selam kızlar
sonunda geldim ve birazdan yorumlara başlıyorum Allahın izniyle...
önce raporumu vereyim, bugun biraz daha iyiyim düne göre...
sabah - 11:30
- 1 tabak nesfit (yarım yağlı süt+5 yk nesfit)
ara - 15:00 - 1 minik haşhaşlı çörek
öğle - 16:00
- 1 haşhaşlı çörek
- 1 dl tahıllı ekmek
- 4 yeşil zeytin
- az yağlı menemen (1-1,5 yumurta+pırasa+sogan+salça)
akşam - 19:00
- patatesli tavuk yemeği (1 parça tavuk + 5-6 küp patates)
- 2 kepçe tarhana çorbası
- turp (2 dl yani yaklaşık çeyrek turp)
- 1 bardak ayran (tuzsuz)
su - 7 bardak oldu 8 olunca 2 lt oluyor işte en az 2 ltye tamamlarım
spor - 1 saat pilates (20dk pilates + 40dk pilates esneme hareketleri)
bu pilates fena yordu haaa tüm kaslarım agrıyor
günü bu şekilde kapatıyorum güzellerim...
hepinize sevgiler...
cnm yok diye biliyorum ben 10 yılı geçmiştir herhalde uzun yıllardır kullanırım hatta okul zamanı vaktim oladıgında bir kase yerdim az yağlı ya da yagsız sütle ama sadece kahvaltıdalily'im bu nesfitlerin zararı yok di mi yaaa. senin menünde görünce içim rahatladı. sen hangi cinsini kullanıyosun?
cnm yok diye biliyorum ben 10 yılı geçmiştir herhalde uzun yıllardır kullanırım hatta okul zamanı vaktim oladıgında bir kase yerdim az yağlı ya da yagsız sütle ama sadece kahvaltıda
hani reklamlarda var ya nesfitle 14 gün programı ben onu yapmıyorum
cnm peynir yemek istemedi bi de geç bi vakit diye bu şekilde yaptım
ölçüyü abartmazsak bir problem olacagını zannetmiyorum
ben nesfit sade kullanıyorum tabii kellogs da olur ama tahıllı olanlarından sarı renkte satılan mısır gevreklerinden değil...
tabii meyvelisi var, keten tohumlusu var, müsli şeklinde satılan tarzda olanlar var ben bir ara kuru meyvelisini de yiyordum ama tatlı geliyor artık hatta sadesine istenirse evde de eklenebilir kuru meyve...
bazı marketler kendi markalarında çıkarıyor aynı nesfit gibi onları da tercih edebilirsiniz bnm burada o imkanım yok
açıkçası tahıllı olup nerede indirimdeyse onu alıyorum sonucta lezzet kadar bütçe de önemli...
cnm yok diye biliyorum ben 10 yılı geçmiştir herhalde uzun yıllardır kullanırım hatta okul zamanı vaktim oladıgında bir kase yerdim az yağlı ya da yagsız sütle ama sadece kahvaltıda
hani reklamlarda var ya nesfitle 14 gün programı ben onu yapmıyorum
cnm peynir yemek istemedi bi de geç bi vakit diye bu şekilde yaptım
ölçüyü abartmazsak bir problem olacagını zannetmiyorum
ben nesfit sade kullanıyorum tabii kellogs da olur ama tahıllı olanlarından sarı renkte satılan mısır gevreklerinden değil...
tabii meyvelisi var, keten tohumlusu var, müsli şeklinde satılan tarzda olanlar var ben bir ara kuru meyvelisini de yiyordum ama tatlı geliyor artık hatta sadesine istenirse evde de eklenebilir kuru meyve...
bazı marketler kendi markalarında çıkarıyor aynı nesfit gibi onları da tercih edebilirsiniz bnm burada o imkanım yok
açıkçası tahıllı olup nerede indirimdeyse onu alıyorum sonucta lezzet kadar bütçe de önemli...
yerim vallahi seni. çok haklısın bütçe de önemli bence. ben çok ve gereksiz harcıyorum
ben de seni yerim fıstık valla kusura bakma ben yokken açmışsın topiği bi türlü nasip olmadı gelmek dur diğer topikleri halledeyim gelcem sana da:)randomlife sayesinde ben de yiyerek zayıflıycam hadi hayırlısı:S dukandan çekip aldı beni saolsun
sağolasın esinimmm yaaaa iyi diyelim iyi olalım nolsunlilymmmmmmmmmmmm
selam tatlım nabersinnnn????????
minikkin günlüğündeki mesajın çok hoşuma gitti ismimi bilhassa belirtmen çok ince bir hareket çok tatlısın
ben sizi hiç bırakmayı düşünmüyorum müsait oldukça hep buralardayım sizlere yazınca çok mutlu oluyorum
bu mutluluktan kendimi alıkoyarmıyım hiççç şu taşınma işimde bitsin daha sık uğrucam
şu ara rahatım ama bi 15 gün sonra muhtemelen uğrayamam buralara evde tadilat olcak eeee internetin bağlanması taşın derken ihmal edicem ama olsun ebedi bir ayrılık olmucak allahın izniyle
öptüm tatlımmmmmm
ya sağol tatlımlilyciğim sen dert etme hiçbirşeyi. evde olduğun zaman herkes yüklenir ama işe girdiğinde herşey değişecek. dertleşmek istediğin zaman ben hep burdayım tatlım benim. Pozitif enerji gönderiyorum sanaaaa
ya sağol tatlım
ben de burada aslında insanlara moral veren, devamlı neşeli, pozitif oarak biniyorum ve gerçekten hayatı seviyorum insanları seviyorum insanlar bana yazıyor sen bizim yaşam koçumuz oldun vs şeklinde... normalde de oyleyimdir ama artık hapis gibi yaşamaktan sıkıldım 6 aydır boyleyim, ztn cok sosyal bir insan değildim ama yine de kendimi oyalar, insanlar içinde oldukça günün kargaşalığında unuturdum dertleri burada 6 aydır sessiz sadece ev işi ve ailemi anlayışla karşılamaya çalışmakla geçiyor günlerim ve kpssye daha neredeyse 1 yıl var!!!!!!!!!!!! 1 yıl sonra memur olmadan sanırım klinik vaka olucam...
size yazdıkça, insanlara faydalı oldugumu gördükçe mutlu oluyorum yoksa kesin şimdiye delirirdim
ben de hepinizi cok seviyorum cnm... şimdi daha iyiyim gerçekten...Bizde seni çok seviyoruz lilyciğim keşke aynı yerde olsaydık ama aynı platformda olmak da bir şans. Olumlu düşünellim hep.
ben de hepinizi cok seviyorum cnm... şimdi daha iyiyim gerçekten...
birazdan çıkıp ev işlerine dalacam
tatlım şimdi iyiyim balkona çamaşır asıyorum güneş bana iyi geldi sağolun hepiniz desteğiniz için...Keşke yardım edebilsydim tatlım aman şarkı söyleye söyleye yap spor niyetine artık
sağolasın esinimmm yaaaa iyi diyelim iyi olalım nolsun
biraz moralim bozuk işte yazılarınızı okuyunca düzeliyorum az da olsa...
neden diye soracak olursan, ev işleri hiç bitmiyor, düzen yok evde herkes kafasına göre takılıyor, kardeşimin biri vardiyalı çalışıyor sabah gidiyor oglen geliyor tüm gün akşama kadar evde akşam işe tekrar gidiyor ben evde insan oldu mu iş yapasım gelmiyor, ee kendime de vakit ayıramıyorum akşam da soguk oluyor internet girmek içimden gelmiyor cok üşüyorum, buraya yazdığımda iyi oluyorum aslında ama işte artık takipte zorlanıyorum
normal günlük takiplere günde 2-3 saat ayırıyordum gecen hafta yoktum o gunleri kapatmaya çalışırken hep yarım kaldı hiç bişeye yetişemiyorum ne eve ne buraya ne kendime... patlayacagım artık çalışmıyorum ya herkes bana yükleniyor bu neden temiz değil, niye bnm ütüm yapılmadı, acıktım yemek hazırla... ya artık bunaldım çekip gitmek istiyorum memurluğa hazırlanacagım ama bir düzene koyamadım ki evdekileri... asıl amacım memuriyette değil aslında hayata dair cok hedeflerim var memurluk sadece ekonomik özgürlük yolunda bir araç yoksa buradaki ıssız ada gibi küçük yerde geçecek ömrüm o yuzden memurluk burdan kurtulmak için bir basamak bnm için yoksa ömür boyu memur kalmak gibi niyetim yok daha yuksek hedeflerim var ama çalışmak istiyorsam ailemden izin cıkmıyor başka şehre... dört duvar arasında hapis gibi bunaldım artık... dışarı çıksam napcam tanıdık yok ki gezeyim, sinema yok avm yok doğru düzgün gezecek market bile yok!!!!! 2 secenek var ya ev ve bu ilçe, ya da uçsuz bucaksız kimsenin olmadığı bahçe... yani 2 tarafı da engin deniz ama insan yok, asosyal bi ortam...
ya sen de diyorsun selam verdim borçlu çıktım yazdım da yazdım nolur kusuruma bakma şu an öyle doluyum ki dertleşmek istedim içimi boşaltmaya çalışıyorum yazcak cok sey var da canını sıkmak istemiyorum
sağol bitanem iyi ki varsınız yaaaa....
ya sağol tatlım
ben de burada aslında insanlara moral veren, devamlı neşeli, pozitif oarak biniyorum ve gerçekten hayatı seviyorum insanları seviyorum insanlar bana yazıyor sen bizim yaşam koçumuz oldun vs şeklinde... normalde de oyleyimdir ama artık hapis gibi yaşamaktan sıkıldım 6 aydır boyleyim, ztn cok sosyal bir insan değildim ama yine de kendimi oyalar, insanlar içinde oldukça günün kargaşalığında unuturdum dertleri burada 6 aydır sessiz sadece ev işi ve ailemi anlayışla karşılamaya çalışmakla geçiyor günlerim ve kpssye daha neredeyse 1 yıl var!!!!!!!!!!!! 1 yıl sonra memur olmadan sanırım klinik vaka olucam...
size yazdıkça, insanlara faydalı oldugumu gördükçe mutlu oluyorum yoksa kesin şimdiye delirirdim
esiniiiiimmmm cnm bnmmmmmlilymmm çok üzüldüm inan senin adına kıyamam sana yaaaa
bak öyle birşpey birdaha sakınnnn yazma nedemekmiş ooo borçlu çıkmak her zaman seni dinler ve yardımcı olmaya çalışırım senin yaptığında bizi dinleyip akıl veriyorsun her nsorumuza cevap veriyorsun çok iyi bir arkadaşsın sana layık olabilirsem ne mutlu bana keşke sorunlarını çöze bilecek gücüm olsada sana bütün sorunlarını sıfırlasam her zaman her an ister özelden ister burdan seninle dertleşip sorunlarını dinler derdine ortak olurum hiç çekinme bizler dostuz veeee dostlar bugünlerde belli olur bunu unutma sen çok değerlive özel bir insansınn ve herşeyi hak ediyorsunnn şu zor günlerin göz aç kapa geçer inşallah güzel arkadaşımmmmm benimmmmmmmmmmm
ay kız oyle miydi???:44: ne çok şeye vesile olmuşum hç hatırlamıyorum yaaaaben günlüğümü açtığımda ilk sen yazmıştın ve bana çok yardımın dokunmuştu leslie yle senin sayende tanıştım kilo cetvelimi ayarlamayı senin sayende yaptım yeme düzenimede okaadar yardımcı oldunki çok teşekkür ederim hayatım.Sen evkızısın ben evkadınıyım inan aynı durumdayız bide benim hiç akrabam yok mersinde hiçbiyere çıkmıyorm sabahdan akşama kadar bir kelime etmediğim bile oluyoo bide anlayışsız bir eşe sahipsen benimgibi odahada kötüü 2 dk sohbet etmezzz yani anlatsam dağ olur misaliiburda sizinle sohbet etmek okadar iyi geliyorki bana bu arada olmadığın günlere takılma canım yorma kendini üzülme biz biliyoruz yorum yapmak istediğini bize destek çıkmak istediğini biz seni anlıyoruz seni kocaman öpüyorum rahatlatır beki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?