kızlar ben evime döndüm ama raporlarımı yarın müsait oldugum bi ara vereceğim, takiplere de o zaman devam ederim yorum yapacagım size de merak etmeyin:)
biraz hava değişimine bağlı hafif bir soguk algınlığım var ama sizleri unutmuş değilim hep aklımdasınız
yarn inşallah yorumlarımla geri dönüyorum aranıza....
herkese iyi geceler...
iyi işte leyyacığım eski düzene anca dönebiliyorum malum evde değildim sizin topiğe de gelcem birazdan ya da ne zaman imkan bulursamdiyet nasil gidiyor lili cigim?
cnm çok şükür herkes tuzsuz yediğimi bildiğinden sorun cıkmıyor ama yağlı yiyemiyorum ee benm için tatlılar hazırlıyorlar düşünüp sağolsunlar yemedim ama gücenmesinler diye kırk takla atıyorum gecen gün komşuya gittik ananemle, yemekten sonra, komşu abla patates yapmış kuzinenin fırın kısmında illa yiyin cok güzel dedi yok ben patates yemiyorum dedim 3 bardak çay içtim meyve çıkardı mandalina portakal falan saat 10du gece dedim ben geç saatte asitli gıdalar yemiyorum midemi ekşitiyor ayıp oldu belki ama napayım ikram elin ama mide de bnm yani dimi ama???merhaba canım menünü okudum çok güzel en azından benim gibi şerbetli tatlılardan felan yememişsin
herşey orantılı montinede evine dönünce devam edersin başka birinin evinde olmuyor uyamıyor insan sen salata istersin evsahibi yapmaz sen yağsız istersin o yağlı sever sen tuzsuz istersin o tuzlu sever ama işte sonunda ben evime döndüm ve senide biran önce bekliyoruz canımm
veeeeee kilona çok sevindim geçen hafta sen 76 çıktım diyodun nasıl oldu 73,8 süperrr vallahi inşşallah kendi evindeki tartındada aynı çıkarsın canımm çok sevindim az kaldı bana yaklaşmaanaaa
cnm valla öyle görünüyor ama bizim tartı yine 75-76 gösteriyor cnmı sıkıyor ne güzel tickeri da değiştirdim ama napcam orası meçhul...:44:lily süpersin 6 kilo gitti bile valla yetiştin bana ben hala yerimde sayıyorum
sen de bitanesim SevgiiiiimmmmmmLilymm sen bitanesin
Verecen valla yaza bomba gibi girecen.
Yolda yürürken dicekler bombaya bak
Espri yapıyorum
Eve dön hayırlısıyla tekrar eski yemek düzenine dönersin.
73 olmana da kendim vermiş gibi seviniyorum inan
sağolasın pembemmmmmAy ayy ayyy bugün ne güzel haberler gelio dörtbiryandan herkes erimişşş maşşallah darısı duraklamaların başına=)azmin elinden bişey kurtulmuyo işte böyleeee tebrik ederim canımmmm
lily,sevgi,kalbim sınıfı geçti
beyazbulut kaldı
bidahaki sınava inşallah
kızlar ne demek sınıfta kaldı? az da olsa vermeniz yeterli yeter ki verelim almayalım dimi ama???evet vallahi darısı bizlerin başınaa
sadiyem neyaptı oda bütümlemelere kaldı
sana da aferin şekerimmm....bende bende bende
1,5 kg verdim bendebanada aferin
sağolasın esinimmmmmmmlilymmmmm süpersinnnnnn bebemmmmmmmmmm tebrikler 6 kilo gitti süpperrrrrrrrrrr azmin elinden ne kaçar kiii kuzum
dön artık yavruuuuu lütfen beni de kontrol etttt yaaa çok korkuyorum kilo almaktan gelde yediklerimi sana yazayım iyimi kötümü olmuş söyle bana
canım inşallah hedefinide görürsün tartıda
tatlım çok sağol portakal mandalina ztn evde dolu ben midemden dolayı pek asitli yiyemediğimden sorun yaşıyorumhoşgeldinnn canım vallaha bu akşam lale devrini izleren aklımdan geçtin yauu
döndümü acaba evine diye düşündüm
online olmanı bekliyorum senin artık forumda canım her yazdığımıza zıplayıp
cevap vermeni istiyorum ki burada olmadığın zamanları telafi edesin
bu arada geçmiş olsun canım,bol c vitamini al
portkal nar ye
ballı limon yap
bişiciğin kalmaz
hadi grşz yarın tatlım
öncelikle tavsiyem madem kilo vermek ya da kendini toparlayıp fit olmak istiyorsun, bir günlük aç kendini tanıt yediklerini, içtiklerini yaz sana ben başta olmak üzere hepimiz yorumlar yaparız bu tuz ve şekeri azaltmada da tavsiyelerimi sana kendi topiğinden yazmak isterim ki seni takip edenler de faydalansın olur mu???kızlar 64 kiloyum ve göbek var biraz çayı şekersiz içiyorum bi haftadır ama tatlıdan ve tuzdan vazgeçemiyorum ne yapacağım bilmiyorum hedefim 57 kg falan olmak ama biraz zor galiba spor salonuna mı yazılsam ne yapsam?(
beslenme düzeninde epey bir değişikliğe ihtiyaç varsabah 1 haşlanmış yumurta bazen tereyağında 2 dilim kadar ekmek bazen 3 de olabliliyor :) 2-3 fincan çay 2-3 zeytin peynir yemiyorum diyebilirim çok az bazende hiç yemiyorum.
ÖĞLEN bazen kısır bazen patates salatası genelde bir tabaktan fazla yiyorum ama yemekten sonra genelde hemen hemen hergün çikolata yada tatlı yiyorum genelde 1 yada 2 çikolata yiyorum söylemeyi unuttum kahvaltıdan sonra,orta şekerli kahvem vardı :)ikindide şekersiz çay içiyorum 1 fincan kadar akşamda mutlaka makarna ya da pilav oluyor menüde yanında sebze yada baklagillerden bişeyler oluyor işte böyle siz ne tavsiye edersiniz boy 160,kg 64 :))))
sabah 1 haşlanmış yumurta bazen tereyağında 2 dilim kadar ekmek bazen 3 de olabliliyor :) 2-3 fincan çay 2-3 zeytin peynir yemiyorum diyebilirim çok az bazende hiç yemiyorum.
ÖĞLEN bazen kısır bazen patates salatası genelde bir tabaktan fazla yiyorum ama yemekten sonra genelde hemen hemen hergün çikolata yada tatlı yiyorum genelde 1 yada 2 çikolata yiyorum söylemeyi unuttum kahvaltıdan sonra,orta şekerli kahvem vardı :)ikindide şekersiz çay içiyorum 1 fincan kadar akşamda mutlaka makarna ya da pilav oluyor menüde yanında sebze yada baklagillerden bişeyler oluyor işte böyle siz ne tavsiye edersiniz boy 160,kg 64 :))))
cnm ben sana şöyle bir yorum yapayım:ben öğlenn gibi sana bir günlük beslenmemi yazmiştım hatırladınmı?
yeşim bunalımda,çınarsızlıktan kendini canselin kollarına attı
toprak onları mucuks yaparken gördü
zümrüt tatil planları yaparken necip boşanmak istediğini söledi
zümrüte kal geldi
saaatlerce süren dizinin özeti bu canım
selam kızlarselam kızlar
Cuma evime döndüm hayırlısıyla ama o kadar yorgundum ki gelemedim internete
otobusten indiğimden beri zar zor yürüdüm bnm ayaklarım küçüktür o yuzden ne kadar ayakkabı küçük de olsa ayaklarım içinde yüzer ama o akşam sıkıyordu, eve bir geldim ki ayaklarım tabanlarıyla beraber şişmiş tabanlarım dümdüzdü yere basınca bile acıyordu acayip ödem vardı
bir de yorgunluk ve hava değişimine bağlı dünden beri soğuk algınlığım var biraz, ama çok kötü değilim şükür ki hafif yani...
tabii 3 gün resmen zafiyet geçirdim diyeti bozmamak için...
bu arada şekeri tamamen kesmekle hayatımın en iyi kararını vermişim ki ben bunu zayıflamak için yapmıştım ama zaten açlık kan şekerim de 100 çıktı dr. kilo almamaya bak dedi ben de veriyorum artık sıkı diyet ve spor yapıyorum dedim (eski düzenime göre gayet sıkı yapıyorum) o da tamam sıkı perhize devam dedi
diğer sonuçlarım süper ötesi çok şükür, total kolesterol ve trigliserid de geçen sefere göre düşmüş gibi geldi bana ama eski sonuçlarla henüz kıyaslamadım hatırladığım kadarıyla yorum yaptım
şimdi ben yediklerimi yazayım da görün bakalım...
Cuma - eve dönüş günüm
sabah saat 8:30da kalktım cok actım ama teyzemlerdeydik ondan perşembeden kalan 2 minik parça bitteri yedim açlığımı bastırsın diye
9 gibi kahvaltı hazırlığına giriştik o arada bi gün öncesinden teyzem kuru patlıcan dolması yapmış bnm için tuzsuz pişirmiş 1 tane ondan yedim bi lokma da balık attım ağzıma
o kadar açtım ki aslında daha yerdim ama diyetteyim diye dedim bu kadarla idare edeyim
sabah
08:30 - 2 parça bitter çikolata
09: 15 - 1 minik hamsi + 1 küçük kuru patlıcan dolması
09: 45 - 2 yumurtalı omlet (az yağlı tuzsuz) + 2 bardak çay
öğle - 14:00 - 1 bardak yeşilçay+1 pkt etiform tuzlu çörekotlu kraker (aslında yemezdim ama açtım napayım) (116kalori)
ara - 15:15 - 1 elma
ara - 15:45 - 1 bardak yeşilçay + 1 pkt bademli diyet bisküvi (35kalori bir pkt)
akşam - 20:00
- 1 kase yogurtlu havuç salatası (2 yk havuç+2 yk yogurt)
- 2 bardak çay
- 1 kare dl kakaolu kek + yarım dl üzümlü kek (annem yapmış hazır değil çayın yanında kendime geleyim cok ac kaldım diye ödül verdim)
o gün gerçekten açtım daha kek yerdim ama frenledim yok dedim onun yerine yarım kk kadar tahin helvası yedim
suyu hesaplamadım, spor da yok maalesef... ayakta bile duramıyordum akşam
ama gündüz 1-1,5 saat kadar koşturdum ordan oraya o bile yeterince yordu...
Cumartesi - yani dün:)
dün de annem evdeydi aslında eksik beslendim
sabah - 08:30
- 3 küçük tahıllı tost (kaşarlı ama yağsız)
- 3 yeşil zeytin
- domates - salatalık
- 2 bardak çay
ara - 15:00
- 1 cennet elması + 1 muz
akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 1 tabak az yağlı salata
- 5-6 yk tavuklu bamya yemeği
- 1 yk kadar yogurtlu havuç salatası
ara - 21:00
1 bardak çay + 1 parça bitter yedim aslında daha fazla yemek istedim ama yok bu yeter idare et bakiyim dedim kendime
su - bilmiyorum kaç gündür hesaplamadım
spor - sadece 100 bacak hareketi bi de müzikle 5-10dk leslie hareketleri yapmaya çalıştım ama cok düşük tempoda
bugun...
sabah - 08:30
- sahanda salçalı yumurta
- 1.5 dl tahıllı ekmek (tost ekmeği buyuklugunde)
- domates-salatalık
- 1 tatlı kaşığı kadar bal (hastayım ya direncim artsın bu aralar biraz yiyeceğim baldan)
10:30 - yarım saat müzik eşliğinde leslie hareketleri + 5 dk streching
eskisi gibi tempolu değilim ama bu aralar birz halsizlik var ya ondan düşük tempoda da olsa işe yara diye düşünüyorum
işte berbat raporumla sizi başbaşa bırakıyorum kızlar...
bu arada şu soğuk algınlığım geçsin haftada 1 tatlı hakkı vereceğim kendime ipin ucunu kaçırıyorum yoksa...
bu arada bnm tartı 75in altına inmiyor maalesef...
selam kızlarselam kızlar
dünden devam edeyim menümü yazmaya...
öğle - 13:00 - 3.5 kepçe mercimek çorbası (cnm bişey istemedi malum:2:sadece sıcak bişey yemek istedim ben de çorbayla karnımı doyurdum)
ara - 17:00 - 5-6 kuru kayısı+2-3 ceviz
akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 1 domates
- 5-6 yemek kaşığı etli bezelye yemeği
- 1 lokma (küp şeklinde) peynir (yogurt-ayran yerine)
ara - 21:30 - 7-8 kuru kayısı+2-3 ceviz
spor - sabah müzik eşliğinde leslie hareketlerinden yapmıştım yarım saat
su - 6-7 bardak su içtim sanırım 1,5 lt anca oldu
bugune gelince...
9:30da kalktım ama iyi dinlenmişim kendimi daha iyi hissediyorum dünkü halsizlik yok üzerimde
güzel bir kahvaltı yaptım
kahvaltı - 10:30
- 1.5 dl tahıllı ekmek (yaklaşık 2,5-3dl etimek kadar)
- 1 yeşil zeytin
- 1 kk light beyaz peynir
- 2 yk kadar kahvaltılık sos (kendim yaptım)
- bal (1-2 tatlı kaşığı vardır herhalde ölçmedim)
güzel, güçlü bir kahvaltıyla güne başladım inşallah biran önce kendime gelirim de eski dikkatli beslenme düzenini tekrar uygularım ama iyileşene kadar kahvaltıma bal ekliyorum kızlar ona göre...
hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?