• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

lise1 den beri birlikteyiz 10 yıl oldu olumunekankayizsmile

maşallah nazar değmesin:nazar:
biz de 10 yıl dediğimiz günleri görürüz inş.:Saruboceq:

lise değil ortaokul aşkımla evlendim eşimle cıkmaya başladıgımda 8, sınıftım daha cocuktuk yani 16 yaşındaydım 6,5 sene sonra evlendik temmuzda 3 yıl olacak evleneli şimdide aşkımızın meyvesini bekliyoruz inş. 1 ay sonra aramıza katılacak hayırlısıyla...herkese mutluluklar

bebiş de geliyo ne güzel Allah analı babalı büyütsün canım:Saruboceq::nazar:

maşallah canım bizim de lise 1 den beri aradaki ayrılığı saymazsak 5 yıl oldu.:nazar: Allah bir ömür beraber olmayı nasip etsin :Saruboceq:

evlendiğimiz zaman burda beraber kutlucaz dimi arkadaşımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile :Saruboceq:

işanlım hayırlısıyla askerden gelsin bende lise aşkıyla evlenenler kervanına katılıcam Allah'ımın izniyle..:Saruboceq:

:nazar:

ne güzel az kalmış inş. çok mutlu olursunuz canım:Saruboceq::nazar:

çok güzel bir topik allah herkese sevdiğiyle evlenmek nasip etsin

amiiiiin:Saruboceq:

loading tabii ki arkadaşım olumunekankayizsmile
söz,nişan,nikah,düğün gelinlik,damatlık,davetiye vb.. topiklerinde aynı zamanlarda geziceğimizden eminim kaydirigubbakcemile3
süper87nin kına gecesi nasıl geçti acaba çok heyecanlıydı kaydirigubbakcemile2

loading tabii ki arkadaşım olumunekankayizsmile
söz,nişan,nikah,düğün gelinlik,damatlık,davetiye vb.. topiklerinde aynı zamanlarda geziceğimizden eminim kaydirigubbakcemile3
süper87nin kına gecesi nasıl geçti acaba çok heyecanlıydı kaydirigubbakcemile2

evet canım heyecanla bekliyoruz o günlerikaydirigubbakcemile5boshayallersmile
ben de çok merak ediyorum super87yi inş. çok güzel geçmiştir:Saruboceq:
20 gün sonra gelicem yazmış balayı var tabi ne güzelboshayallersmile

sayılı gün çabuk geçer canımopuyorumnanaktan
benim daha şafak saymaya bile yıllar varboshayallersmile

sayılı gün çabuk geçer ama işin içine girince geçmiomuş boshayallersmile

Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin canım.. :1hug:

bende lise aşkımla ewleneceğim inşallah 7 yıldır birlikteyiz 2 ay önce nişanlandık 5 ay sonra da ewlenicez inşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar: Bende lise aşkımla evlenecem inşallah lise 2 de tanıştık aynı okulda aynı sınıfta lise bitene kadar yanyana oturduk okul bitti biz aşkımıza devam ettik 6 yıldır birlikteyiz buzamana kadar hiç ayrılmadik zaten ikimizde aynı şehirde yaşıyoruz görüşmemizde hiç sorun olmadı bu yaz sonuna doğru istemeye gelecekler çoook mutluyum allah herkesi sevdigine kavuştursun amiiiin :asigim::asigim::asigim:

evet canım heyecanla bekliyoruz o günlerikaydirigubbakcemile5boshayallersmile
ben de çok merak ediyorum super87yi inş. çok güzel geçmiştir:Saruboceq:
20 gün sonra gelicem yazmış balayı var tabi ne güzelboshayallersmile
ayy ne hoşş :asigim: bizim de o günlerimiz gelicek dimi arkadaşım boshayallersmile
lisede çıkmaya başlayınca insan üniye gelince daha da sabırsızlanıyo sanki ,ben de evlenmek istiyorum :kedi:

:nazar::nazar::nazar::nazar: Bende lise aşkımla evlenecem inşallah lise 2 de tanıştık aynı okulda aynı sınıfta lise bitene kadar yanyana oturduk okul bitti biz aşkımıza devam ettik 6 yıldır birlikteyiz buzamana kadar hiç ayrılmadik zaten ikimizde aynı şehirde yaşıyoruz görüşmemizde hiç sorun olmadı bu yaz sonuna doğru istemeye gelecekler çoook mutluyum allah herkesi sevdigine kavuştursun amiiiin :asigim::asigim::asigim:
amin canım :Saruboceq: ne güzel hep beraber olmanız boshayallersmile biz de aşkımla aynı yerde oturuyoruz, lisede okullarımız farklıydı ama her öğlen arası bizim okuldaydı kaydirigubbakcemile3

ayy ne hoşş :asigim: bizim de o günlerimiz gelicek dimi arkadaşım boshayallersmile
lisede çıkmaya başlayınca insan üniye gelince daha da sabırsızlanıyo sanki ,ben de evlenmek istiyorum :kedi:

amin canım :Saruboceq: ne güzel hep beraber olmanız boshayallersmile biz de aşkımla aynı yerde oturuyoruz, lisede okullarımız farklıydı ama her öğlen arası bizim okuldaydı kaydirigubbakcemile3

gelicek inş. arkadaşımm:Saruboceq:
insan doğru erkeği bulunca nasıl değişiyormuş dimiboshayallersmile

ayy ne güzel canımboshayallersmile:nazar:biz de aynı lisedeydik ama sınıflarımız farklıydı ben her boş derste onların sınıfa gidiyordum koşarak:1:
bizim de evlerimiz yakın istedik mi 5 dk da buluşabiliyoruz ama bu yıl şehir dışına gitme ihtimali var giderse ne yapıcam hiç bilmiyorum:1no2:

vayy, bu başlık tam bana göre.

sözlümle 14ünde tanıştık, lisede aynı sınıftaydık, 15inde birbirimizi sevdik, 18inde önce ben istda. üni kazandım o tercih yapmadı, bir sene sonra o da kazandı işe bakın. şu an 9 senedir tanışıyor, 8 senedir birlikteyiz. araya kimse girmedi. artık okul bitince evlilik meseleleri konuşuluyor iki ailede de. aileler çok farklı, ben ve onun ailesi dindarız, benim ailem ise "islamcı" laflarıyla konuşan bir aile, ama yıllardır birlikte olduğumuz ve benim inancım sözlümünkü gibi olduğu için razı oluyorlar. okul bitince evleniyoruz inşallah.

Loading inş gitmez şehir dışına zor olur sizin için cnm çok özlersin çünkü benim aşkım askere gittiğinde çook özlüyorduk birbirimizi zor olmuştu neyseki geldi yine herzamanki gibi yanımda =)=)

Son düzenleme:
inş gitmez şehir dışına zor olur sizin için cnm çok özlersin çünkü benim aşkım askere gittiğinde çook özlüyorduk birbirimizi zor olmuştu neyseki geldi yine herzamanki gibi yanımda opuyorumnanaktan

amin canımm:Saruboceq:
ne güzel canım hep yanyana olunboshayallersmile
askerlik olsa 6 ay ya da 15 ay ama okumaya gidince en az 4 yıl:gitme:
çok zor olucak biliyorum ama mecbur katlanıcaz ayrılığa giderse:gitme:

Back