- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
istemez miyim hemen bakıyorum
:dance:
çok sevindim canım benim dur bakıp geleyim hemen :1hug:
sagol canım:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istemez miyim hemen bakıyorum
:dance:
çok sevindim canım benim dur bakıp geleyim hemen :1hug:
yok canım yok izde eskiden askerlik vardı...
dün nikahım varı hatta:1hug:
ben ortaokul aşkımla evlendim sayılırmı :))
merhabalar 15 haziranda düğünüm var liseder aynı sınıfta olduğum fakat o aralar aramızda aşk olmayan lise arkadaşımla evleniyorum, hala gelinlik modeli bulamadım, baya seçiciyim sanırım krem rengi kabarık farklı model br gelinlik arıyorum internettekilerin hepsi aynı bana yardımcı olabilecek birileri varmı aranızdaa
çok teşekkürederimmmm :)
canım mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan benim de lise aşkım hem ilk aşkım hem de ben onun ilk aşkıyım :asigim:
hoşgeldina.s.
allah kavuştursun canım
mutluluklaropuyorumnanaktan
lise aşıkları dolmuş. ne güzel. ban de lise aşkımla 6 gün sonra nişanlanıyorum. çok güzel çok başka bir duygu.
ayyy çok sevindimm opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
lise aşıkları dolmuş. ne güzel. ban de lise aşkımla 6 gün sonra nişanlanıyorum. çok güzel çok başka bir duygu.
super87 tebrikler inş bizde o günleri görürüz
bende lise aşkımla beraberim ilk aşkım benimde inş hiç ayrılmayız:asigim:
ben ortaokul aşkımla evlendim sayılırmı :))
merhabalar 15 haziranda düğünüm var liseder aynı sınıfta olduğum fakat o aralar aramızda aşk olmayan lise arkadaşımla evleniyorum, hala gelinlik modeli bulamadım, baya seçiciyim sanırım krem rengi kabarık farklı model br gelinlik arıyorum internettekilerin hepsi aynı bana yardımcı olabilecek birileri varmı aranızdaa
sagol canım benim...
seninde dilegin gerceklerşir umarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin süper87 darısı başıma boshayallersmile düğün günü de yaşadığın hisleri bekliyoruz :hulya: