Soğan kuru nasıl yapılır paylasirmisinizBende 24 ağustosta oldum adet sogan kuru 7. Gun diye biliyodum ama 2. Gunmus simdi devam etsem mi napsam bilmiyorum arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan kuru nasıl yapılır paylasirmisinizBende 24 ağustosta oldum adet sogan kuru 7. Gun diye biliyodum ama 2. Gunmus simdi devam etsem mi napsam bilmiyorum arkadaslar
İnsalalh canımCnm bwnim bu isler belirtiyle olsa :)3 gebelik yasadim. İlkinde tum belirtileri vardi diger ikisinde belirti hic yoktu. :) belirtilere takilma :)
1 kaahve rengi kuru sogani 1.5 bardak icme suyuyla 5 dk kaynadilacak sabah aksam icilecek ama adet doneminin 2 gunu baslanmasi lazimmis ben 7. Gunu basladim bakalim artik rabbim nasip eder insallahSoğan kuru nasıl yapılır paylasirmisiniz
Bu ay hamile değilsem başlayacağım. Teşekkürler1 kaahve rengi kuru sogani 1.5 bardak icme suyuyla 5 dk kaynadilacak sabah aksam icilecek ama adet doneminin 2 gunu baslanmasi lazimmis ben 7. Gunu basladim bakalim artik rabbim nasip eder insallah
Basla canim bende basladimBu ay hamile değilsem başlayacağım. Teşekkürler
Edilir tabi benim silik çıktı değilim diye ağır antibiyotik iğne vuruldum haftasına dustu dikkatli olmalısın. Kan testi yaptın mı2. Çizgi çok silik çıksa bile hamilelikten şüphe edebilir miyiz?
2. Çizgi çok silik çıksa bile hamilelikten şüphe edebilir miyiz?
Hayır önce idrar testinde emin olmak istiyorum. Regl günümde tekrarlıcam bakalım. Alkol ve sigarayı kestim ilaç ve kafein almıyorum bile. Belli olsun da her şey önce.Edilir tabi benim silik çıktı değilim diye ağır antibiyotik iğne vuruldum haftasına dustu dikkatli olmalısın. Kan testi yaptın mı
Ya o kadar belli belirsiz ki anlatamam.Nerde okuduysm 2 silik cizgi tabi bu testn ilk on dkksnda olusn kesn hamileler 2 3 gn snra tkrrla derm dha bet ckioms herkes aynisini soluo ve drnn sayfasnda slik cizgi hamillk olark kabl edilir yalnzca kucuk oldugndndr dio insllah hamilesndr hayrlisiyla
Tebrikler :) masallah gayet iyi, iki gunde bir kan testi yapip yukseliyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Saglikla, kolaylikla gecireceginiz bir hamilelik dilerim size.Selamun aleykum kizlar geceniz hayrolsun :) hastaneden geliyorum beta hcg 600 cikti adetimin 2. Gunu dusuk mu acaba
Ayy Allah razi olsun canim benimmm aminnn cok sagol.. Rabbim sana da hayirli dogumlar nasip etsin bebegini hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin :)Tebrikler :) masallah gayet iyi, iki gunde bir kan testi yapip yukseliyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Saglikla, kolaylikla gecireceginiz bir hamilelik dilerim size.
İnsallah tum anne olmak isteyenlerin de guzel haberlerini aliriz en yakin zamanda.
Yine de dikkatli ol kendine dikkat et cok... inşallah gebe haberleri alırızHayır önce idrar testinde emin olmak istiyorum. Regl günümde tekrarlıcam bakalım. Alkol ve sigarayı kestim ilaç ve kafein almıyorum bile. Belli olsun da her şey önce.
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinSelamun aleykum kizlar geceniz hayrolsun :) hastaneden geliyorum beta hcg 600 cikti adetimin 2. Gunu dusuk mu acaba