inşallah veririm ki verecegim gibi geliyor cünkü hem beslenmeme dikkat ediyorum ki bir de monti diyeti kontrolden cıkmama da engel olacaktırlilycim tebrik ederim 4 kilo vermissin... Insallah devami da gelir. Cok guzel besleniyosun tabii ki arada kacamaklar olur, olmazsa bi sure sonra patlarsin zaten.... Sehirdisinda da insallah kilo verip gelirsin :))
cnm çok teşekkür ederim inşallah dal gibi fıstık gibi olacagızmaşallah diyimdesadece bu ay denedik ve tuttu rabbime şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin ahh memüklerim büyüme başladı ama
bu arada canım 4 kilocuk vermişsin oy cok sevindim taş gibi olucaksın go go go go
selam
kızlar ben yarın 3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum
bugun de yazmaya çalışacagım ama sonu gelir mi bilmiyorum...
biliyorum ki sizleri çok ihmal ettim ama takdir edersiniz ki takipleri yapabilmem için 2-3 saat zaman harcıyordum ve şimdi günler kısaldı malum, ev işleri yetişecek, bir de kpss derslerine çalışmaya başladım ona da vakit ayırmam gerekiyor
eeee bi de sobalı ev olunca akşamları da salondayız ailecek
hatta soru çözümlerini bile orada yapıyorum boş oturmamak için...
o yüzden beni hafta sonuna kadar mazur görün olur mu???
tabii raporlarımı defterime yazacagım ve imkan bulup girdiğimde sizlerle paylaşacagım ama sizleri ne kadar takip edebilirim o tartışılır sonucta internet kafelerde en fazla 1-2 saat durabilirim öyle değil mi??? kuzenlerin interneti var ama orda da en fazla raporumu paylaşabilirim sonucta ziyarete gidiyorum zaman kısıtlı
bu arada ben defterime uzun zamandır yazmamışım ve diyet sürecimde kopukluklar var o yuzden bir ara topiğimi okuyup defterime gerekli rapor özetlerini geçirip kilo verme sürecimde ne kadar zamanda kaç kilo verdim, ölçülerimde ne gibi değişiklikler oldu bunları da ekleyeceğim raporlarıma tartı günlerimde ki, size daha somut şekilde göstermek istiyorum çünkü sorular alıyorum ne kadar zamanda kaç kilo verdin diye, en azından bunları bir liste halinde toplarsam ilk sayfada düzenleme yaparım ve isteyen oradan görür.
bu arada dünkü bilgi paylaşımına ara vermek durumundayım dönünce, Allah nasip ederse haftasonu, bu bilgileri sizlerle paylaşacagım aklımda unutmadım yani, arada kaynamasın:)
bugun yine Dr. Gürkan Kubilay'ın programında dr bey, 5 kalça hareketi gösterdi ki aslında bildiğimiz şeyler ama pek uygulamıyoruz maalesef. ben bu 5 hareketi elimden geldiğince uygulamaya çalışacagım ayrıca leslie imkanım yok o yuzden müzik eşliğinde leslie hareketlerinden kendi kafama göre yapacagım bunu da belirtirim ztn döndükten sonraki raporlarımda...
bu 5 hareket 12 kere (yani 1 set=12 defa) 3 set halinde yapılırsa hem eklemler için iyiymiş hem de kalçayı sıkılaştırıyormuş
her gün 100 bacak hareketine bir de bu 5 hareketi ekliyorum bugunden itibaren inşallah
1 set de yapsam daha fazla da yapsam yaptığım kâr diye düşünüyorum
bu arada benm tartı günüm Cuma normalde ama ben Perşembe günü hastanedeki vücut analizi yapan makinede tartılacagım belki bana yağ-kas-su oranlarını da verir (diyetisyen ölçtüğü halde vermemişti ama ben rapor hazırlarken onu da arayıp soracagım ki kendime ait kilo verme süreci konusunda kendim hakkında bilgim olsun)
çok yazdım ama size açıklama yapmadan aranızdan ayrılmak istemedim
gelince takibe devam edeceğim kuşkunuz olmasın
hepinize sevgiler...
selam kızlar
bugun montiye geri döndüm...
kiminiz diyebilir ki lilycim senin beslenme düzenin güzel neden monti gibi diyetler yapıyorsun?
ki boyle diyen arkadaşlar olmuştu geçen sefer montideyken...
bunun nedeni beni daha düzenli ve ölçülü yemeye sevkediyor ve fazladan bişey yememek için otokontrolu sağlamaya yardımcı oluyor
aynı zamanda belli yasakları olmasına rağmen, bu yasak yiyecekler, gerçekten bnm zayıflama sürecimi etkiliyor ve bu yiyecekleri kestiğimde zayıflamada kolaylık yaşıyorum
yani bnm bedenime iyi geliyor ve sağlıksız gıdalardan uzak durup daha sağlıklı beslenme yolunda beni yönlendirebiliyor o yüzden montiye başladım tekrardan
gelelim yediklerime...
sabah - 08:30
- 1 dl tam tahıllı ekmek (yaklaşık 2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk light beyaz peynir
- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 2 bardak çay
öğle - 12:30 (birazdan yiyeceğim)
- 6-7 yk tavuklu kabak yemeği
- 2-3 yk yogurt
- 1 domates
ara yapabilirim bilmiyorum akşamdan da emin değilim ama salata+yogurt kesin olacak inşallah
heheh evet ya rabbim kucağıma almayı nasip etsin tek amacım o bana yardım et bebegim ya
yersem abartsam kızın bana@@ 10 kilodan fazla almamam lazım :s
kızlar selam herkese
yarın internet kafeden girip raporlarımı vereceğim dün dpor yapamadım uyuyakaldım maalesef
bugun de yolda geçti günüm sadece 15-20dk yürüdüm
montiyi uygulayamadım ama diyete tam gaz devam
hepinizi cok seviyorum görüşürüz canlarım
sevgiler...
heheh evet ya rabbim kucağıma almayı nasip etsin tek amacım o bana yardım et bebegim ya
yersem abartsam kızın bana@@ 10 kilodan fazla almamam lazım :S
cabuk git ve cabuk geri dön
özlicez seni lilyyyy
diyete devam ona göre, raporlarini bekliyoruz dört gözle
menüüy begendim tatlimmmm
sporda yaptiysan süper bi gün olmussss
canım allah bagıslasın. Ay çok sevındııım. Darısı ısteyen herkesın basına inşallah. Evet fazla kılo almak yok. Sonra vermesi çok zor olur. Ama sana ozellıkle emzırme donemınde sssst hoop dur demek lazım. Herkes ozaman kılo alıyor cunkuu :))
liillllyyy nerdesin kız. Nerelere gıttın. Bende sana bakmaya gelmiştiim.
selam canım
senden minik bir ricam olacak...
biliorum şehir dışındasın ama
zayıflama kürleri'nde bir konu açtım..
limon tarçın bal karışımı diye..
ona bi göz atıp geri dönersen çok sevinirim..
denememiş olabilirsin ama nedense sen ne dersen onu yapasım var bu konuda
güzel güneşli bir günden hepinize merhaba sevgili can yoldaşlarım
eksik kaldığım yerden itibaren raporumu vereyim yorumlarınızı hemen göremeyebilirim çok kalmayacagım çünkü, sırf sizi özlediğim ve sizlerden uzak kalamadığım için internet kafeden giriyorum nete...
SALI
sabahı daha önce yazmıştım ztn
ara - 17:00
- şekersiz meyve marmeladını bitirdim
akşam - 18:30
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 6 tane lahana sarma
- 3 yk yogurt
- 1 yk yogurtlu havuç salatası
- yeşil salata - az yağlı - tuzsuz
ara - 21:30
- 1 orta boy muz
o gun sabah başladıgım montiyi uygulayamadım ancak akşama kadar sürdü çünkü malum montide unlu çorbalar, pirinç falan hep yenmemesi gerekenler arasında ama diyete uymaya çalıştım ölçülü yedim herşeyden
spor yapmadım
suyu ne kadar içtiğimi şu an hatırlamıyorum deftere de yazmamışım ama en az 1,5lt içmişimdir daha az içmemeye çalışıyorum biliyorsunuz
Çarşamba
sabah - 08:30
- 1,5 etimek kadar tahıllı ekmek (1 dl ekmeği bitiremedim yani)
- 1 kkdan biraz az light beyaz peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak çay
sabah yola gideceğim diye herhalde pek iştahım yoktu
öğle - 12:15
- 1 paket Etiform Yulaflı bisküvi (6 bisküvi var içinde - toplam 153kalori)
- 1 bardak nane-limonlu yeşilçay (~180ml) - yanımda taşıyorum artık yeşilçayımı
ara - 14:15
- 100g leblebi + 1 bardak yeşilçay (~180ml)
akşam - 19:00
- 7-8 yk patatesli kereviz yemeği (biraz yağlı geldi suyunu yemedim)
- 3-4 yk yogurt
yemeği ben yapmadım salata da yoktu artık dün bu menü ile idare ettim diyete kısmen uydum yani
saat 21:30 - 3 bardak çay
su - 1 - 1,5lt anca oldu maalesef+ yaklaşık 1 lt de çay içtim toplamda
spor - 15dk yürüyüş + 200 bacak hareketi + 20dk müzik eşliğinde leslie hareketleri + 5 dk streching + 5 hareket 2şer set halinde yaptım (yani her hareketten 24*5 hareket)
şu an bile hala dünkü spor hareketlerinden dolayı kol kaslarım ağrıyor:)))
bugun...
sabah - 10:00
- 1 pkt etiform yulaflı (dünkünden 153kalori)
- 1 bardak açık çay (~180ml)
biliyorum çok dengeli bir beslenme şekli olmadı ama akşam 7den beri açım ve hastanede bulabileceğim en sağlıklı alternatif buydu
simit almak istemedim ne de olsa o da karbonhidrat hem de 3-4 dl ekmek!!!
çantamda 1 orta boy muz ile 1 orta boy elma var
acıkırsam onları yiyeceğim bir de yanına ya ayran, ya süt ya da meyveli yogurt alacagım gerçi şekerli oluyor ama napalım bugunluk idare edeceğiz artık...
bugun içtiğim su miktarı 1ltyi buldu... bugun 2.5lt tamamlanacak gibi bu gidişle...
bir de size bir müjdem var!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugun hastanedeki boy-kilo-yağ analizi yapan alete çıktım aç karnına iken...
boyumu 4cm fazla ölçtü her halde ayakkabıdan falan olsa gerek ama asıl önemli olan kilo!!!!
73,8kg çıktım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar sevindim ki anlatamam
hemen ticker'ımı değiştiriyorum
kalan raporumu da yarın vereceğim
bir iki dkya çıkıyorum,
hepinizi çok seviyorum
şimdilik hoşçakalın...
Ay ayy ayyy bugün ne güzel haberler gelio dörtbiryandan herkes erimişşş maşşallah darısı duraklamaların başına=)azmin elinden bişey kurtulmuyo işte böyleeee tebrik ederim canımmmm
Ay ayy ayyy bugün ne güzel haberler gelio dörtbiryandan herkes erimişşş maşşallah darısı duraklamaların başına=)azmin elinden bişey kurtulmuyo işte böyleeee tebrik ederim canımmmm
sadiyem neyaptı oda bütümlemelere kaldılily,sevgi,kalbim sınıfı geçti
beyazbulut kaldı
bidahaki sınava inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?