- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
- Konu Sahibi bombycinus
İlginçSanane bayan kahya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlginçSanane bayan kahya
Ben olsam madalya takarım2 saat yalayan adamınkine küpe de takılır
İki saat demedim enaz bir saat dedim Umarım senin de öyle adamın olur canım2 saat yalayan adamınkine küpe de takılır
Çünkü onun kocası yok tamam mı onun kocası yokBir şey daha sormak istiyorum. Neden muhteşem seks hayatını yaşamak varken bu saatte burdasın?
Kan dı rıl dık mı?Çünkü onun kocası yok tamam mı onun kocası yok
Adet olma olabilir mi ileri zekalı???Çünkü onun kocası yok tamam mı onun kocası yok
Olmayan adamını saatlerce öven de ben burda gördüm boşlukları böyle dolduruyorsun duygu tatmini falan mı ? Bak yaslandım anlat dinliyorumİki saat demedim enaz bir saat dedim Umarım senin de öyle adamın olur canım
Bence gidin yine de öpüşün filan.Adet olma olabilir mi ileri zekalı???
Evet gercekten sukur 2 gunde bir bazen 2 gunu beklemiyoruz ama dediginiz dogru olabilir erkektende kaynaklanabilir.. esim hemen etkilenir benden2 gün-de bir mi ama suna katılmıyorum, ben yaklaşsam da yaprak kıpırdamıyordu yani bu erkekte biten bisey
Bir sey yazsam agzının payını alırdın cok kötü ama değmez senin için ileri zekalı için ceza almaya!!!Olmayan adamını saatlerce öven de ben burda gördüm boşlukları böyle dolduruyorsun duygu tatmini falan mı ? Bak yaslandım anlat dinliyorum
Şşşşhhh çaktırma henüz kendide bilmiyorKan dı rıl dık mı?
Hmmmm tamam korktumBir sey yazsam agzının payını alırdın cok kötü ama değmez senin için ileri zekalı için ceza almaya!!!
Hala almayacağını düşünmene üzüldüm.Bir sey yazsam agzının payını alırdın cok kötü ama değmez senin için ileri zekalı için ceza almaya!!!
En az 1 demek 2 nin içinde demek.İki saat demedim enaz bir saat dedim Umarım senin de öyle adamın olur canım
Ben adetliyim bugece burdayım ya sen?? Nazar etme fesatlık yapma belki senin de olur böyle partner sevgili koca zor gibi amaHmmmm tamam korktum
kışkırtmak için ters ters şeyler yazıyorsun, işine geldiği şekilde cevaplar veriyorsun. Teşhircilik seviyesinde cinsel hayatına dair olduğunu iddia ettiğin detaylar veriyorsun, sexting mi yapıyoruz forum mu okuyoruz belli değil.Cahil misin anlamadım ki bu linkten al oku öğren Bilmemek ayıp değil, ögrenmemek ayıp demişler :
Kadın ve Orgazm - Ümit Sayın Kitabı Fiyatları & Satın Al
Kadın ve Orgazm ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Cinsellik ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Seksolog dedi şarkıcı değil.
ÇakaaallllBir şey daha sormak istiyorum. Neden muhteşem seks hayatını yaşamak varken bu saatte burdasın?
Senin gibi koca meraklısı değilim üzgünüm ağla ama bak hayalinde bile göremeyeceğin erkekleri reddettim dur kıçımı kaşıyayım nazarın değerBen adetliyim bugece burdayım ya sen?? Nazar etme fesatlık yapma belki senin de olur böyle partner sevgili koca zor gibi ama