Hayırlı olsun topiğin umarım istediğin kiloya bir an önce kavusursun sağlıkla birlikte
günlüğün hayırlı olsun canım...
ben dukan gibi diyetlere karşıım....
tek tip besinlerle de beslenmek,insan vucuduna zarar verir.
en güzeli her besinden ihtiyacın olduğu kadar yemek...
çünkü vucudun buna ihtiyacı var...
Hayırlı olsun canım, hedefin kac bıde yaş kaç?
Umarım istediğin kg ya ınersin.
teşekkür ederm cnm
bnm yaş 25
bnm hedefim şimdilik yılbaşına kadar en az 70e inmek yaza kadar da ideal kilom olan 50-55kg'a inmek.
Bn diyetisyen sayesinde kötü beslenme alışkanlığım olan az yemeyi bıraktım şimdi düzenli ve her şeyden ölçülü yiyebiliyorum..
Inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız...
Sevgiler...
benimde boyum 1,54 yaşımda 28. Aynıyız yani. Her zaman yanındayız. Dıyetıde bıraktırmayız.madem buraya geldin. Senden bizi bırakma.
umarım başarılı olursun eminim birilerine hesap veriyor olmanın rahatsızlığını hissederek dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat edeceksin hep birlikte başaralım inşallah:)
sana katııyorum canımcım...
çok önemli birşey birilerinin seni sürekli kontrol ediyor olması:) güzel bir otokontrol sağlıyorr:)
umarım başarılı olursun eminim birilerine hesap veriyor olmanın rahatsızlığını hissederek dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat edeceksin hep birlikte başaralım inşallah:)
diyetisyene gittiğim günlerde 15 gunde bir rabdevu veriyordu. ne yediğimle değil, kac kg verdiğimle ilgileniyordu. ılk bırkac gıtmeden sonra, amaaaan bugun yıyeyım, ıkı gun yemem onun ıstedıgı kıloda gıderım dıyorsun belli bır seyden sonra. ama burası başka. her dkbırı okuyor ve yorum yapıyor. ve yedıgım bişeyi yazmadıgım zaman suclu hıssedıyorum hemen gırıp yazıyorum.
oncelikle hayirli olsun canim gunluk tutmak paylasmak gercekten de ise yariyor..
lutfen o 3 baklava ve bitter cikolata yuzunden herseyi batirdim diye dusunme. uzmanlarin hepsi bu konuda hemfikir.
eger bugun diyeti zaten bozdum, yarin tekrar basliyorum dersen bu aksam kendini fazlasiyla serbest hissetme ve daha cok yeme ihtimalin var.
bozsan bile o gun spor yaparak, veya ertesi gun spor ile birlikte protein agirlikli beslenerek (ve de ertesi gun cidden cok su icmen lazim) o aldigin kaloriler yaga donusmeden hemencecik kurtulursun.
dilara kocak bile aciklamisti arada bir kacamak yaptiginizda ertesi gun bunlari yaparsaniz kilo olmaz o yedikleriniz diye. gercekten de ise yariyor.
yani canim arada illa ki canimiz birsey cekiyor kacamak yapiyoruz, cok sik olmamak sartiyla bunlar normal. onemli olan bunun motivasyonumuzu dusurmesine izin vermemek, kaldigimiz yerden hemen o an devam edebilmek, ve de aldigimiz ekstra kalorileri az once bahsettigim gibi dengelemek.
bu arada ben de her aksam Leslie yapiyorum hem gunun stresini atiyorum, hem aksam yemegimi eritiyorum, hem de gece bebek gibi uyuyorum :) oldukca da inceltiyor kilo farki olmadiginda bile incelme oluyor sikilastiriyor vucudu, azimle devam et derim ve de en fazla 1 gun arayla yapmak gerek unutma
haydi sana kolay gelsin canim, umarim bir an once istedigimiz kiloya ulasiriz hepimiz
öncelikle sayfamı ziyaret ettiğin için sonra da paylaşımın için cok tesekkurler...
cocukluktan beri beslenme yasaklarıyla yasayan ve zaman içinde kilo almış olmama ragmen bazı ilkelere hala sadık kalabilen, ayrıca da ilgi alanım saglık ve beslenme-diyet oldugu için cok okuyup bilgilenmeye çalışan biri olarak, yılmış ve bırakmış değilim... her yeni gun guneş yeniden dogduguna ve nefes alabilmek için yeniden sansımız olduguna gore, bu bize kendimizi duzeltmemiz için verilmiş bir fırsattır ve biz kendimizin farkına varabilirsek dun yaptığımız hatayı bugun yapmamaya calışırız. ben de bunu yasam felsefesi haline getirmeye çalışan biri olarak umudumu kaybetmiyorum, verecegim bu fazlalıkları, önce Allaha sonra kendime güveniyorum ve tabii siz destekçilerime de... inşallah zaten spor hayatıma girerse eminim ki hem kilo vereceğim hem sıkılaşacagım ve guzel bir vucuda sahip olacagım...
cok tesekkur ediyorum hem paylaşım için hem de destek için...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?