• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

super87 tebrikler inş bizde o günleri görürüzkaydirigubbakcemile4
bende lise aşkımla beraberim ilk aşkım benimde inş hiç ayrılmayız:asigim:

merhabalar 15 haziranda düğünüm var liseder aynı sınıfta olduğum fakat o aralar aramızda aşk olmayan lise arkadaşımla evleniyorum, hala gelinlik modeli bulamadım, baya seçiciyim sanırım krem rengi kabarık farklı model br gelinlik arıyorum internettekilerin hepsi aynı bana yardımcı olabilecek birileri varmı aranızdaa

merhabalar 15 haziranda düğünüm var liseder aynı sınıfta olduğum fakat o aralar aramızda aşk olmayan lise arkadaşımla evleniyorum, hala gelinlik modeli bulamadım, baya seçiciyim sanırım krem rengi kabarık farklı model br gelinlik arıyorum internettekilerin hepsi aynı bana yardımcı olabilecek birileri varmı aranızdaa

tatlım ''evlilik hazırlığı''nda ''gelinlik bölümünde gelinlik modelleri başlığı sana yardımcı olabilir. a.s
bu arada bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

lise aşıkları dolmuş. ne güzel. ban de lise aşkımla 6 gün sonra nişanlanıyorum. çok güzel çok başka bir duygu.

super87 tebrikler inş bizde o günleri görürüzkaydirigubbakcemile4
bende lise aşkımla beraberim ilk aşkım benimde inş hiç ayrılmayız:asigim:

inş..görürsün tatlım inş..
allah gönlüne göre verir inş..
mutluluklar şimdiden..opuyorumnanaktan

tatlım benimde 5 haziran:)

ayşe firidine bakmanı şiddetle öneriyorum canım sana tamam mı?

amin süper87 darısı başıma boshayallersmile düğün günü de yaşadığın hisleri bekliyoruz :hulya:

bekle canım beklekaydirigubbakcemile3
düğün fotolarınıda koyucam merak etmebayanssulusmile
nikah günü kendime kendime diyorum ya alt tarafı 10 kişi gidecgimz nikaha ..
bu kadar heyecanlandıysam ..
düğün günü yandım ben dedim kendime..
heyecan patlaması olucak ana:sm_cool:

Back