogru diyorsun ama doktora gitsemde eger hamissem bile nasil ogrenecek gibi ben butun yollari denedim negatif cikti hepsi :D doktora yapacak bir sey birakmadim yani :P

Bugun erken gebelik testi yaptim oda negatif :) kist yoktur heralde cunku bundan yaklasik 2-3ay once doktor ultrasonla bakti oyle olsa gorur söylerdi dimi yyaa ?
Ama 2-3 ay diyorsun canım her ay oluşma ihtimali var çünkü yok olasıcanın :) biz pozitif düşünüyoruz her zaman tabiki de yok öyle bişey diyelim :)) adet belirtin de yoksa o Zaman hamiş olma ihtimalin yüksek canım :)

Bnmde 11 eylul ins adet olmam ^_^
Benim bat 12eylul kasiklarimda bi ağrı var şuan sol taraf daha kötü agriyo. Bitkin ve halsizim gündüz uykum geliyor uyumak istiyorum ama en fazla 1saat uyuyup uyaniyorum agrilardan 2gundur böyle inşallah hamileyimdir. Erken sevinmek istemiyorum çünkü iki dusuk yaptim. Korkuyorum :KK61:

Kızlar bebis isteyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Hamilelelere de simdiden saglıklı kolay doğumlar. Benim az kaldı bakalım

Benim bat 12eylul kasiklarimda bi ağrı var şuan sol taraf daha kötü agriyo. Bitkin ve halsizim gündüz uykum geliyor uyumak istiyorum ama en fazla 1saat uyuyup uyaniyorum agrilardan 2gundur böyle inşallah hamileyimdir. Erken sevinmek istemiyorum çünkü iki dusuk yaptim. Korkuyorum :KK61:

Ins hamilesindir cnm stres ypma akisina birak :işsiz:

Bende 24 ağustosta oldum adet sogan kuru 7. Gun diye biliyodum ama 2. Gunmus simdi devam etsem mi napsam bilmiyorum arkadaslar:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back