Lily86'nın Diyet Günlüğü

lilycim tebrik ederim 4 kilo vermissin... Insallah devami da gelir. Cok guzel besleniyosun tabii ki arada kacamaklar olur, olmazsa bi sure sonra patlarsin zaten.... Sehirdisinda da insallah kilo verip gelirsin :))
inşallah veririm ki verecegim gibi geliyor cünkü hem beslenmeme dikkat ediyorum ki bir de monti diyeti kontrolden cıkmama da engel olacaktır
hem de çok koşturacagım bu 3 gün içinde bir de spor yaparsam oh gitsin kilolar erisin yağlar

maşallah diyimdesadece bu ay denedik ve tuttu rabbime şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin ahh memüklerim büyüme başladı ama

bu arada canım 4 kilocuk vermişsin oy cok sevindim taş gibi olucaksın go go go go

Son düzenleme:
cnm çok teşekkür ederim inşallah dal gibi fıstık gibi olacagız
tabii sen sadece göbüşten büyüyeceksin ama fit kalacaksın ok???

Rabbim bebişini hayırlısıyla kucagına aldıgın günleri de göstersin
eeee teyze oluyoruz artık bebişin tüm hallerini seni takip ederek öğreneceğiz:)
biz onu daha dogmadan tanıyacagız inşallah

heheh evet ya rabbim kucağıma almayı nasip etsin tek amacım o bana yardım et bebegim ya

yersem abartsam kızın bana @@ 10 kilodan fazla almamam lazım :S

cabuk git ve cabuk geri dön
özlicez seni lilyyyy
diyete devam ona göre, raporlarini bekliyoruz dört gözle

menüüy begendim tatlimmmm
sporda yaptiysan süper bi gün olmussss

heheh evet ya rabbim kucağıma almayı nasip etsin tek amacım o bana yardım et bebegim ya

yersem abartsam kızın bana @@ 10 kilodan fazla almamam lazım :s

canım allah bagıslasın. Ay çok sevındııım. Darısı ısteyen herkesın basına inşallah. Evet fazla kılo almak yok. Sonra vermesi çok zor olur. Ama sana ozellıkle emzırme donemınde sssst hoop dur demek lazım. Herkes ozaman kılo alıyor cunkuu :))

liillllyyy nerdesin kız. Nerelere gıttın. Bende sana bakmaya gelmiştiim.

kızlar selam herkese
yarın internet kafeden girip raporlarımı vereceğim dün dpor yapamadım uyuyakaldım maalesef
bugun de yolda geçti günüm sadece 15-20dk yürüdüm
montiyi uygulayamadım ama diyete tam gaz devam
hepinizi cok seviyorum görüşürüz canlarım
sevgiler...

selam canım
senden minik bir ricam olacak...
biliorum şehir dışındasın ama
zayıflama kürleri'nde bir konu açtım..
limon tarçın bal karışımı diye..
ona bi göz atıp geri dönersen çok sevinirim..
denememiş olabilirsin ama nedense sen ne dersen onu yapasım var bu konuda :89:

yersem abartsam kızın bana @@ 10 kilodan fazla almamam lazım :S

bebeğim sen kendini bu kilo konusunda fazla kasma çünkü sağlık daha önemli biliyorsun illa ki de 10kgdan fazla almıcam diye de şartlandırma diyelim 15kg aldın ne biliyorsun belki ilk ayda 10kgsu gitcek ztn kalan birkaç kiloyu da verirsin sen diyet yapma ama beslenmene dikkat et abur cubur yemezsin, şekerli hamur işi tarzı şeylerden ölçülü tüketirsin eee spor da yaparsan ztn cok kalmaz uzerinde doğum kiloların spor demişken senin için en ideali yürüyüş olabilir açık havada hem temiz oksijenli havadan faydalanırsın hem de sporunu yapmış olursun hem de bedava:)
sen kendine ve bebişine dikkat et olur mu??? sağlığınız herşeyden önemli kilolar bi şekilde verilir Allah sağlık afiyet versin de...
tmm mı bitanem????
seni de bebişi de öptüm...

cabuk git ve cabuk geri dön
özlicez seni lilyyyy
diyete devam ona göre, raporlarini bekliyoruz dört gözle

menüüy begendim tatlimmmm
sporda yaptiysan süper bi gün olmussss

sağol tatlım raporumu az sonra yazacagım....

tatlım hastane kontrolüm için şehir dışındayım fırsatını buldum geldim hemen
ben de ne zamandır sana bakamıyorum maluum yolculuk hazırlığı, stresi derken pek bakamadım kuzum ama inşallah en geç cumartesi yazmaya devam....

tatlım raporumu yazıp bakayım olur mu????
bu arada beni daha tanımadan bana bu kadar güvenmen cok hoşuma gitti çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
güzel güneşli bir günden hepinize merhaba sevgili can yoldaşlarım
eksik kaldığım yerden itibaren raporumu vereyim yorumlarınızı hemen göremeyebilirim çok kalmayacagım çünkü, sırf sizi özlediğim ve sizlerden uzak kalamadığım için internet kafeden giriyorum nete...

SALI

sabahı daha önce yazmıştım ztn

ara - 17:00
- şekersiz meyve marmeladını bitirdim

akşam - 18:30
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 6 tane lahana sarma
- 3 yk yogurt
- 1 yk yogurtlu havuç salatası
- yeşil salata - az yağlı - tuzsuz

ara - 21:30
- 1 orta boy muz

o gun sabah başladıgım montiyi uygulayamadım ancak akşama kadar sürdü çünkü malum montide unlu çorbalar, pirinç falan hep yenmemesi gerekenler arasında ama diyete uymaya çalıştım ölçülü yedim herşeyden
spor yapmadım
suyu ne kadar içtiğimi şu an hatırlamıyorum deftere de yazmamışım ama en az 1,5lt içmişimdir daha az içmemeye çalışıyorum biliyorsunuz

Çarşamba

sabah - 08:30
- 1,5 etimek kadar tahıllı ekmek (1 dl ekmeği bitiremedim yani)
- 1 kkdan biraz az light beyaz peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak çay

sabah yola gideceğim diye herhalde pek iştahım yoktu

öğle - 12:15
- 1 paket Etiform Yulaflı bisküvi (6 bisküvi var içinde - toplam 153kalori)
- 1 bardak nane-limonlu yeşilçay (~180ml) - yanımda taşıyorum artık yeşilçayımı

ara - 14:15
- 100g leblebi + 1 bardak yeşilçay (~180ml)

akşam - 19:00
- 7-8 yk patatesli kereviz yemeği (biraz yağlı geldi suyunu yemedim)
- 3-4 yk yogurt
yemeği ben yapmadım salata da yoktu artık dün bu menü ile idare ettim diyete kısmen uydum yani

saat 21:30 - 3 bardak çay

su - 1 - 1,5lt anca oldu maalesef + yaklaşık 1 lt de çay içtim toplamda
spor - 15dk yürüyüş + 200 bacak hareketi + 20dk müzik eşliğinde leslie hareketleri + 5 dk streching + 5 hareket 2şer set halinde yaptım (yani her hareketten 24*5 hareket)

şu an bile hala dünkü spor hareketlerinden dolayı kol kaslarım ağrıyor:)))

bugun...
sabah - 10:00
- 1 pkt etiform yulaflı (dünkünden 153kalori)
- 1 bardak açık çay (~180ml)

biliyorum çok dengeli bir beslenme şekli olmadı ama akşam 7den beri açım ve hastanede bulabileceğim en sağlıklı alternatif buydu
simit almak istemedim ne de olsa o da karbonhidrat hem de 3-4 dl ekmek!!!
çantamda 1 orta boy muz ile 1 orta boy elma var
acıkırsam onları yiyeceğim bir de yanına ya ayran, ya süt ya da meyveli yogurt alacagım gerçi şekerli oluyor ama napalım bugunluk idare edeceğiz artık...
bugun içtiğim su miktarı 1ltyi buldu... bugun 2.5lt tamamlanacak gibi bu gidişle...

bir de size bir müjdem var!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugun hastanedeki boy-kilo-yağ analizi yapan alete çıktım aç karnına iken...
boyumu 4cm fazla ölçtü her halde ayakkabıdan falan olsa gerek ama asıl önemli olan kilo!!!!
73,8kg çıktım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar sevindim ki anlatamam
hemen ticker'ımı değiştiriyorum
kalan raporumu da yarın vereceğim
bir iki dkya çıkıyorum,
hepinizi çok seviyorum
şimdilik hoşçakalın...

merhaba canım menünü okudum çok güzel en azından benim gibi şerbetli tatlılardan felan yememişsin
herşey orantılı montinede evine dönünce devam edersin başka birinin evinde olmuyor uyamıyor insan sen salata istersin evsahibi yapmaz sen yağsız istersin o yağlı sever sen tuzsuz istersin o tuzlu sever ama işte sonunda ben evime döndüm ve senide biran önce bekliyoruz canımm
veeeeee kilona çok sevindim geçen hafta sen 76 çıktım diyodun nasıl oldu 73,8 süperrr vallahi inşşallah kendi evindeki tartındada aynı çıkarsın canımm çok sevindim az kaldı bana yaklaşmaanaaa

selam kızlar
dünden bugune yediklerimi göreceksiniz ki hiç benlik değil resmen ac kaldım((
öğlen 14:00de 1 pkt kakaolu yarım yağlı süt içtim (bimdeki 200ml'lik olarak hep aromalı sütler vardı ben de kakaolu aldım - 123kalori kutusu)

ara - 16:45 - 1 orta boy muz

akşam - 18:00
- 4-5 yk dünkü kereviz yemeğinden
- 3 yk yogurt
- 1 buyuk patates kavurması (az yağda teflonda yapmış ananem onu kıramadım)

ara - 21:00
- 1 fincan orta şekerli Türk kahvesi
biliyorum yediklerim normalki gibi değil şekerli seyler yedim ama inanın pudingi- çikolatayı reddettim bu kadarla kurtuldum

spor - koşuşturmalar haricinde 1 saat yürüyüş+100 bacak hareketi
su - 2-2,5lt
bugunu de yazacaktım ama cıkmam lazım eve gidince ayrıntılı yazarım
hepinize sevgiler...

lily süpersin 6 kilo gitti bile valla yetiştin bana ben hala yerimde sayıyorum

Lilymm sen bitanesin
Verecen valla yaza bomba gibi girecen.
Yolda yürürken dicekler bombaya bak
Espri yapıyorum
Eve dön hayırlısıyla tekrar eski yemek düzenine dönersin.
73 olmana da kendim vermiş gibi seviniyorum inan

Ay ayy ayyy bugün ne güzel haberler gelio dörtbiryandan herkes erimişşş maşşallah darısı duraklamaların başına=) azmin elinden bişey kurtulmuyo işte böyleeee tebrik ederim canımmmm

Ay ayy ayyy bugün ne güzel haberler gelio dörtbiryandan herkes erimişşş maşşallah darısı duraklamaların başına=) azmin elinden bişey kurtulmuyo işte böyleeee tebrik ederim canımmmm

lily,sevgi,kalbim sınıfı geçti
beyazbulut kaldı
bidahaki sınava inşallah

evet vallahi darısı bizlerin başınaa

lily,sevgi,kalbim sınıfı geçti
beyazbulut kaldı
bidahaki sınava inşallah
sadiyem neyaptı oda bütümlemelere kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…