Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Evlenmeden önce libidosu yüksek olanlarda evlendikten sonra iş rutine bindiği için isteksizlik olabiliyor. Siz şuan kendinizi libidosu yüksek olarak tanımlıyorsunuz ama evlendikten sonra libidonuzun hep aynı seviyede kalacağının garantisi yok.
Libido olayı ruh haliyle ilgili. Birinin ailesiyle sorunu varsa,borcu varsa nasil bu kişinin libidosu yüksek olsun. Günden güne değişiklik gösteren bir şey bu.

Squat yaparım, macun falan yerim, erkeğimi boynu bükük komam ben her türlü ya😂😛

Hanımlar görüyorum ki hala, ben libidolu erkeği kirpiğinden süzülen bakışından, ne bileyim damarlarının yaptığı kavisten bile anlarım diyecek bir babayiğit çıkmamış. Nasıl olacak böyle :KK14:
Belli olmuyor ki. Benimki evlenmeden önce Johnny Sins gibiydi. Şimdi burada eşim çok istekli diye yakınan kadınlara sorup duruyorum '' Kocana ne yediriyon? '' diye.

Belli olmuyor ki. Benimki evlenmeden önce Johnny Sins gibiydi. Şimdi burada eşim çok istekli diye yakınan kadınlara sorup duruyorum '' Kocana ne yediriyon? '' diye.
Çiğ et falan mı yediyolar napıyolar anlamadım? 😂
Peki evlenmeden önce kocası isteksiz gözüküp, sürpriz bi şekilde çok istekli çıkan hiç yok mu? Yani oradan bi şeyler yakalayabilir miyiz diye şeyettim 🙄

Bi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir 😂
Bu dogru olabilir esim cok sakin biridir 😁 valla libido icin sinirli kavgaci erkekte cekilmez bi gozumuz mor ama iyi sevisiyoruz mu diyelim :işsiz:

Bi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir 😂
Kellerin de yüksek derler. :olamaz: Bir de konu sahibi libidolu 9 cm yeter mi sence? Bir de o kısım var di mi? C Calcifer

X