Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde esler icin coban cokerten miydi bisey soyledi ben sonuna dogru izledim canim neydi orayi gordun.muKızlar bugün Saraçoğlu incir kürü verdi hamile kalmak için onu yapalım hamile kalmazsak.
Zaten genelde hesaplamayınca oluyo :) adet olmadıkça ihtimal hep var yani kana geç geçiyo bazen geç döllenince. Ama en kısa sürede muayeneye gitsen iyi olur hamişsen ona göre dikkat edersinCanim ama hic stressim yoktu bu ay yani hatta tesaduf eseri olmus bile olabilir hesaplamadim hic :) sence oyle bir ihtimal var mi ya o kadar test yaptim cikmayinca umudum azaliyor
Evet canim dogru diyorsun ama doktora gitsemde eger hamissem bile nasil ogrenecek gibi ben butun yollari denedim negatif cikti hepsi doktora yapacak bir sey birakmadim yaniZaten genelde hesaplamayınca oluyo :) adet olmadıkça ihtimal hep var yani kana geç geçiyo bazen geç döllenince. Ama en kısa sürede muayeneye gitsen iyi olur hamişsen ona göre dikkat edersin
Eheeh :)) hani Allah korusun göstermesin de kist falan da geciktiriyormuş. En son ne zaman yaptın testEvet canim dogru diyorsun ama doktora gitsemde eger hamissem bile nasil ogrenecek gibi ben butun yollari denedim negatif cikti hepsi doktora yapacak bir sey birakmadim yani
Çok izlemedim ki canım ya sadece kendimde sıkıntı var diye o kısmı izledim ama bakmak lazimBirde esler icin coban cokerten miydi bisey soyledi ben sonuna dogru izledim canim neydi orayi gordun.mu
Benim de bat 2 eylul ama umut yokBnde hamile kalmak istiyorum Allahin izniyle :) eylul 3 bat :)
Benim de bat 2 eylul ama umut yok
Bugun erken gebelik testi yaptim oda negatif :) kist yoktur heralde cunku bundan yaklasik 2-3ay once doktor ultrasonla bakti oyle olsa gorur söylerdi dimi yyaa ?Eheeh :)) hani Allah korusun göstermesin de kist falan da geciktiriyormuş. En son ne zaman yaptın test
Ama 2-3 ay diyorsun canım her ay oluşma ihtimali var çünkü yok olasıcanın :) biz pozitif düşünüyoruz her zaman tabiki de yok öyle bişey diyelim :)) adet belirtin de yoksa o Zaman hamiş olma ihtimalin yüksek canım :)Bugun erken gebelik testi yaptim oda negatif :) kist yoktur heralde cunku bundan yaklasik 2-3ay once doktor ultrasonla bakti oyle olsa gorur söylerdi dimi yyaa ?
Bnmde 11 eylul ins adet olmam ^_^Arkadaslar sohbet edelim biraz hamile kalmak isteyenler ve hamile olanlar onerileri varsa lutfen yardimlasalim ve beraber bu zamani gecirelim herkesi bekliyorum sohbete
Benim bat 12eylul kasiklarimda bi ağrı var şuan sol taraf daha kötü agriyo. Bitkin ve halsizim gündüz uykum geliyor uyumak istiyorum ama en fazla 1saat uyuyup uyaniyorum agrilardan 2gundur böyle inşallah hamileyimdir. Erken sevinmek istemiyorum çünkü iki dusuk yaptim. KorkuyorumBnmde 11 eylul ins adet olmam ^_^
Belirtim hiç yok ondan ...Umudunu niye tukenttin ??
Haberdar edecegim :)Ama 2-3 ay diyorsun canım her ay oluşma ihtimali var çünkü yok olasıcanın :) biz pozitif düşünüyoruz her zaman tabiki de yok öyle bişey diyelim :)) adet belirtin de yoksa o Zaman hamiş olma ihtimalin yüksek canım :)
Belirtim hiç yok ondan ...
Hadi hayırlı haberler bekliyoruzHaberdar edecegim :)
Benim bat 12eylul kasiklarimda bi ağrı var şuan sol taraf daha kötü agriyo. Bitkin ve halsizim gündüz uykum geliyor uyumak istiyorum ama en fazla 1saat uyuyup uyaniyorum agrilardan 2gundur böyle inşallah hamileyimdir. Erken sevinmek istemiyorum çünkü iki dusuk yaptim. Korkuyorum