- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi bombycinus
Taktige bak calciferr cim yoksa oyle mi test ettinÜzerine su döküp sonra silin. Bakalım hareketlenme var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taktige bak calciferr cim yoksa oyle mi test ettinÜzerine su döküp sonra silin. Bakalım hareketlenme var mı ?
Taktik maktik yok bam bam bamTaktige bak calciferr cim yoksa oyle mi test ettin
Ay kusura bakmayın, 'üzgünüm"' koymuştum anlaşılır sandımKonu sahibi 2 yanıtsız sorum var.
Ajjkımm vajinismus olacan belki diyecektim sana. Bunu da bi düşün. Sayılar az değil bu olayda da.Ay kusura bakmayın, 'üzgünüm"' koymuştum anlaşılır sandım
Evlenmeden önce libidosu yüksek olanlarda evlendikten sonra iş rutine bindiği için isteksizlik olabiliyor. Siz şuan kendinizi libidosu yüksek olarak tanımlıyorsunuz ama evlendikten sonra libidonuzun hep aynı seviyede kalacağının garantisi yok.
Libido olayı ruh haliyle ilgili. Birinin ailesiyle sorunu varsa,borcu varsa nasil bu kişinin libidosu yüksek olsun. Günden güne değişiklik gösteren bir şey bu.
Belli olmuyor ki. Benimki evlenmeden önce Johnny Sins gibiydi. Şimdi burada eşim çok istekli diye yakınan kadınlara sorup duruyorum '' Kocana ne yediriyon? '' diye.Hanımlar görüyorum ki hala, ben libidolu erkeği kirpiğinden süzülen bakışından, ne bileyim damarlarının yaptığı kavisten bile anlarım diyecek bir babayiğit çıkmamış. Nasıl olacak böyle
Çiğ et falan mı yediyolar napıyolar anlamadım?Belli olmuyor ki. Benimki evlenmeden önce Johnny Sins gibiydi. Şimdi burada eşim çok istekli diye yakınan kadınlara sorup duruyorum '' Kocana ne yediriyon? '' diye.
Kekimi ye beni yeme CalcimmmTaktik maktik yok bam bam bam
Şşiiiiitttt çaktırmaaKekimi ye beni yeme Calcimmm
Onu evlenmeden once yapmasi lazm ki ona gore evlencem diyor kiz bosuna almasin o kocayiEvlenince tereyağınan balı karıştır sabah akşam ver adama.
Hala olmazsa o zaman bak yoluna ne diyeyim
Bu dogru olabilir esim cok sakin biridir valla libido icin sinirli kavgaci erkekte cekilmez bi gozumuz mor ama iyi sevisiyoruz mu diyelimBi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir
Tereyağ bal her derde deva.Onu evlenmeden once yapmasi lazm ki ona gore evlencem diyor kiz bosuna almasin o kocayi
Sen evli degildin dimiTereyağ bal her derde deva.
Tırt çıksa bile durumu kurtarır
Az olsun ama bizim olsun RegenBu dogru olabilir esim cok sakin biridir valla libido icin sinirli kavgaci erkekte cekilmez bi gozumuz mor ama iyi sevisiyoruz mu diyelim