Lily86'nın Diyet Günlüğü

hoşgeldin lilym seni görmek ne güzel umarım iyisindir tatlım
raporlarının hepsini okudum bence çok bilinçli bir insanın yiyeceği şeyler öğünlerini atlamaman çok iyi inşallah hedefini tartıda görürsün bunu yaşamanı çok isterim canım tekrar gelirim tatlım öptümmmmm

sağol canım önerilerin için dikkate alacağım.ya bi de o günlük açmak dediğin o cetvel gibi çizelge heralde dimi onu denedimde son adres aşamasında yapamadım sonra sinir oldum kapattım bilgisayarı :))))

esinimmmm cnm bnm çok sağol hep beklerim tabii gel.. ben de gelcem sizin topiğe ama bi türlü imkan bulamadım şöyle bi boş günüm olsa da herkese tek tek yazsam diyorum bi de 3 gün yoktum o da baya bni zorluyor arayı kapatmak
sağol cnm inşallah vercem senin gibi çıtır olcam

yok tatlım günlük dediğim topik yani bu yazdığımız bnm günlüğüm yaaa
o bahsettiğin kilo çizelgesi, onu sonra yaparsın once bi günlük açıp raporlarını yaz onu beraber yaparız sonra..

canım hoşgeldin tekrardan 2 3 gün yokum dedin 1 hafta olcak nerdeyse özlettin kendini vallahi
sen yokken burası çok sessiz kaldı yahuuu beğenmedim vallahiii
menülerini okudum hastaneye gitgel koşturmaca mecbur püsgevit:) felan yiceksin simit poğaça vs yemekdensee en iyisini yapmışsın çikolatalara gelince gr olarak yazmışsın anlamadım ama azdı sanırım afiyet olsun vallahi bende herşeyden yiyorm ama azaz napalım nefsimiz körelsin

Günaydınnn

Birkaç gündür gofretler çokolatalar miğdeye inmiş bakıyorumda.Oh sefan olsun onları geride bırak sen şimdi bugün yememeye bak çikolataları.Buarada cuma gününün özetiydi sanırım okurken koptum resmen hep açım yazmışsın yaa ahahahah :) banada bazen öyle açlık gelio sanki hiç doymuorum bilirim o duyguyu:) Bakalım bgn neler yapcan takipteyim.

maşallah tatlım 10 kg uçmuş. Fıstık fıstıııııık :)

canım sendemı kayboldun ortaalardan bakıym. Degerlerin eskisine oranla düşük çıkmasına sevındım canım. Ama doktorunda dedıgı gıbı sıkı dıyete devam..

günaydın lilym nerelerdesin fıstık
lilym senin tartılma günlerin ne zaman????belki yazmışsındır ama dikkat etmedim heralde
dün akşam anneme yemeğe gittik gelinimiz geldi yemeğe annemler pide söylediler malesef dün akşam yaklaşık 19.30 civarı kaşarlı pide yedim yanında salata bolca veeee asıl bomba dün abimin doğum günüydü pasta aldık vee 1 dilimde pasta yedim yemesem olmazdı yiyim diye herkez gözümün içine bakıyordu çok kötü hissettim ama napim yedim artık eve geldim hemen yeşil çayımı yaptım 2 kupa içtim bol su içtim inşallah kötü şeyler olmaz olmaz dimi arkadaşım :18:

selam kızlar
dünün raporunu size utançla sunuyorum
dövün kızın haklısınız

sabah - 08:30
- 2 haşhaşlı çörek (annem yapmış 1 etimeğin yuvarlak hali küçük yani)
- küçük bir parça kaşarlı tost (az kaşarlı-yağsız)
- 3-4 yeşil zeytin
- 2-3 bardak çay

ara - 11:30 - 1 küçük kase aşure (biz yapmadık eve geldi:) )

öğle - 13:30
- köfteli patates yemeği (3 köfte - 5-6 küçük patates vardı)
- 4 yk makarna (çok az yağlı 1 tencerede 1 tatlı kaşığı kadar yağ var ve az tuzlu)
- 6-7 tane kuru kayısı (yemekle doymadım yaaaa)

ara - 16:00
- 5-6 adet kuru kayısı
- 2-3 ceviz
- 1 bitterli gofret
- 40g'lık karamelli çikolata

akşam - 19:00
- 5 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 3-4 yk yogurt

ara - 20:00
- 2-3 haşhaşlı çörek + 2 bardak çay
kalorisini bile hesaplayamadım menümün o derece berbat yani
spor - 20dk müzik eşliğinde leslie hareketlerini yaptım aslında 20dkdan fazla ama bakmadım saate öylece tepindim işte...
su - 6-7 bardakla kapattım günü anca 1,5lt işte
dayağı hak ettim biliyorum

selam kızlar
dünkü berbat menüden sonra ve bugunku geç kalmaya bağlı olarak kendime ceza verdim...
saat 10:50de kalktım bugun
cok uyudum
aç karnına tartıya çıktım kızlar bnm tartı hep 75 gösteriyor... hastanenin ertesi günü aç karnına da aynıydı sanırım 1 kg fazla ölçüyor...
dün yediklerimin pek etki ettiğini zannetmiyorum çünkü ne kadar cok yersek yiyelim yediklerimizin sadece 150gramı yağ olarak depolanabiliyormus ya da kilo verirken de en fazla günde 150g zayıflıyormuşuz, gerisi su oluyormuş....
gelelim bugunku menüye...
sabah - 11:30
- 5 yk nesfit (sonu oldugu için hep toz gibiydi)
- yarım yağlı süt (ölçmedim)
demin de bir yudum portakal suyu içtim kardeşime sıkmıştım bardağı taşıracak diye bir yudum içtim....
saat 2-3 gibi yerim artık ya muz+yogurt ya da kendimi aç hissedersem de kıymalı ıspanak yemeği var yogurtla onu yerim
akşam da yemekte çorba olacak yanına ne olur bilemiyorum...
şimdillik hoşçakalın
sevgiler...

maalesef tatlım yaa hem 3 günün eksikliği vardı bi de gelince hasta oldum şimdi biraz daha iyiyim ama şimdi de ev işleri cok yogun birazdan yine cıkcam artık akşam gelirim cunku takipler birikti...
günaydın lilyciğim

bana uğramıyosun sensiz eksik kalıyorum yoksa küstün mü
yok bebeğim ben kolay kolay kimseye küsmem
bu aralar pek internete giremiyorum ondan gelemedim ama hepiniz aklımdasınız inşallah akşama tek tek geleceğim hepinize...
valla kızlar bu aralar giremiyorum bu 3 gunluk yorgunluk bende hastalık olarak ortaya çıktı malum bağışıklığım aşırı zayıf...
şimdi yeni yeni toparlanıyorum
buraya giremedim ya ondan saldım kendimi hastalıktan dolayı cnm bişey yapmak istemiyor üşeniyorum ne bulursam yedim hep ama bugun tekrardan döndüm eski düzenime kendimi kontrol etmezsem kilo alacagım biliyorum kışın hep kilo alıyorum bu kış farklı olacak zayıflayacagım desteğinizle...
sizi çok seviyorum bnm güzel yoldaşlarım

esiniiiiiiimmm cnm bnmmmm
bnm tartı günüm cuma... geçen hafta perşembe hastanede dijital olarak tartıldığım ve cuma yolda geçtiğinden o gun bildirimde bulunmuştum...
ooooo görümce sultan
kız dün yediklerin kötü değil hem sen artık diyette değilsin tabii dikkat etmek gerekiyor ama sen ölçünü biliyorsun ztn önemli olan ne kadar yiyeceğini bilmek ve kendini kontrol etmek ztn neden kilo aldık ki??? kontrolsüz beslendiğimizden.... üzme kendini eski düzene tam gaz devam... desteğini esirgeme benden de olur mu esinimmmmm????

bu nesfitler işe yarıyormu yarıyorsa alıyım da öğlenleri onu yiyim?

lilycim canım yardım et kız 1 ayda 6 kilo verdim sence çokmu fazla demişsin ki en fazla 150grm verebiliyormuşuz 1 günde ozaman benim sudan ve kasdanmı gidiyo ama ben gayet sağlıklı besleniyorum ve suyumu 3litre içiyorum sporumuda yapıyorum sence verdiğim kilo sağlıksızmı

yok bebeğim çok değil...
ben de aynı senin gibi verdim ama sen cok spor yapıyorsun
yani yiyerek ancak 150g alınırmış ya da hiç yemezsen ancak o kadar verirmişsin spor hariç...
ben de 4 haftada 5kg falan verdim ama spor yapmadan o kadar veremezdim yani korkma kız...
ayyy yine bi polemiğe neden olucam diye korktum offf yaaa hepinizden özür diliyorum kızlar yaaa......

ay bende korktum canım sağlıksız vermek istemiyorum sonra saçlarım felan dökülür buarada bişe dikkatimi çekti diyetden önce sürekli saçım dökülüyordu şimdi bayağı azaldı dökülmesi hatta dökülmüyor denecek kadar azzz oyyy güzel saçlarım kıyamam size bundan sonra bol su az yağ
ehehehe nie kız günlüklerinde birsürü değişik değişik sporlar yapıyordun nerden spor yapmadan verdin alla alla sadece son 1 hafta yapmadın oda zaten hastane koşuşturmacasında spor olmuşturr

hiç bırakırmıyım seni bitaneme bak yaaaaaa seninde tartıda istediğin kiloyu görmene az kaldıı o günleri görceksin ve bize yazcaksın bunu hissediyorum sende bu azim varken ooooooo neler halledersin neler

selam kızlar
sonunda geldim ve birazdan yorumlara başlıyorum Allahın izniyle...
önce raporumu vereyim, bugun biraz daha iyiyim düne göre...

sabah - 11:30
- 1 tabak nesfit (yarım yağlı süt+5 yk nesfit)

ara - 15:00 - 1 minik haşhaşlı çörek

öğle - 16:00
- 1 haşhaşlı çörek
- 1 dl tahıllı ekmek
- 4 yeşil zeytin
- az yağlı menemen (1-1,5 yumurta+pırasa+sogan+salça)

akşam - 19:00
- patatesli tavuk yemeği (1 parça tavuk + 5-6 küp patates)
- 2 kepçe tarhana çorbası
- turp (2 dl yani yaklaşık çeyrek turp)
- 1 bardak ayran (tuzsuz)

su - 7 bardak oldu 8 olunca 2 lt oluyor işte en az 2 ltye tamamlarım
spor - 1 saat pilates (20dk pilates + 40dk pilates esneme hareketleri)
bu pilates fena yordu haaa tüm kaslarım agrıyor
günü bu şekilde kapatıyorum güzellerim...
hepinize sevgiler...

valla o koşuşturma yüzünden diyeti bozmayım diye aç kaldım sonrası malum hastalık olarak geri döndü ama şimdi daha iyiyim şükür...

bnm tartı 75 gösteriyor hastaneden geldiğimden beri demek ki 1 kg fazla ölçüyor artık onun suyundan gitcez...
hiç bırakırmıyım seni bitaneme bak yaaaaaa seninde tartıda istediğin kiloyu görmene az kaldıı o günleri görceksin ve bize yazcaksın bunu hissediyorum sende bu azim varken ooooooo neler halledersin neler
inşallah cnm yaaa bu azmim liseden sonra azalmıştı geri döndü şükür ki inşallah desteğinizle yaza kadar çıtır olcam zatn yaşımı göstermediğim söylenirdi iyice 10 yıl öncesine döncem artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…